- Konu Sahibi BizAyrilamayz
okadar kirildimki..okadar cok canim aciyoki..hic böyle hissetmemistim..öncedende kavga ederdik ama busefer cigrindan cikti..
5 aylik evliyim konu bebek istemekle basladi..borclarimiz var dedim evimiz musait degil dedim kaynanamda yanimda oturuyo hemen.
neymis cocuk istiyomus arkadaslarinin hepsinin cocugu olmus evlenir evlenme bi arkadasinin esi daha hamileymis bnde suan dusunmuyorum sonucta durumumuz ortada e ben ne hayaller kurdum cocugumun ayri odasi olsun isterim suslim puslim nebilim hayaller iste..
bana neler dedi..ben bunu bile firsat olarak degerlendiriyormusum..nekadar igrencmisim ailesinden uzaga tasinmak icin yapiyomusum tasinmicakmis felanda filanda..
neler demedi..evlendigime pisman oldum yurtdisindan avrupadan esmi alinir keske akrabalarimi dinleseydim..
aksam eve geldigimde seni o evde gormicem s...ol git dedi..defol git dedi..ve daha neler demedi..
beni ilk kez kovmuyor bu evden..
napicam ben simdi..
daha neler neler demedi ozetledim suanda sadece..
ben onun icin ailemi arkadaslarimi isimi biraktim geldim..o bana nasil boyle davranabiliyor..
insanin hicmi ici acimaz bunlari soylerken..
okadar kotuyumki..cok yalnizim..neyapacagimi bilmiyorum..
gecmis olsun, davranısı cok cirkin... sanki 9ay o tasıyacak karnında. su durumda cocuk yapmamanızı oneririm.
fakat bir onceki konunuzu hatırlıyorum, kıskanıyordunuz ve esiniz guven veriyordu size.
belki esinizin dertlestigi biri "cocugunz olursa rahat edersin, esin ilgisini sana degil bebege yonlendirir mutlu bir evliliginiz olur" demis olabilir veya aile buyuklerinin beklentisi... cunku tartısmaya gereksiz yere kv karıstırıp bir de kavga etmis.
fakat sukunet saglanıp eski huzurlu gununuze kavustugunuzda yuvanızda bebeginizin olması size de iyi gelebilir.