• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayi yemis bu adam..

okadar kirildimki..okadar cok canim aciyoki..hic böyle hissetmemistim..öncedende kavga ederdik ama busefer cigrindan cikti..
5 aylik evliyim konu bebek istemekle basladi..borclarimiz var dedim evimiz musait degil dedim kaynanamda yanimda oturuyo hemen.
neymis cocuk istiyomus arkadaslarinin hepsinin cocugu olmus evlenir evlenme bi arkadasinin esi daha hamileymis bnde suan dusunmuyorum sonucta durumumuz ortada e ben ne hayaller kurdum cocugumun ayri odasi olsun isterim suslim puslim nebilim hayaller iste..
bana neler dedi..ben bunu bile firsat olarak degerlendiriyormusum..nekadar igrencmisim ailesinden uzaga tasinmak icin yapiyomusum tasinmicakmis felanda filanda..
neler demedi..evlendigime pisman oldum yurtdisindan avrupadan esmi alinir keske akrabalarimi dinleseydim..
aksam eve geldigimde seni o evde gormicem s...ol git dedi..defol git dedi..ve daha neler demedi..
beni ilk kez kovmuyor bu evden..
napicam ben simdi..
daha neler neler demedi ozetledim suanda sadece..
ben onun icin ailemi arkadaslarimi isimi biraktim geldim..o bana nasil boyle davranabiliyor..
insanin hicmi ici acimaz bunlari soylerken..
okadar kotuyumki..cok yalnizim..neyapacagimi bilmiyorum..

gecmis olsun, davranısı cok cirkin... sanki 9ay o tasıyacak karnında. su durumda cocuk yapmamanızı oneririm.
fakat bir onceki konunuzu hatırlıyorum, kıskanıyordunuz ve esiniz guven veriyordu size.
belki esinizin dertlestigi biri "cocugunz olursa rahat edersin, esin ilgisini sana degil bebege yonlendirir mutlu bir evliliginiz olur" demis olabilir veya aile buyuklerinin beklentisi... cunku tartısmaya gereksiz yere kv karıstırıp bir de kavga etmis.
fakat sukunet saglanıp eski huzurlu gununuze kavustugunuzda yuvanızda bebeginizin olması size de iyi gelebilir.

okadar kirildimki..okadar cok canim aciyoki..hic böyle hissetmemistim..öncedende kavga ederdik ama busefer cigrindan cikti..
5 aylik evliyim konu bebek istemekle basladi..borclarimiz var dedim evimiz musait degil dedim kaynanamda yanimda oturuyo hemen.
neymis cocuk istiyomus arkadaslarinin hepsinin cocugu olmus evlenir evlenme bi arkadasinin esi daha hamileymis bnde suan dusunmuyorum sonucta durumumuz ortada e ben ne hayaller kurdum cocugumun ayri odasi olsun isterim suslim puslim nebilim hayaller iste..
bana neler dedi..ben bunu bile firsat olarak degerlendiriyormusum..nekadar igrencmisim ailesinden uzaga tasinmak icin yapiyomusum tasinmicakmis felanda filanda..
neler demedi..evlendigime pisman oldum yurtdisindan avrupadan esmi alinir keske akrabalarimi dinleseydim..
aksam eve geldigimde seni o evde gormicem s...ol git dedi..defol git dedi..ve daha neler demedi..
beni ilk kez kovmuyor bu evden..
napicam ben simdi..
daha neler neler demedi ozetledim suanda sadece..
ben onun icin ailemi arkadaslarimi isimi biraktim geldim..o bana nasil boyle davranabiliyor..
insanin hicmi ici acimaz bunlari soylerken..
okadar kotuyumki..cok yalnizim..neyapacagimi bilmiyorum..
baktın cok ılerı gıdıyorsa polıse gıt uzaklastırma kararı ıste uc bes ay yaklasamasın ne evıne ne sanada aklı basına gelsın asla yalnız degılsın benım annem babamda ayrı o yuzden dırenmeyı cokdan ogrendım benım annemın evlılıgıde kaynana yuzunden bıttı ama benım evlılıgım onların yuzunden bıtmeyecek bu adamlar aılesınden uzak kalırsa o zaman eslerıne ve aılelerıne deger verıyolar uzaklasmak lazım.

Son düzenleme:
Arkadaşın konusunu istila etmeyelim ama, eşiniz de siz de çalışıyorsanız niye kira da olsa kendi evinize çıkmıyorsunuz?

baktın kı sana vuruyo canını yakıyo 183u ara bu numarayı yaz bır yere asla sana vurmasına ızın verme kı vurusa bıle gıt rapor al benım esım benden cok korkar o konuda dunyayı yıkarım basına kı bır kere tartıstık eve gec geldı dıye bana vurmaya calıstı tuttum saatı kafasına fırlattım hele bır bana elını sur dedım senı surundurum dedım kendını ıceerde bulursun dedım hıc tavız verme o zaman aılesı anlamıstı ne kadar cıddı oldugumu ogullarını tutular falan bana dokunamadı bılearadan bır kac gun gectı hataalrını yuzune vurdum gonlunu aldım ıcım acısada halıne yaptıgım sey yanlıs olsada pısman degılım :kkk:

Son düzenleme:
Arkadaşın konusunu istila etmeyelim ama, eşiniz de siz de çalışıyorsanız niye kira da olsa kendi evinize çıkmıyorsunuz?

ben artık ınada bındırdım olayı tatlım kı kesınlıkle kıra ıstemıyorum burda evler cok ucuz maksat cocukları ıcın bırsey yapsınlar hazırdan ben yappacagım kocam yapacak hava atmaları onlaraa kalacak yok oyle bır dunya

borclarimiz var dedim evimiz musait degil dedim kaynanamda yanimda oturuyo hemen.
bana neler dedi..ben bunu bile ÖZELLIKLE BU KISIM BIREBIR YASANMISTIR..DEFALARCA..
DUZELİR DİYE DİYE 7 YIL GECTI.SONRA BEBEK YAPTILAR 9 YILLIK EVLILER

mesajlarini felan engelledim hep zaten..
eve gelsin pasaportumu alicam gidicem..
aslinda pasaporumda nufuscuzdanimda bende olur herzaman gecengun lazim oldu bana hesap actigimiz icin arabada kalmis oda alip dukkanina goturmus orda kalmis
yoksa bende olur yani oyle huyu yoktur aslinda..
bakalim nolcak biktim usandim artik aksam gelir sirnasmaya barismaya calisir herzamanki yaptigi sey
sinirle soyledim der ama bu hicbirseyi degistirmez..

tatlım ıyı mısın merak edıyorum seni:50:

Son düzenleme:
çok tanıdık geldi bana .. ben 3 yıl bunları yaşadım çünkü..canı istediğinde 3-4 yıl sonra taşınırız derdi canı istemedğinde hiç biyere gitmicemm ailemi bırakmıcamm.. sonuç; 3 yıl sabrettim ,geçen hafta boşandık.. değişmesini bekleme boşuna...

Arkadasim konunu takip ediyoruz dunden beri yorum yapiyoruz. Sabah beri onlinesin yazdigimiz sordugumuz sorulara bile cvp vermiyosun. Burdayim demekle yetiniyosun. Gittunmi kaldinmi merak ettik seni hala bi cvp yok. Sadece "burdayim" ve baska konular okuyup duruyosun once istersen kendi konuna cvplarini ver. Neyse ben cekiliyorum ilgilenmiceksen konunla topic acma milletide merakda koyma

Son durum nedir?
Ama tahmin ettiğim kadarıyla gitmemişsin bir yere. Böyle blöfleşerek geçer evliliğiniz :ssz:
Çocuk yapma bari de arada ziyan olmasın yavrucak.

canım aynı kaderi paylaşıyoruz bende yedi aydır evliyim eşim iş sebebi ile yurt dışında bulunuyor yaklaşık beş aydır görüşmüyoruz eşimle evlenmemiz annem babam ayrı annemle kalıyordum annemin hatası sonucu eşimle evlenme kararı aldım ki zaten beş senedir beraberdik eşimi çok seviyorum hala da çok seviyorum o ayrı apar topar evlendiğimiz için ne düğün ne ev ne bark var ailesiyle kalıyorum eşim evlendikden iki ay sonra yurt dışına gitti çalışmaya ben ailesiyle kalmaya ve bir odaya tıkılmaya başladım büyük bir şehirde yaşadım saçma sapan kurallar ve dayatmalarla karşı karşıya kaldım hava karar madan eve gel kayın peder her gün içsin sarhoş hallerini çekmeye vs artık dayanacak halim kalmadı bir soruda şu nişanımız sorunsuzdu ailesi o zamanlarda ev alacağız ve düğün yapacağız gibi vaadlerde bulundu fakat şimdi ses seda yok çok fazla sinirimi bozuyo bu durum çok keyfi sefa insanlar bir çöp almadılar bize ben burdada çalışmaya başladım ve eksiklerimi şükürler olsun tamamladım eşim benim canım onsuz olamam ama bu yaptıkları bu umursamazlıklar beni çok yıprattı ve artık onlarla yemek yediğim zaman midemem ağrı giriyor ve hatta kusuyorum çok moralim bozuk anlayacağınız ömrü billah bunlar gibi rahat insan görmedim allaha havale ediyorum.lütfen cevap verin bayanlar eşimle boşanmayı bile bile düşündüm ama bu düşünce beni çok üzüyor iki ay sonra eşim gelecek ve verdiği sözleri tutmazsa gerçekden boşanacağım yada çok fazla kalp kıracağım lütfen cevap verin sizde aynı durumu yaşadınız mı?
:47:

bende bunu anlamıyorum eskiden hani filmlerden görürüz aslında, başlık parası verip kızı alırlar kocası gitsede kadın eşinin ailesine hizmet eder, verdikleri paranın hakkını mı verdirmeye çalışırlar köle gibi çalıştırırlar. ama o eskidenmiş, şimdi eşin olmadığı halde ben neden kendi ailenizin yanında eşinizin tam dönüşünü beklemediğinizi merak ediyorum.uygun olan bu değil mi aslında?? evlenince eşinizin ailesine ait olmuyorsunuz ki.

Arkadasim konunu takip ediyoruz dunden beri yorum yapiyoruz. Sabah beri onlinesin yazdigimiz sordugumuz sorulara bile cvp vermiyosun. Burdayim demekle yetiniyosun. Gittunmi kaldinmi merak ettik seni hala bi cvp yok. Sadece "burdayim" ve baska konular okuyup duruyosun once istersen kendi konuna cvplarini ver. Neyse ben cekiliyorum ilgilenmiceksen konunla topic acma milletide merakda koyma

Aynen yaaa... Bi hisimla burda Yardim,Imdat falan filanla konu aciyorlar ilk bilac hararetli bisiler anlatiyorlar sonra vinnnnn... Yok yani isin ciddiyetine inaniyoruz ve merakta kaliyoruz konu sahibi acaba iyimi degilmi diye ama neyse... Genelde cevap vermeyenler kaldiklari yerden devam ediyordurlar :97:

haklisiniz kizlar sizi merakta biraktim kusura bakmayin
beni merak etmissiniz cok sagolun inanin bunu hic tahmin edemedim..
bide telefondan girdigim icin her konuyu ayri ayri takip edemiyorum rahat olmuyo bilgisayardan giremedigim icin
halletik esimle konuyu
eve geldi benim cantam hazirdi
oturmaodasina oturdu ben cantami aldim kapidan ciktim bu pesimden geldi
bina kapisindan tam cikiyordum kolumdan tuttu
sen ciddimisin ya? dedi
evet hic bukadar ciddi olmamistim dedim
cantami acti icine bakti gercekten esyalarimi almismiyim diye
sonra yuzume bakti hafiften cenemden tuttu
nasil gidersin ya? dedi
bunu beni kovmadan once dusunucektin ne saniyosun her istediginde kovcaksin bende oldugum yerde oturcam oylemi? dedim
hayir ama gel bi konusalim dedi
hayir beni kovmadan once dusuncektin bunlari dedim
arkami dondum gidiyodum bu salak cantami aldi elimden benide kucagina aldi eve tasidi salak ya
beni dinliceksin en azindan bi dinle dedi
benimde sorunlarim var dukkani yeni actin skntilarimiz var haliyle dugun borclari fln
seninle zaman geciremiyoruz hafta sonuda calisiyorum
aklima takiliyosun hersey ust uste geliyo bunaliyorum e sende boyle yapinca sana patliyorum
ben seni hicbiyere brakmam gidemessin hicbiyere vs vs ozurdilemeler sinasmalar vs
3 saat fln yuz vermedim baya bi konustuk o gece
cocuk konusunu kapatalim dedim
ben isi hemen maddiyete baglamisim o duygulanmista cocuk meselesini bana yazmis zoruna gitmis benim oyle yapmam

boyle yani kizlar.
kusura bakmayin tekrar sizi merakta biraktim:(

kusura bakmayin asgida aciklamami yaptim

Back
X