merhaba arkadaşlar. Daha önce de konu Açtım. Delirme derecesine geldim. 3 yıllık sevgilim vardı. Sosyal medya hesaplarımda erkek olmasına hele ki sohbet etmeme asla izin vermeZdi ki benim de öyle davranışlarım yoktu. Ama o bi kız arkadaşı ile sohbet etti ben de sorun etmiştim. Kıza kendimi tanıttım ,vay sen misin kendini tanıtan biz kötü bisey mi konuştuk deyip beni engelledi , telefonda kriz gecirdi basını duvarlara vurmus sözde. Annesi ve kız kardeşi bunun üstüne arayıp bırak oğlumuzun pesini dediler. Rezil rüsva etti beni. O kızla hala takipte resmen onun icin beni engelledi sildi ailesini üstüme saldı. Geçmişte beni aldatmıstı da. Ama affettim sevdiğim icin. Ben memurum ailem o lise mezunu olduğu ve işi olamadığı icin karsı çıktı evlenmemize. Bekledim hep bi umut is sahibi olur diye. Bu olayla ayrıldık yaklaşık 1 Ay oluyor. Bu süre zarfında sürekli ulasmaya calıstı bana. Ama beni sucladı. Üstüne o kız icin bana küfür etti. Ne yapmıs ki niye sileyim ki onu dedi utanmadan. Telefonlarını açmadığım icin abime yazmıs elimde fotoğraflar var diye
öyle bisey olmamasına ragmen beni rezil etti abime. Her yerden engellemiştim ben onu. Fake bir hesaptan ulaşıp yazmıs bana. Bir de duygusal konusmus acı cekiyorum diye. Ben de geçmişte yaptığı hataların hepsini sıraladım abime rezil ettiğini söyledim. Yine yazmıs kriz gecirdim beni mahvettin demis. Hızımı alamadım her yerden yAzdım çünkü aileme rezil etmişti. Bir de utanmadan bana sen bana cinnet geçirttin artık hayatımda yoksun bunu kafana sok demis. Utanmadan bir de o yazıyor bunu bana. Bunları yazıp engelledi beni. Aileme rezil olduğumla kaldım. Resmen psikolojimle oynuyor. Cıldırmak üzereyim. Bir insan nasıl kendi hatalarına bu kadar kör olur nasıl bu kadar kötü olabilir. Sucum günahım yokken o beni aileme rezil edip gitti. Nasıl kurtulacam bu hırstan bu psikolojiden
uzun oldu kusura bakmayın