Kafayı yicem haksız miyim?

Toprak07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
629
382
103
38
Iyi geceler herkese kafayi yicem delirmek üzereyim.
Esimle youtubeden bi video izledik sonra onerilenlerde mis turkey guzelleri cikti tikladi kendisi izledik yorum yaptı su guzel yok bu guzel değil diye.

neyse video bitti bende erkeklere bakcam dedim aldi elimden kumandayi neyse aldim actim bende yorum yaptim aa su iyi bu iyi sunun yuzu bebek gibiymis falan diye sinirlendi.

O zaman o kadınların da kalcasi güzeldi dedi..oylemi dedim ama kan beynime sıçradı,o zaman o adamlarinda pipisi guzeldi dedim.vay onu diyen benmiyim cok sinirlendi öfkelendi.kalca dan bahsetmek normal mis ama pipiden bahsetmek olmazmis..suan cok sogudum eşimden..bikez de instgraminda kalca li kadinlarin fotosuna bakmıştı o geldi aklima cok sinirlendim.
Çok seviyesiz çok basit bi konusmalardi inanamiyorum kendime suan..

Bu kadar mı düşer bir kadın adamı videodaki kadından kıskanıp milletin şeyine yorum yapacak kadar düştüğünüze inanamıyorum. Kendimi bu duruma asla düşüremem!
Ikimizde yaşını başını almis cok iyi bi isi olan insanlariz..bu nasil bi ilişki kendimden nefret ediyorum

Ikimizde yaşını başını almis cok iyi bi isi olan insanlariz..bu nasil bi ilişki kendimden nefret ediyorum

Yapmayın bunu. O güzel dediği kadınlara takılmayın istediği kadar beğensin buna asla takılıp bide onun seviyesine düşüremem kendimi.
Bence sizde düşürmeyin onun söylediğinin yanında sizinki biraz ağır kaçtı bana göre.

Onun böyle bişey dedigini hazmedemedim cok haklısınız..2 aylik evliyim daha..kadin popolarina baktığında ise 1 aylik evliydik.çok farkli oldugumuzu dusunuyodum suan cok yikik bitkinim inanamiyorum..yorumunuz icin teşekkür ederim

ALLAH askina neyim kafasi buuu ?? Ya varya evliligi ne hale getirdiniz azicik birbirinize sayginiz kalsin ya bu nedir onun kalcasi onun pipisi bu nedir allah askina..

Kas deseydiniz bare o anki refleksle sinirle anlıyorum tepki verdiğinizi ama biraz daha kendinize hakim olmalısınız.
İki aylık evlilikte bu kadar yıpratmayın çocuk değilsinizdir.
Rica ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…