Ikimizde yaşını başını almis cok iyi bi isi olan insanlariz..bu nasil bi ilişki kendimden nefret ediyorumBu kadar mı düşer bir kadın adamı videodaki kadından kıskanıp milletin şeyine yorum yapacak kadar düştüğünüze inanamıyorum. Kendimi bu duruma asla düşüremem!
Kendimden utanıyorum esimden nefret ediyorum suanSaç başta yoluştunuz mu?
Harbiden çok basit ve seviyesiz bir tartışma konusu
Ama ikiniz için de geçerli
Ikimizde yaşını başını almis cok iyi bi isi olan insanlariz..bu nasil bi ilişki kendimden nefret ediyorum
Sarılıp uyursunuz o nefret geçer bence büyütmeyin bu kadar böyle saçma şeyleriKendimden utanıyorum esimden nefret ediyorum suan
Onun böyle bişey dedigini hazmedemedim cok haklısınız..2 aylik evliyim daha..kadin popolarina baktığında ise 1 aylik evliydik.çok farkli oldugumuzu dusunuyodum suan cok yikik bitkinim inanamiyorum..yorumunuz icin teşekkür ederimYapmayın bunu. O güzel dediği kadınlara takılmayın istediği kadar beğensin buna asla takılıp bide onun seviyesine düşüremem kendimi.
Bence sizde düşürmeyin onun söylediğinin yanında sizinki biraz ağır kaçtı bana göre.
ALLAH askina neyim kafasi buuu ?? Ya varya evliligi ne hale getirdiniz azicik birbirinize sayginiz kalsin ya bu nedir onun kalcasi onun pipisi bu nedir allah askina..Iyi geceler herkese kafayi yicem delirmek üzereyim.
Esimle youtubeden bi video izledik sonra onerilenlerde mis turkey guzelleri cikti tikladi kendisi izledik yorum yaptı su guzel yok bu guzel değil diye.
neyse video bitti bende erkeklere bakcam dedim aldi elimden kumandayi neyse aldim actim bende yorum yaptim aa su iyi bu iyi sunun yuzu bebek gibiymis falan diye sinirlendi.
O zaman o kadınların da kalcasi güzeldi dedi..oylemi dedim ama kan beynime sıçradı,o zaman o adamlarinda pipisi guzeldi dedim.vay onu diyen benmiyim cok sinirlendi öfkelendi.kalca dan bahsetmek normal mis ama pipiden bahsetmek olmazmis..suan cok sogudum eşimden..bikez de instgraminda kalca li kadinlarin fotosuna bakmıştı o geldi aklima cok sinirlendim.
Çok seviyesiz çok basit bi konusmalardi inanamiyorum kendime suan..
Ben 29 o 37..dedigim gibi yasini basini meslegini almis ayaklari uzerinde duran iki yetiskin insanlarin bunlari konuşması ne itici yaa..Yaşlar kaç ???
Siz evliliği evciliğe çevirmişsiniz.
Ne bu böyle.
Onun böyle bişey dedigini hazmedemedim cok haklısınız..2 aylik evliyim daha..kadin popolarina baktığında ise 1 aylik evliydik.çok farkli oldugumuzu dusunuyodum suan cok yikik bitkinim inanamiyorum..yorumunuz icin teşekkür ederim
Kalça deyince beynim durduALLAH askina neyim kafasi buuu ?? Ya varya evliligi ne hale getirdiniz azicik birbirinize sayginiz kalsin ya bu nedir onun kalcasi onun pipisi bu nedir allah askina..
Ben 29 o 37..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?