- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Demi cıvcıv besleselerdi beraber :)))Boş muhabbetler .. ne işiniz vardı açıp birlikte video izliyosunz, bide Miss Turkey ?! Erzurumlu niloyanin burun karistirmaca oyununu izleseydiniz :)))
Güldüm ayol:)Iyi geceler herkese kafayi yicem delirmek üzereyim.
Esimle youtubeden bi video izledik sonra onerilenlerde mis turkey guzelleri cikti tikladi kendisi izledik yorum yaptı su guzel yok bu guzel değil diye.
neyse video bitti bende erkeklere bakcam dedim aldi elimden kumandayi neyse aldim actim bende yorum yaptim aa su iyi bu iyi sunun yuzu bebek gibiymis falan diye sinirlendi.
O zaman o kadınların da kalcasi güzeldi dedi..oylemi dedim ama kan beynime sıçradı,o zaman o adamlarinda pipisi guzeldi dedim.vay onu diyen benmiyim cok sinirlendi öfkelendi.kalca dan bahsetmek normal mis ama pipiden bahsetmek olmazmis..suan cok sogudum eşimden..bikez de instgraminda kalca li kadinlarin fotosuna bakmıştı o geldi aklima cok sinirlendim.
Çok seviyesiz çok basit bi konusmalardi inanamiyorum kendime suan..
Biliyorum ama tutamadim kendimi..gece uyuyamadim sinirden çıkıp gidesim varBenim kocada hadiseyi cok begenir mesela hatta benim tavrimi ölçmek icin abartir bazenben hic uzerine dusmem. Yani kucuk bir detay bu. Kalca nereeeeeee piiiiip nere
Onun seviyesine düştüğüm icin kendime kızıyorum yaziklar olsun daha 2 aylik evliyiz.Ikiniz de komiksiniz.
Kapayin konuyu bir daha da boyle seylere girmeyin..
Iyi geceler herkese kafayi yicem delirmek üzereyim.
Esimle youtubeden bi video izledik sonra onerilenlerde mis turkey guzelleri cikti tikladi kendisi izledik yorum yaptı su guzel yok bu guzel değil diye.
neyse video bitti bende erkeklere bakcam dedim aldi elimden kumandayi neyse aldim actim bende yorum yaptim aa su iyi bu iyi sunun yuzu bebek gibiymis falan diye sinirlendi.
O zaman o kadınların da kalcasi güzeldi dedi..oylemi dedim ama kan beynime sıçradı,o zaman o adamlarinda pipisi guzeldi dedim.vay onu diyen benmiyim cok sinirlendi öfkelendi.kalca dan bahsetmek normal mis ama pipiden bahsetmek olmazmis..suan cok sogudum eşimden..bikez de instgraminda kalca li kadinlarin fotosuna bakmıştı o geldi aklima cok sinirlendim.
Çok seviyesiz çok basit bi konusmalardi inanamiyorum kendime suan..
Erkeklerin cinsel bolgesine bakcam demedim bende erkrk ysrismacilara bskcam dedim ben yorum yapinca sinirlenip o kizlarinda kalca lari guzeldi demesi yikti geçtiÇok çirkin bir kavga olmuş gerçekten
Sizin bende erkeklerin cinsel bölgesine bakıcam lafı ayrı bir çirkin
Böyle kıskançlık triplerine girmeyin bence evliliğinize zarar verirsiniz..
Anlamadim pardonSebebini söyliyim Çanakkaleden giremeyen giremeyen düşman ÇANAK ANTENDEN/ INTERNETTEN girdi... siz anladınız
O zaman o adamlarinda pipisi guzeldi dedim.
Anlamadim pardon
Maalesef öyle görünüyorBen şu cümleden bahsetmiştim aslında
Herneyse
Ben hiç bir erkeğin bir kadına bakmadığını görmedim açıkcası
Her kadın hemcinslerine mutlaka bakıyor güzel kadın diyoruz fiziği güzel diyoruz yada bir kusur arıyoruz vs
O yüzden bunun önüne geçemeyiz herhalde diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?