Kafayı yicem haksız miyim?

Bu yaşına girdim ben de çok ama çok fevri davranabiliyorum bazen, ama omru hayatim da böyle bir sohbet muhabbet ne gordum ne duydum gerçekten ben sok ben iptal

Güldüm ayol:)

İyi de güzellik yarışmasına katılanlara bakınca bu güzel ay bu değil

Bunun kalçası düz bunun memesi büyük ay bunun burnu Kocaman vs diye yorum yapmak olağan değil mi

Yani o videoya ben baksam bu yorumları yaparsın eşim baksa o da yapardı

Bundan rahatsız olunacağı da aklıma bile gelmezdi

Yine erkeklere ilişkin olanına bakınca da göğsüne kılına tüyüne yüz şekline ve poposuna bakardık ama pipisine bakamazdık tabii

Eşinizle yaşıtım vs yorumları hiç garip gelmedi yine eşinizle yaşıt eşim de aynı yorumları yapardı ve ben rahatsız olmazdım zira bu bir yarışma ve en güzeli bulmak amaç

Bulmaca çözer gibi:)
Videoyu kim açtıysa kavga için bahane aramış:)ve bulmuş.....Allah başka dert vermesin....

Benim kocada hadiseyi cok begenir mesela hatta benim tavrimi ölçmek icin abartir bazen ben hic uzerine dusmem. Yani kucuk bir detay bu. Kalca nereeeeeee piiiiip nere

Çok çirkin bir kavga olmuş gerçekten
Sizin bende erkeklerin cinsel bölgesine bakıcam lafı ayrı bir çirkin
Böyle kıskançlık triplerine girmeyin bence evliliğinize zarar verirsiniz..

Sebebini söyliyim Çanakkaleden giremeyen giremeyen düşman ÇANAK ANTENDEN/ INTERNETTEN girdi... siz anladınız

Çok çirkin bir kavga olmuş gerçekten
Sizin bende erkeklerin cinsel bölgesine bakıcam lafı ayrı bir çirkin
Böyle kıskançlık triplerine girmeyin bence evliliğinize zarar verirsiniz..
Erkeklerin cinsel bolgesine bakcam demedim bende erkrk ysrismacilara bskcam dedim ben yorum yapinca sinirlenip o kizlarinda kalca lari guzeldi demesi yikti geçti

O zaman o adamlarinda pipisi guzeldi dedim.

Ben şu cümleden bahsetmiştim aslında
Herneyse
Ben hiç bir erkeğin bir kadına bakmadığını görmedim açıkcası
Her kadın hemcinslerine mutlaka bakıyor güzel kadın diyoruz fiziği güzel diyoruz yada bir kusur arıyoruz vs
O yüzden bunun önüne geçemeyiz herhalde diye düşünüyorum

Maalesef öyle görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…