Ilk defa böyle bisey yaşıyorum..cok üzgünümCok eglenceli bir evlilik.
Birbirinizin sacini da cekiyor musunuz :)
Ilk defa böyle bisey yaşıyorum..cok üzgünüm
Kendime olan saygimi yitirdim suan..nefret ediyorum kendimdenOlabilir,uzmeyin kendinizi.
Olan olmus basit bir tartisma uzulmeye,utanmaya degmez.
Karsilik olarak soylemissiniz.
Evet bende misturkey erkeklere bakcam dedim demez olsaydim dilim kopsaydiKonuyu okuyunca kahkaha atan sadece ben değilim değil mi
.
.
'' Ben de erkeklere bakcam '' nasıl bir cümledir öyle ?
Hey Allahım..
Seviye gerçekten yerlerde kusura bakmayın da..
Onun ilk böyle yorum yapmasini hazmedemedim..2 aylik evlilikte tebrik ederim sizi saygi Seviye diye birsey birakmamissiniz.. evlisiniz diye her sınırı saygiyi seviyeyi aşmamalı bence ciftler ve siz henuz 2 aylikken oturup kadin popolari adam pipileri izleyip bide o guzel bu degil diye manyak ve sapikca abzurd bi seyler izleyip birde kavga ediyorsaniz ilerisini dusunemiyorum Tebrik ederim sizi...
Iyi herseyi böyle kisasa kisas yapin.. neden izlersiniz zaten onuda çozemedim. . Ve siz nasil dersiniz bende erkeklere bakicam diye ...Onun ilk böyle yorum yapmasini hazmedemedim..
Önerilen videolarda çıktı izledik bide yorum yapiyo su guzel bu degil diye..bende bi an sinirle bende misturkey erkeklere bakcam dedim.Allah kahretsin beniIyi herseyi böyle kisasa kisas yapin.. neden izlersiniz zaten onuda çozemedim. . Ve siz nasil dersiniz bende erkeklere bakicam diye ...
Evliliğin ilk zamanları olur böyle saçmalıklar çok da takmayın bence. Sizinki biraz absürd olmuş ama olsun sonra hatırlar gülersiniz. Insan hazmedemiyor eşinin başka kadınlara bakmasını yorum yapmasını falan ama kısasa kısas da iyidir her ne kadar sizinki biraz abartılı olsa da
Lütfen böyle durumlarda erkeklerin seviyesine düşmeyin.Evet bende misturkey erkeklere bakcam dedim demez olsaydim dilim kopsaydi
Ya siz hiç bir erkeği yakışıklı bulmuyor musunuz. Ne var güzel dediyse yahu? Sizin kocanız o güvenin kendinizeÖnerilen videolarda çıktı izledik bide yorum yapiyo su guzel bu degil diye..bende bi an sinirle bende misturkey erkeklere bakcam dedim.Allah kahretsin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?