Kafayı yicem haksız miyim?

Cok eglenceli bir evlilik.
Birbirinizin sacini da cekiyor musunuz :)

Ahahhaha eşim yanımda uyumuyor olsa pönkürerek gülücem de dişlerimi sıkıyorum şu an çok komik olmuşsunuz ama ben sizi haklı buldum kaşınmış eşiniz , empati yapsın işte şimdi mis gibi

2 aylik evlilikte tebrik ederim sizi saygi Seviye diye birsey birakmamissiniz.. evlisiniz diye her sınırı saygiyi seviyeyi aşmamalı bence ciftler ve siz henuz 2 aylikken oturup kadin popolari adam pipileri izleyip bide o guzel bu degil diye manyak ve sapikca abzurd bi seyler izleyip birde kavga ediyorsaniz ilerisini dusunemiyorum Tebrik ederim sizi...

Konuyu okuyunca kahkaha atan sadece ben değilim değil mi
.
.
'' Ben de erkeklere bakcam '' nasıl bir cümledir öyle ?
Hey Allahım..
Seviye gerçekten yerlerde kusura bakmayın da..
Evet bende misturkey erkeklere bakcam dedim demez olsaydim dilim kopsaydi

Onun ilk böyle yorum yapmasini hazmedemedim..

Iyi herseyi böyle kisasa kisas yapin.. neden izlersiniz zaten onuda çozemedim. . Ve siz nasil dersiniz bende erkeklere bakicam diye ...
Önerilen videolarda çıktı izledik bide yorum yapiyo su guzel bu degil diye..bende bi an sinirle bende misturkey erkeklere bakcam dedim.Allah kahretsin beni

Evliliğin ilk zamanları olur böyle saçmalıklar çok da takmayın bence. Sizinki biraz absürd olmuş ama olsun sonra hatırlar gülersiniz. Insan hazmedemiyor eşinin başka kadınlara bakmasını yorum yapmasını falan ama kısasa kısas da iyidir her ne kadar sizinki biraz abartılı olsa da

(

Evet bende misturkey erkeklere bakcam dedim demez olsaydim dilim kopsaydi
Lütfen böyle durumlarda erkeklerin seviyesine düşmeyin.
'' Sidik yarıştırmak'' onlara göre bunun ismi ama bana göre ''seviyesizlesmek''.
Bakabilir, baksın.. Yani baktı diye sizden vaz mi geçti?
Kendinize güvenin.
Mesela ben rahatsız olmam öyle bir görüntü karşısında.
Neden kendimi küçümseyim ki :)
Hatta ''güzel hatun'' dediğim yerler de olmustur :)
Kafanıza takmayın düzelir.
Böyle şeyler mutsuz olmak için sebep değildir..

Pipi mi
Ay gece gece hiç güleceğim yoktu sağ olun ya

Kendinize güvenin, sidik yarıştırmaya çalışmayın, seviyeyi magma'ya doğru çekmeyin, şimdilik bu kadar

Önerilen videolarda çıktı izledik bide yorum yapiyo su guzel bu degil diye..bende bi an sinirle bende misturkey erkeklere bakcam dedim.Allah kahretsin beni
Ya siz hiç bir erkeği yakışıklı bulmuyor musunuz. Ne var güzel dediyse yahu? Sizin kocanız o güvenin kendinize

sinirim bozuldu bu ne ya?? Pipi değildir o evrim geçirmiştir tövbe yarabbim ya. Ayyyy çıldırıciimmm

Çok yersiz kıskançlık yapmışsınız. Ki o dediğiniz ne öyle ya hala gülüyorum.. geçen kış bizde izledik yarışmayı hiç tartışmadık ben ağzım açık izledim hatunları :))

Geçen günde izmirin cıvırlarının bol olduğu bi yerdeydik. Kime bakıcağımı şaşırdım. Eşim iyi ki buralarda oturmuyoruz adın sapığa çıkar alimallah dedi :))

Kendinize güveniniz yok sanırım. Eşinizi kıskandığınız için gelişmiş bu muhabbet. Gerçi eşiniz sinirinizi zıplatıcak şekilde konuştuysa onu bilemiycem ama verdiğiniz karşılık bu olmamalıydı..

Erkektir yapar mantigi oyle bir oturmus ki bazilari bununla gurur duyuyor ve kendini ozguvenli saniyor. Sasiriyorum.

Ben ozguvenliyim diye esimin gozleri etrafi mi kesmeli surekli veya gozumun onunde milletin seyine kalcasina bakip yorum mu yapmali? Bende ne ozguvenliyim diye oturup evet kalcalari bir harikaymis askim demeliyim.

Bu kadarda sacmalanmaz. Hanginizin esi sokakta kasli yakisikli adamlara bakiyor surekli ve ben bile bakiyorum hayatim buyur bak, surdaki de saglammis gibi bir muhabbete giriyor yada erkek videolari izlerken sizinle oturup yorum yapiyor?

Kusura bakmasin kimse ama o ozguven degil, oyleymis gibi gorunmek.
Ha karsilikli olarak gozleri surekli ettafta olan, kimin bilmem nesi guzelmis onu konusan ciftlerseniz ona birsey diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…