Kafayi yiycem yaa

Balkupumm

RABBİM beni bana bırakma
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.766
2.974
158
30
Selam aleyküm hanımlar çok sinirliyim sinirden migremim tutmuş bu koruna virus illeti hepimizi derinden sarstı dünyanın ve ülkenin durumunu biliyoruz şimdi anlattiklarimda benmi abartıyorum yoksa haklimiyim sokağa çıkma yasağı yok ama olcak gibi görünüyor eşim abisinin yanında çalışıyor işe gitmesini istemiyorum abisi gitmiyor çocuğunu göndermiyor o gidiyor ve işi birsürü insanla muhatap oluyor iki ay da işe gitmese maddi anlamda zorlamayız gitme diyorum dinlemiyor bizdemi düşünmüyorsun diyorum dikkat ediyorum diyor offf allahım ya yazarken bile sinirden ağlıcam anlamıyor gitmesen hiç bişey kayp etmiycez para için değil adım gibi biliyorum abisinin işi aksamasın diye gidiyor bir yandanda babamlar bana baskı kuruyor niye gidiyor ihtiyacınız varsa ben gönderiyim gitmesin diyor ya şimdi evet çalışan binlerce insan var ama bu bir ayda ara verse işte bişey kayip etmez yani her yunde gitmemesi için hiç bir sebeb yok bize değer rvermiyorsun düşünmüyorsun benim bağışıklığım çok düşük çok çabuk hasta oluyorum bana yada kızımıza bulaşırsa sana hakkımı helal etmiyorum dedim yatiyor şimdi birbirimizi kırmayalım uyanınca konuşuruz dedi şimdi patlamaya hazır bomba gibiyim uyanınca çok kötü kavga etcez ya abisiyle oğlu da gelcek yada oda gitmiycek ha giderse o zaman eve gelme diycem allah aşkına bir akıl verin benmi çok abartıyorum şimdi özel bir yerde çalışa işi bıraktığı için işsizlik olusa yada madi anlamda zorlansak tmm haklı diycem

Haklısınız
Almayın eve. Gitsin abisinde kalsın.

Kusura bakmayın biraz karışık oldu ve uzun oldu

Bence haklisiniz maddi acıdan buna mecbur olsa tamam adam haklı napsin diyeceğim ama madem durum anlattığınız gibi abisinin ve oğlunun ki canda sizinki ney acaba bende olsam eve almak istemezdim böyle bi durumda
Benim eşimde çalışıyor ama mecbur buna

Yani bu hastalık sudan bulaşmıyor. Yumurtadan, tavuktan, etten de bulaşmıyor. İNSANDAN bulaşıyor. Ve sizin eşiniz işi gereği bir sürü insanla muhatap oluyormuş. Pes diyorum

Etmeyeceğini biliyorum eşime de işinide bildiğim için diorum sonuçta kemdi işi degilki

Eşinin durumunu bilir tabiki de.
Cok haklısınız konu sahibi. Bazı erkekler de evden çıkmak için herşeyi bahane ediyorlar.

Yani bu hastalık sudan bulaşmıyor. Yumurtadan, tavuktan, etten de bulaşmıyor. İNSANDAN bulaşıyor. Ve sizin eşiniz işi gereği bir sürü insanla muhatap oluyormuş. Pes diyorum
Ya dediğim gibi abisi kendi gitse fazla dikkatimi çekmez niye gidiyorsunuz diye nasıl olsa hep birlikteler diye ama kendi gitmiyor oğlunu göndermiyor neymiş eşinin kronik hastaligi varmış

Eşinin durumunu bilir tabiki de.
Cok haklısınız konu sahibi. Bazı erkekler de evden çıkmak için herşeyi bahane ediyorlar.
oda diyor keşke sokağa çıkma yasağı çıksaydı yani oda evde kalmak istiyor ama nasıl oluyorsa abisinin işi bozulmasın diye canını ortaya koyuyor

Eşiniz başkasının yanında çalışıyor olsaydı, ya o patron gelecek, yada sen de gidemezsin diyebilir miydiniz?
Hayır niye o gelmiyor diyemezdim ama burda zoruma giden o abisinin işi için canını hiçe sayıyor abiside kendine ve oğluna gösterdiği düşünceyi ona göstermiyor kardeşim sende gitme bir ayda çıkmasak bişey olmaz diye bilir yabancı olsa adım gibi emin eşim kendisi derdi gelmiycem

Normal zamanda avantajlı demekki abisinin yanında çalışmak.
Bence de söylesin, gitmesin.
Eczane market falan işletmiyorsa iş de kalmadı ki, kim gelip gidiyor da bir sürü kişi ile muhattap?

Normal zamanda avantajlı demekki abisinin yanında çalışmak.
Bence de söylesin, gitmesin.
Eczane market falan işletmiyorsa iş de kalmadı ki, kim gelip gidiyor da bir sürü kişi ile muhattap?
Söylese abisi hayır demez sorun kendisi kabul etmiyor abisine söylemiyor

O zaman niye abiye takıyorsunuz ya o da gelsin ya da o gitmesin diye.
Kocanızın ağzı dili var.
Söylesin madem.
Abisinin takmamin sebebi eşimin ona düşkünlüğünden yararlanıyor abisini çok seviyor ve oda kardeşini biraz düşünseydi kendi evladına nasıl gitme diyorsa kardeşine de sende gitme derdi o değeri verirdi

Abisi ve oglu gitmeyip esin gittigi icin cok haklisin eger onlarda calissaydi esinde calismak zorunda olurdu ama bu durumda esini enayi yerine koyuyolar kusura bakma. Esinde sizi dusunmek zorunda madem kaddi kayip yok tabi otursun evde isler çığrından cikmaya basladi zaten :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…