- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gittim demişsiniz de hormonal bir sorun çıkmadığına emin misiniz, ilaç tedavisi dışında düzelmez bunlar sabunla mabunla geçecek iş değil.
Hormona hiç bakmıyorlar yine gideceğim bakın artık diyeceğim hiçbir şey yaramıyor diyeceğim
roaccutane kullaniminin fayda saglayacagi boyutta bir akne probleminiz var!Eki Görüntüle 1979593 Ne yaptıysam ne kullandıysam ne kadar doktora gittiysem geçmiyor ne yapacağım yaş 22??? salyangoz sabunu ile sabah akşam yüzümü yıkadığım halde yenileri de eklendi bütün yanaklarım böyle..
Kız kardeşim de vardı. Aylarca ilaç kullandı. İlacı hatırlamıyorum ama ciddi yan etkileri var. Doktor kontrolünde olması gerekiyor. Başka ne yaptıysa kurtulamamıştı. Şimdi yoklar. Neredeyse 6 yıl oldu iyileştiği, tekrarlanmadı. Sende doktora git canım. Şimdi kardeşimin cildinde sorun kalmadı çok şükür. Ama ilaç, bayağı ağır.Eki Görüntüle 1979593 Ne yaptıysam ne kullandıysam ne kadar doktora gittiysem geçmiyor ne yapacağım yaş 22??? salyangoz sabunu ile sabah akşam yüzümü yıkadığım halde yenileri de eklendi bütün yanaklarım böyle..
Nasıl hormona bakmiyorlar ki...Karaciğer enzimi testi yaptırın mutlaka ...sabun ne işe yarar ki içten sebum urettikce dıştan ne yaparsan yap önce ve mutlaka karaciğer inize baktirin. ..geçmiş olsun. .Hormona hiç bakmıyorlar yine gideceğim bakın artık diyeceğim hiçbir şey yaramıyor diyeceğim
Disaridan ilacla duzelecek bir sey degil bu vucudun iyi durumda degil. Ne yiyip ne iciyorsun? Paketli gidalari, margarin, aycicek yagi vs. seker, unlu gidalar tuketme. Meyve, sebze, cig kuruyemis tuket.
Kız kardeşim de vardı. Aylarca ilaç kullandı. İlacı hatırlamıyorum ama ciddi yan etkileri var. Doktor kontrolünde olması gerekiyor. Başka ne yaptıysa kurtulamamıştı. Şimdi yoklar. Neredeyse 6 yıl oldu iyileştiği, tekrarlanmadı. Sende doktora git canım. Şimdi kardeşimin cildinde sorun kalmadı çok şükür. Ama ilaç, bayağı ağır.
Basit bir grip bile iki haftada geciyor. Organlarin tahribati, vucutta birikmis zararli maddeler ve yaglar iki ayda vucuttan akip gider mi sence?Zaten iki aydır diyetteyim bu dediklerinizi yemiyorum spor da yapıyorum ama yine de böyle yüzüm
Başka tedavisi yok , bildiğim kadarıyla.Biliyorum o ilacı kullanmak istemiyorum onu
Basit bir grip bile iki haftada geciyor. Organlarin tahribati, vucutta birikmis zararli maddeler ve yaglar iki ayda vucuttan akip gider mi sence?
Başka tedavisi yok , bildiğim kadarıyla.
Hiç sarmısak sürmeyi denedin mi. Sarmısağı ikiye böl ve kesik yerini sür. Bir iki aknenin üzerine deneme yapabilirsin.