Kafayı Yiyeceğim Az Kaldı

Onu demiyorum :) Transseksüel olabilir.

İlkokul arkadaşının kardeşi hikayesi inandırıcı değil.

Ne işi varmış ilkokul arkadaşının transseksüel kardeşinin,onun listesinde ?

İlkokul arkadaşı da listede mi ? Kardeşlik durumunu kontrol ettin mi ?

İyi de sakinleşsem ne olacak insan böyle bir konuyu nasıl konuşur? Ne diyeceğim hayatım ben çok anlayışlıyım bak biseksüelsen söyle aşabilirz mi diyeceğim!!

ooooooooofffffffffffffffff

konuşsanda yine inkar edecektir,yine arkadaşının falandır kesin..önce sakinleş,kafanı toparla.sonra konuşursun.

Böyle bir foruma daha cok katilim beklerdim . KK nin 5 milyon bayan üyesi olsun , bu ülkede hangi problemler cözülürdü hangi problemler. Ben gelecekten umutluyum sizin adiniza da sevindim :))

İyi de sakinleşsem ne olacak insan böyle bir konuyu nasıl konuşur? Ne diyeceğim hayatım ben çok anlayışlıyım bak biseksüelsen söyle aşabilirz mi diyeceğim!!

ooooooooofffffffffffffffff

ben öyle birşey demedim ki, biseksüelse anlaşabilirsiniz diye ? o zaman direk ayrılın madem hiç konuşmadan...

sakinleşin dedim çünkü kavga edersiniz daha kötü şeyler olabilir...

Son düzenleme:
Böyle bir foruma daha cok katilim beklerdim . KK nin 5 milyon bayan üyesi olsun , bu ülkede hangi problemler cözülürdü hangi problemler. Ben gelecekten umutluyum sizin adiniza da sevindim :))

bu mesajı anlayamadım ben? bu gece saflaştım yine sanırım :)) hangi anlamda sevindin benim adıma?

Vallahi hersey apacik ortada, daha neyi konusacaksin sevgilinle cok merak ediyorum.

Onu daha önce sormadım o kadar sinirliydim ki şimdi siz deyince dank etti onu hiç kurcalamadım. Kurcalayacağım.... Ya ben nasıl açacağım ki bu konuyu. Nasıl başlayacaım ne diyeceğim. Ağlamaktan gözlerim şişti......

yaa biz kadınlar neleeer neler görüyoruz şu fani hayatımızda şu erkeklerin nelerine şahit oluyoruz, neler çekiyoruz yahuu, gayler biseksüeller. üzülme arkadaşım bak burda bi konu vardı, bayan eşinin gay olduğundan şüphelenmişti. hatta da eşi gay çıkmıştı galiba. ya evlendikten sonra ortaya çıksaydı, bence sen hiç konuşma sevgilinle. öyle eğilimleri varsa da kabul etmiycektir zaten. inkar yoluna gideceği kesin. sen zor olacak ama konuyu kapatıp iyice bi kontrolda tut, onu şüphelendirmeden gizliden gizliye gir face.ine, msnine tel.ine neyi varsa gir. mutlaka bir kanıt bulacaksın. yahu kadınlarla aldatırlar erkeklerle aldatırlar, iyice insanlıktan çıktılar yeminle yaaa

Son düzenleme:

Farkettim canım.O kadar inanmışsın ki ben söyleyince bile o yönden konduramadın.

Ağlama lütfen...Konuyu nasıl açacağın basit.

Neden onu tekrar ekledin ? Kimin kardeşi demiştin ? Kardeşi sende ekli mi ?
Neden bu konular hep seni buluyor ?

Buna benzer şeyler...
Aslında sakin ve mantıklı düşünürsen daha soracak çok soru bulacağını düşünüyorum.

Anlamadığım siz msj.laştıktan sonra kadın rahatsız olmuş ''ve yeniler yav.. yor falan yazmış.

Sizin yani sevgilinizin yazmasından rahatsız olmuş. Bu ne demek oluyor ?Face şifrenizin sizde olduğunu bile bile nasıl rahat davranır ki ?
...

Ben bu anlattıklarınızla eşcinsel diyemiyorum ama hani bana karşı ilgisi var eşcinsel olamaz diyorsunuz ya, iki tarafada eğilimi olabilir.Ya da eğilimini saklamak için normal tercihler arkasına saklanıyor olabiliyorlar.

bu başka birşey ya yemin ederim aldatma bile değil bambaşka birşey. psikolojisi mi bozuk insanlıktan mı çıkmış. neye üzüleceğime şaştım yemin ederim. zaten yolunda giden bir ilişki değil bizimkisi bir de bu olunca iyice buz kestim yemnin ederim. gidip ağzını yüzünü dağıtasım var. ya nasıl sabredeyim nasıl susayım o kadının ne işi var bunun face inde yeniden...

deli olmamak elde değil sakinleşemiyorum bir türlü ((((((((((((((

ya nasıl olur ki aklıma sığmıyor içime sığmıyor midem bulanıyor ya nasıl olur nasıl olur... sakin olamıyorum toparlanmam lazım bişeyler yapmam lazım ama yapamıyorum delirmek üzereyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…