bana da o zaman hiç inandırıcı gelmemişti ama kadın zaten normal bir kadın gibi değil görseniz fotoğraflarını transseksüel olduğu çok belli. hatta bir ka fotoğrafının altında yorum da görmüştüm sıradan kadınlara taş çıkarırsın fln gibi. iğrenç şeylerle dolu profili..........
bu kadar tesadüf hep onu mu bulmuş? hiç inandırıcı değil..eşcinsel olmayabilir ama biseksüel gibi geldi bana da..kk da yazmaya başlayalı şunu anladım ben baya eski kafalı bir insanmışımsenin yerinde olsaydım daha ilk kuşkulanmam da siler atardım onu hayatımdan.
Arkadaşın biseksül mi gay mi cd mi bilemem ama sürekli bir arayış içinde olduğu ortada.
İyi de sakinleşsem ne olacak insan böyle bir konuyu nasıl konuşur? Ne diyeceğim hayatım ben çok anlayışlıyım bak biseksüelsen söyle aşabilirz mi diyeceğim!!
ooooooooofffffffffffffffff
Böyle bir foruma daha cok katilim beklerdim . KK nin 5 milyon bayan üyesi olsun , bu ülkede hangi problemler cözülürdü hangi problemler. Ben gelecekten umutluyum sizin adiniza da sevindim :))
bu mesajı anlayamadım ben? bu gece saflaştım yine sanırım :)) hangi anlamda sevindin benim adıma?
Onu demiyorum :) Transseksüel olabilir.
İlkokul arkadaşının kardeşi hikayesi inandırıcı değil.
Ne işi varmış ilkokul arkadaşının transseksüel kardeşinin,onun listesinde ?
İlkokul arkadaşı da listede mi ? Kardeşlik durumunu kontrol ettin mi ?
Onu daha önce sormadım o kadar sinirliydim ki şimdi siz deyince dank etti onu hiç kurcalamadım. Kurcalayacağım.... Ya ben nasıl açacağım ki bu konuyu. Nasıl başlayacaım ne diyeceğim. Ağlamaktan gözlerim şişti......
yaa biz kadınlar neleeer neler görüyoruz şu fani hayatımızda şu erkeklerin nelerine şahit oluyoruz, neler çekiyoruz yahuu, gayler biseksüeller. üzülme arkadaşım bak burda bi konu vardı, bayan eşinin gay olduğundan şüphelenmişti. hatta da eşi gay çıkmıştı. ya evlendikten sonra ortaya çıksaydı, bence sen hiç konuşma sevgilinle. öyle eğilimleri varsa da kabul etmiycektir zaten. inkar yoluna gideceği kesin. sen zor olacak ama konuyu kapatıp iyice bi kontrolda tut, onu şüphelendirmeden gizliden gizliye gir face.ine, msnine tel.ine neyi varsa gir. mutlaka bir kanıt bulacaksın. yahu kadınlarla aldatırlar erkeklerle aldatırlar, iyice insanlıktan çıktılar yeminle yaaa
o kadar sinirlenme ya
biseksüel fantazisi de değişik olur, bence
Farkettim canım.O kadar inanmışsın ki ben söyleyince bile o yönden konduramadın.
Ağlama lütfen...Konuyu nasıl açacağın basit.
Neden onu tekrar ekledin ? Kimin kardeşi demiştin ? Kardeşi sende ekli mi ?
Neden bu konular hep seni buluyor ?
Buna benzer şeyler...
Aslında sakin ve mantıklı düşünürsen daha soracak çok soru bulacağını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?