Kafayı Yiyeceğim Az Kaldı

biseksiuellik iki tarafada mavi boncuk dağıtmak demek değil. iki tarafa da ilgi duyuyorsunuz ama ya birine ya ötekine. bir kalpte iki sevgi barınır mı ki?

erkek arkadaşınız bir transeksüele ilgi duyuyor ki bu gay olduğunu göstermez. çünkü cinsiyet değiştirmiş bir erkek bayan görüntüsüne sahip oluyor ve erkek arkadaşınızda belli ki o kişiye ilgi duyuyor. tabi bana kalırsa bu duygusal değil daha ziyade cinsel bir istek. belki duygusal bir tarafı da vardır.

erkek arkadaşınıza açık açık cinsel tercihini sorun. ileride başınız daha başka sorunlarla ağrıyabilir.

Şüphesi bile insanı delirtir, kaldı ki şüpheye mahal verecek somut şeyler bulmuşsunuz zaten.
Eklediği kişi ile arkadaş olmadığı açık (insanlar cinsel tercihlere bakmaksızın arkadaş olabilir,cinsiyet değiştirenleri kınamayanlardanım)

Bana biseksüel gibi geldi ancak konuşup tartışmak da ne kadar faydalı bilemiyorum. Sizi yine ikna edebilir. Böyle bir şaibeyle hayat geçmez. Bu basit bir konu değil, kendi adıma yazıyorum böyle bir şey yaşasam, konuşmayı hiç denemem, arkama bakmadan giderim. Bu konuları zaten daha önce konuşmuşsunuz, soracak bir şey kaldımı ki. Allah yardımcınız olsun.

konuştuğu kişinin erkek ya da kadın olması önemli değil bence. önemli olan başka insanlarla ilgili olması,yani seni aldatması. :26:

bu adamibasdan beri hic gozum tutmamisdi canim.... seni biraz kulaniyor bu sanki :$
bu arada borcunu odedimi?hemen odese iyi olacak sanki... insallah karti cikarip parada yuklemedin buna!!

Siz ilk o transeksüeli görünce delireceksiniz, dagitacaksiniz ortaligi, telefonda yalvar yakar sizi ikna edecek, facebook dan silecek, sonra siz unutunca yine ekliyecek.
Kusura bakmayinda bunu dünkü deli yapmaz. Bir söz vardir " ayni derede iki kere bogulunmaz" diye.
Erkek arkadasiniz büyük ihtimalle biseksüel ve bunu gizlemek icin sizi paravan olarak kullaniyor.

Umarım seni yine bir şekilde masum olduğuna ikna etmez, edememeli yani okuduklarım normal şeyler değil. Cinsel tercihi nedir bilemem ama sapıkça eğilimleri olduğu aşikar.

Saatlerce bekledim aramasını o aramayınca ben aradım. İş yerinde olduğunu söyledi hala. Ben de yatıyorum o zaman yarın konuşalım dedim. ısrar etti ben de önce sakince konuşmaya başladım.

-hayatım şu xxxx diye biri vardı hani onu neden tekrar arkadaş listene ekledin?

ve bu sorudan sonra verdiği tepki önce hangi xxx sonra ne arkadaşlık listesi ne olmuş ki ne dedin anlamadım fln deyip gevelemek oldu. haliyle sükunetimi koruyamadım. sorum gayet açık zaman kazanmaya çalışma cevap ver neden tekrar ekledin diye sordum. ben eklemedim fln demeye başladı. ama onun fb şifresini bir tek ben ve o biliyoruz. ben eklemeyeceğime göre sen ekledin dedim. ben eklemedim diye şaşkın şakın bi kaç kez tekrarladı. ben de üsteledim ben eklemedim demeye devam etti. mantıklı şeyler söyle bana dedim.

sonra bu kız kim nereden tanıyorsun dedim. verdiği cevap şu oldu. benimle tanışmadan önce body-building yapıyormuş o zaman tanıştığım bir arkadaşımın sevgilisinin arkadaşının bilmemnesi filan diye birşey söyledi. bana geldiler sesimi çıkarmadım önce. önümde pc açıktı onun fb adresi fln.. tek tek o söylediği kişilerin isimlerini istedim hepsini arattım fb dan biri hariç hiç biri onun arkadaş listesinde olmadığı gibi o kadınla da kimsenin ilgisi yoktu. ben de delirdim haliyle neden hala görüşüyorsun herkes ilişiğini kesmiş sende neden ekli diye. tekrar ben eklemedim demeye başladı... üstelik kadını ilk sorduğumda bana ilkokul arkadaşımın erkek kardeşi demişti...

salı günü arkadaşında kalmıştı. o gece biz onunla arkadaşının pc sinden fbda konuştuk sonra uyudum ben. sabaha kadar pc açık kaldı arkadaşım eklemiştir filan dedi. anlattığına göre evinde kaldığı arkadaşı da tanıyor onu. o akşam sözde sormuş buna xxx le görüşüyo musun diye. bu da hayır kız arkadaşım kızıyo fln demiş sonra uyumuş. arkadaşı da o gece eklemiş(miş) bu kadını. haberi yokmuş filan... ancak şöye bir durum var ki o arkadaşında o kız ekli değil. üstelik böyle bir mantıksızlık var mı? neden kızdığımı bile bile eklemiş olsun ki?? ben de inanmadım bana arkadaşının numarasını veriyorsun hemen dedim. mesaj atayım tamam dedi. hayır kapatmıyosun telefonu hemen gir ve ekrandan oku söyle dedim önce ık mık etti sonra bir numara verdi bana. hemen kapattım aradım verdiği numarayı ama kapalıydı tekrar geri aradım. telefonun kapalı olduğunu ne işler çevirdiğini sordum. ben ne biliyim kapatmıştır bilmem ne diye bağırmaya başladı. zaten hep yaptığı şey baktı altta kalıyo hemen bağırmaya başlar. bu kez sökmedi ama.

anlattığın hiçbirşeye inanmıyorum deyip telefonu suratına kapattım. anlattıkları olabilecek şeylerdi ama mantığıma uymayan bişeyler vardı.. neyse sonra ben etrafta ne varsa kırıp döktüm gürültüye arkadaşlarım geldi. onların hiçbirşeyden haberleri yoktu. korktular önce sonra hem ağladım hem herşeyi anlattım.

Alıp çıkardılar dışarıya biraz ağladım kafamı dağıttım.. şimdi geldim ve gözlerim yana yana ağlaya ağlaya yazıyorum bunları. az önce aklıma geldi de fb bildirimlerini kontrol ettim.arkadaşlık bildirimi şu şekilde

28 Mayıs
xxxxx arkadaşlık isteğini kabul etti. xxxx'nin zaman tüneline yaz. 23:05

arkadaşına gittiği gün 29.05.2012 salı günü bizim konuştuğumuz saat görünmüyor ama 23.30 civarı.

kısacası yalan söyledi bana..

Birkaç kez kandırabildim, demek ki söylediklerime hep kanar diyerek resmen s*çıp sıvamış. Arkadaşım eklemiş ne demek ya. Arkadaşı kendi hesabına eklemesin de niye sana eklesin. Yani söylediği her şey yalan. İnan ben bile çok kızdım. Gerçekten tuhaf bir ruh hali var. Hem istediği haltı yiyor, hem sana face şifresini veriyor, ardından büyük pişkinlikle yalanları bir bir sıralıyor. Ardına bile bakmadan uzaklaş bu adamdan diyorum ki öyle yapmışsın zaten :) Geçmiş olsun...

geçmiş olsun canım.. kıvırmayı başaramamış ama suçunu da kabul etmek istememiş bir türlü.

kk'da açılan aldatılma konularının başrolündeki erkeklerin %99'u bu arkadaşım numarasını kullanıyor yahu

inanmaman isabet olmuşşş. Belki itiraf ettirebilirdin fakat edeceği yokmuş demek ki gizliyor kendiniii.senin için hayırlısııı olduu.Tercihi seniinkinden farklı olan biriyle mutlu olamazdın.kaldı ki sadece tercih meselesi de değil aldatma var yanii.Çok ağır bir durumm , umarım zzamanla tamamen unutursunuz.

Buna benzeyen bir olayi ben de yasadim. Biseksuel oldugunu anladim. Yikilmistim o zaman ama simdi cok sukur, ya evlendikten sonra anlasaydim diyorum.

Gonder gitsin guzelim. Midenin yeteri kadar bulandigina eminim.

İkidir açtığım başlıklarda o kadar içten cevaplar veriyorsunuz ki sizlerden Allah razı olsun. En yalnızım dediğim zamanda arkadaşım ailem gibi oldunuz. İyi ki varsınız.

Kararımı verdim ben ne olursa olsun bu iş Allah'ın izniyle bitecek. Ortada böyle birşey yoksa bile gözümün içine baka baka yalanlar söyleyebiliyor olması hiç kabul edilebilecek birşey değil. Mesajlar atıyor hayatım saçmalama cevap ver fln yazmış ama herşeyi yalan onun. Sevgisi de yalan, saygısının olmadığını zaten biliyordum.

Böyle olması gerekiyormuş demek ki. Öğreneceklerim varmış...

canım bi ilişkide ne olursa olsun yalan olmamalı o yüzden kararın isabetli olmuş
hem ben anlattıklarına bakınca da erkek arkadaşının hiçte masum olduğunu düşünmüyorum

canım bi ilişkide ne olursa olsun yalan olmamalı o yüzden kararın isabetli olmuş
hem ben anlattıklarına bakınca da erkek arkadaşının hiçte masum olduğunu düşünmüyorum

açtığım eski konuları okuduysanız zten olan biten bunlarla da sınırlı değil.. Bi kaç haftadır bitip bitmemesini düşünüyordum. Bu üzerine denk geldi...

İki gün önce çok ağladım dua ettim. Rabbim dualarıma cevap verdi. Çok şükür, içim rahat. Atlatacağım inşallah. Allah hepinizden razı olsun.

şükürler olsun canım ya göremeseydin de bu insanla hayatını birleştirseydin işte o zaman yanmıştım
bi kaç gün bilemedin bi kaç ay için acır ama unutursun ömrünü bu adamla harcamaktansa bikaç zaman üzül ne olacak ki

Son düzenleme:

içim acımıyor değil yalan söyleyecek değilim ama sesini duymak bile midemi kaldıracak biliyorum. İçim acıyor sadece böyle birşeyi bana nasıl layık gördü. Ben ona karşı hep dürüsttüm, hep iyiydim, hep çok sevdim. Benim gibi birine böyle birşeyi nasıl reva gördü. Yok muydu harcayacak kimsesi.. Neden ben...

daha fazla düşünmeyeceğim artık bunları olan oldu biten bitti. geçecek mutlu olacağım.

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ, GÜNEŞLİ GÜNLER...

tek tek okudum şoktayım bilemedm ne desem sadece yazmak istedim nasıl olduğunu merak ettim herhangi bi gelişme varmı başka bi açıklama yaptımı?? bnce tehdt et ya herşeyi anlatrsın adam gbi medenice ayrılırz de yada senin gay olduğunu ilan ederm herkese de gözünü korkut zaten ilşikini kafanda soru işaretleri varken sürdüremezsn en azndan ispatlamaya çalış ayrıl kafan rahat etsin

canım unutursun muhakkak bu da imtihandır
boşver hiç değecek bir insan değil

harmoni, kararın isabet olmuş..
hergün ölmektense bir kere ölürsün..
keyifsizsin ama zamanla kendini daha iyi hissedeceksin cnm..

iyi niyetin için çok teşekkür ederim. iki tane mesaj attı sadece. ve ikisinde de hiç birşey yokmuş gibi yazılmıştı. cevap vermedim. Bitecek o kadar...

uğraşmayacağım onunla allahından bulsun. dediğim gibi tek problemimiz de bu değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…