- 4 Kasım 2011
- 407
- 14
- 68
İkidir açtığım başlıklarda o kadar içten cevaplar veriyorsunuz ki sizlerden Allah razı olsun. En yalnızım dediğim zamanda arkadaşım ailem gibi oldunuz. İyi ki varsınız.
Kararımı verdim ben ne olursa olsun bu iş Allah'ın izniyle bitecek. Ortada böyle birşey yoksa bile gözümün içine baka baka yalanlar söyleyebiliyor olması hiç kabul edilebilecek birşey değil. Mesajlar atıyor hayatım saçmalama cevap ver fln yazmış ama herşeyi yalan onun. Sevgisi de yalan, saygısının olmadığını zaten biliyordum.
Böyle olması gerekiyormuş demek ki. Öğreneceklerim varmış...
canım bi ilişkide ne olursa olsun yalan olmamalı o yüzden kararın isabetli olmuş
hem ben anlattıklarına bakınca da erkek arkadaşının hiçte masum olduğunu düşünmüyorum
açtığım eski konuları okuduysanız zten olan biten bunlarla da sınırlı değil.. Bi kaç haftadır bitip bitmemesini düşünüyordum. Bu üzerine denk geldi...
İki gün önce çok ağladım dua ettim. Rabbim dualarıma cevap verdi. Çok şükür, içim rahat. Atlatacağım inşallah. Allah hepinizden razı olsun.
şükürler olsun canım ya göremeseydin de bu insanla hayatını birleştirseydin işte o zaman yanmıştım
bi kaç gün bilemedin bi kaç ay için acır ama unutursun ömrünü bu adamla harcamaktansa bikaç zaman üzül ne olacak ki
içim acımıyor değil yalan söyleyecek değilim ama sesini duymak bile midemi kaldıracak biliyorum. İçim acıyor sadece böyle birşeyi bana nasıl layık gördü. Ben ona karşı hep dürüsttüm, hep iyiydim, hep çok sevdim. Benim gibi birine böyle birşeyi nasıl reva gördü. Yok muydu harcayacak kimsesi.. Neden ben...
daha fazla düşünmeyeceğim artık bunları olan oldu biten bitti. geçecek mutlu olacağım.
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ, GÜNEŞLİ GÜNLER...
tek tek okudum şoktayım bilemedm ne desem sadece yazmak istedim nasıl olduğunu merak ettim herhangi bi gelişme varmı başka bi açıklama yaptımı?? bnce tehdt et ya herşeyi anlatrsın adam gbi medenice ayrılırz de yada senin gay olduğunu ilan ederm herkese de gözünü korkut zaten ilşikini kafanda soru işaretleri varken sürdüremezsn en azndan ispatlamaya çalış ayrıl kafan rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?