- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
o kadar sinirlenme ya
biseksüel fantazisi de değişik olur, bence
ya nasıl olur ki aklıma sığmıyor içime sığmıyor midem bulanıyor ya nasıl olur nasıl olur... sakin olamıyorum toparlanmam lazım bişeyler yapmam lazım ama yapamıyorum delirmek üzereyim...
cahilliğime verin ama "cd" ne? ilk defa duydum?
Erkek arkadaşınız gay olabilir mii?? yada erkeklerede ilgi duyuyor olabilir mii? benim aklıma bunlar geldii açıkçasıı..Yni sizl bir yakınlaşması vs. olmuyorsaa %100 öyledirr.Ha bu kötü bişey mii hayırr.Ben eşcinsel insanlar dışlanması taraftarı değilim olabilir.Bizim gibi değiller diye onları bu açıdan yaralamaya hakkımız yok diye düşünüyorum.Fakat erkek arkadaşınız gay se sizi paravan olarak kullanıyor demektir.Buda çok kötü bişeyy
Erkek arkadaşınız gay olabilir mii?? yada erkeklerede ilgi duyuyor olabilir mii? benim aklıma bunlar geldii açıkçasıı..Yni sizl bir yakınlaşması vs. olmuyorsaa %100 öyledirr.Ha bu kötü bişey mii hayırr.Ben eşcinsel insanlar dışlanması taraftarı değilim olabilir.Bizim gibi değiller diye onları bu açıdan yaralamaya hakkımız yok diye düşünüyorum.Fakat erkek arkadaşınız gay se sizi paravan olarak kullanıyor demektir.Buda çok kötü bişeyy
Böyle bir adamla devam etmeyi düşünmüyorsun degil mi ?
Eşcinselleri kimse dışlamıyor ki, eşcinselse kendi gibisini bulsun, sizinde dediğiniz gibi tercihini saklamak için kimseyi kullanmasın.
..
Bu arada her iki tarafada ilgi duyulabiliyormuş, adını unuttum.
birincisi gay olduğunu sanmıyorum çünkü bana karşı bir isteksizliği yok (şu sn bir kaç hafta hariç. çünkü sürekli kavgalıyız)
eşcinsellerin dışlanması olayına gelince. kesinlikle kimin ne yaşadığı umrumda değil zaten eşcinsellik çok kötü tükaka demedik. benim sinirlendiğim yediremediğim nokts sizin de dediğiniz gibi eğer böyle birşey varsa beni kullanıyor. eğer böyle birşey yoksa ne halt yiyor?
aldatma bile diyemiyorum başka bir iğrençlik bu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?