Kafayı Yiyeceğim Az Kaldı

o kadar sinirlenme ya
biseksüel fantazisi de değişik olur, bence

Sizin bu kadar hassas bir konuda bu kadar fütursuzca konuşabilecek kadar insanlığınızı kaybetmiş olmanız çok daha değişik olmuş bence. Empatiden yoksunsunuz onu anladık da insanların derdiyle dalga geçmek nasıl bir haz veriyor o kalbinize anlamış değilim gerçekten. kendinizi buraya illaki birşey yazmak zorunda hissediyor olmanız da ayrı bir güzel(!)..

Bravo 100 puan kazandınız...

ya nasıl olur ki aklıma sığmıyor içime sığmıyor midem bulanıyor ya nasıl olur nasıl olur... sakin olamıyorum toparlanmam lazım bişeyler yapmam lazım ama yapamıyorum delirmek üzereyim...

Böyle bir durumu kabul edemiyecegine göre, cizecegin yolda acik.............Bu sorunu ne kavga ne konusma cözer. Arkadasinizin egilimi varsa kimse onu bu yoldan döndüremez.....

Son düzenleme:
ilişkinizi sonlandırmak en iyisi belkide..
1 değil 2 değil...daha kaç kez olacak kimbilir....

Erkek arkadaşınız gay olabilir mii?? yada erkeklerede ilgi duyuyor olabilir mii? benim aklıma bunlar geldii açıkçasıı..Yni sizl bir yakınlaşması vs. olmuyorsaa %100 öyledirr.Ha bu kötü bişey mii hayırr.Ben eşcinsel insanlar dışlanması taraftarı değilim olabilir.Bizim gibi değiller diye onları bu açıdan yaralamaya hakkımız yok diye düşünüyorum.Fakat erkek arkadaşınız gay se sizi paravan olarak kullanıyor demektir.Buda çok kötü bişeyy

bu kadar tesadüf olamaz

erkek arkadaşının eğilimiyle seninki örtüşmüyor mutlu olamazsın...

birincisi gay olduğunu sanmıyorum çünkü bana karşı bir isteksizliği yok (şu sn bir kaç hafta hariç. çünkü sürekli kavgalıyız)

eşcinsellerin dışlanması olayına gelince. kesinlikle kimin ne yaşadığı umrumda değil zaten eşcinsellik çok kötü tükaka demedik. benim sinirlendiğim yediremediğim nokts sizin de dediğiniz gibi eğer böyle birşey varsa beni kullanıyor. eğer böyle birşey yoksa ne halt yiyor?

aldatma bile diyemiyorum başka bir iğrençlik bu....

Önünüzü görebilmeniz için önce sakinleşmeniz gerekiyor.

Her ne olursa olsun sizin çok kızdığınız için listesinden sildiği bir kadını tekrar eklememeliydi..Önce bunun üzerinden gidin.

Sonrada neden bu kadar tesadüfler üstüste geliyor bunu irdeleyin..
Zaten iyi gitmeyen bir ilişki için bu kadar yıpratmayın kendinizi.

Belkide hiçbirşey yok ama bunlar birer işaret..
Ömrü bırakın değmez 1-2 saat bile böyle şeylerle uğraşmaya..Daha mühim sorunları olmalı sevgililerin, daha mühim konulara kızmalı..
Size yazık değil mi böyle basit meselelerle uğraşıyorsunuz ? Dile kolay belki fakat silme vakti gelmiş demek ki ?

Eşcinselleri kimse dışlamıyor ki, eşcinselse kendi gibisini bulsun, sizinde dediğiniz gibi tercihini saklamak için kimseyi kullanmasın.
..
Bu arada her iki tarafada ilgi duyulabiliyormuş, adını unuttum.

owwwwwwwwwww agzım acık kaldı yaaa :S:S bence devam etme oyle gıbı duruor zatn o kadını ne dıye ekleyıp duruyo ...

Eşcinselleri kimse dışlamıyor ki, eşcinselse kendi gibisini bulsun, sizinde dediğiniz gibi tercihini saklamak için kimseyi kullanmasın.
..
Bu arada her iki tarafada ilgi duyulabiliyormuş, adını unuttum.

Hmm ben gay olduğunu düşündüm.her iki tarafada ilgi duyabileni hiç duymadımm.konu sahibii konuyu anlatırkenn yaratık kelimesinii kullanmışşş oyüzdenn dışlamamak gerektiğini söyledim.

Dediğiniz gibi eş cinsellse öylesinii bulsun konu sahibini kullanmaya hakkı yokk .Burda ne konular okuduk eşinin gay olduğunu öğrenen bir üye vardı vs. zor atlatılıcak olaylar yanii kolay değill

Sizin facebook sifresini bildiginizi bildigi halde, eski mesajlari silmemesi, travestiyi tekrar eklemesi,
yadaaaa sifresini bile degistirmemesi, bana asil tuhaf gelen bunlar!

Çok haklısınızz sinir olmanızı anlayabiliyorumm.Ama bence erkek arkadaşınızı sakince alın karşınıza konuşun.Kavga ederek değill , daha sakinn hanii belkiii kendisi itiraf eder ve sizde ilişkinizi sonlandırırsınız.Fakat siz sinirli yaklaşıncaa oda ben yapmadım etmedim olayına giriyor sanırım.Bence işin özünü anlamak için sakince konuşmaya çalışmalısınız.ona anlattırmalısınız yanii

Vallahi daha ilk paragrafta olayın ne oldugunu anladım.

Arkadaşım hiç arkana bile bakmaaa.

Uzaklaş...

canım benm sinirlerni yıpratma ve uğraşma bu adamla bunlar normal şeyler değil bırak gitsn çıkar hayatından sonra daha çok üzülürsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…