Kafayi yiyeceğim ben artik. Lutfen bi akil verin!!!

Dert bende derman sende

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
2.203
5.080
158
Geçen sene eşimin telefonunda +18videolar izledigini görmüştüm.
Birde iddia oynuyordu. Bu ikisi için hatta buraya konu açmıştim. Buradan çoğu arkadaş çözüm önerisi için tuşlu telefon kullansın. Iddia içinde maaş kartlarını sana versin demişti.
Esiminde çözümü bu yöndeydi. Kavga etmiştik çünkü. Tamam dedim bende. Telefonunu değiştirdi. Maaş kartlarini kredi kartını bana verdi. 1 seneden beri bi konuyu hiç açmadım.
Aldığı tuşlu telefonun ses sıkıntısı başladı son zamanlar. Bende götür yaptır dedim. Biraz önce aradı yeniden k3ndine akıllı telefon almış.ben suan memlekette olduğum için telefonda tartıştık.
Ne desem ne yapsam bilmiyorum . Bunu defalarca konusmustuk hatta bu cozum önerisini kendi getirmisti. Simdi ise koşa koşa gitti yeni telefon aldı. Çok canım sıkıldı bitsin artık bu çilem ya. Yeter.

Geçen sene eşimin telefonunda +18videolar izledigini görmüştüm.
Birde iddia oynuyordu. Bu ikisi için hatta buraya konu açmıştim. Buradan çoğu arkadaş çözüm önerisi için tuşlu telefon kullansın. Iddia içinde maaş kartlarını sana versin demişti.
Esiminde çözümü bu yöndeydi. Kavga etmiştik çünkü. Tamam dedim bende. Telefonunu değiştirdi. Maaş kartlarini kredi kartını bana verdi. 1 seneden beri bi konuyu hiç açmadım.
Aldığı tuşlu telefonun ses sıkıntısı başladı son zamanlar. Bende götür yaptır dedim. Biraz önce aradı yeniden k3ndine akıllı telefon almış.ben suan memlekette olduğum için telefonda tartıştık.
Ne desem ne yapsam bilmiyorum . Bunu defalarca konusmustuk hatta bu cozum önerisini kendi getirmisti. Simdi ise koşa koşa gitti yeni telefon aldı. Çok canım sıkıldı bitsin artık bu çilem ya. Yeter.
Eski konunuzu bilmiyorum , eşiniz yeniden akıllı telefon almasını nasıl savundu peki

Bu tip seyleri akilsiz telefonlarla engelleyemezsınız kı, esınızın ıcınden gelmeyecek bunları yapmak.
Siz telefonu tamamen yasaklasanız tablet alır eve getirmez vs.
Yapacak biseyiniz yok sizin, esınız yapacak.
Biliyorum bende öyle söyledim. O da bu tür islerden vazgectiginin bir adımı olarak bunları yaptı. Yoksa ben bunun çare olmayacagini soyledim kendisine.

Eski konunuzu bilmiyorum , eşiniz yeniden akıllı telefon almasını nasıl savundu peki
Tamam dersini almış bir daha yapmayacakmis. Zaten bir seneden beri tuşlu telefon kullanıyormuş. Telefonu bozulduğu için bunu almış. Sonsuza kadar eski telefon mu kullanacakmis.
Eğer bir daha gorursem o tür şeyler telefonu alabilirmisim ben.

bagımlılıgı var yanı
sinirlenmekte haklısınız
bunun hastalık oldugunu bılıyorsunuz degılmı o ıddaalara ne paralar gıdıyordur :KK43: uzucu

geldıgınde bır konusun once ondan sonra tekrar buraya yazın sakın olun
Biliyorum. Onu bu konu için doktora götürdum. 1 seans gittik. Devamı gelmedi. Zaten seans ücreti çok yüksekti.
Telefon ve maaş kartini da verdiği için sanki kendini duzelmis gibi aksettirdi.

Sonuçta adam kartlarını size vermis ve bir yıldır tuşlu telefon kullanıyor.demekki bir yıldır iddia oynamadı ,oynasaydi bilirdiniz .
Bu devirde şu şartlarda tuşlu telefonu ömür boyumu kullanacak
Bir yıl az bir süre değil ..
Ses çıkarmadan bu şartlara uyduysa artık bı salın adamı 😄

Biliyorum. Onu bu konu için doktora götürdum. 1 seans gittik. Devamı gelmedi. Zaten seans ücreti çok yüksekti.
Telefon ve maaş kartini da verdiği için sanki kendini duzelmis gibi aksettirdi.
cok uzucu ne hıssettıgınızı cok ıyı anlıyorum
bugun acık acık konusun kesın dılle konusun doktora gıtmeyı sart kosun derım... akıllı telefon alan doktora da gıder dersınız gelınce

cok uzucu ne hıssettıgınızı cok ıyı anlıyorum
bugun acık acık konusun kesın dılle konusun doktora gıtmeyı sart kosun derım... akıllı telefon alan doktora da gıder dersınız gelınce
Ona olan inancim kalmadı. Neden gidecegim ben doktora telefon aldığım için mi diyecek. Iddia oynamıyorum o tür şeylere de bakmıyorum diyecek. Sanki ortada birşey yokken huzursuzluk cikartan benmisim gibi davaranacak

Back
X