- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Geçen sene eşimin telefonunda +18videolar izledigini görmüştüm.
Birde iddia oynuyordu. Bu ikisi için hatta buraya konu açmıştim. Buradan çoğu arkadaş çözüm önerisi için tuşlu telefon kullansın. Iddia içinde maaş kartlarını sana versin demişti.
Esiminde çözümü bu yöndeydi. Kavga etmiştik çünkü. Tamam dedim bende. Telefonunu değiştirdi. Maaş kartlarini kredi kartını bana verdi. 1 seneden beri bi konuyu hiç açmadım.
Aldığı tuşlu telefonun ses sıkıntısı başladı son zamanlar. Bende götür yaptır dedim. Biraz önce aradı yeniden k3ndine akıllı telefon almış.ben suan memlekette olduğum için telefonda tartıştık.
Ne desem ne yapsam bilmiyorum . Bunu defalarca konusmustuk hatta bu cozum önerisini kendi getirmisti. Simdi ise koşa koşa gitti yeni telefon aldı. Çok canım sıkıldı bitsin artık bu çilem ya. Yeter.
canım tuşlu telefon kullanımı çözüm değil ki, senin gorecegin yerde tuşlu tlf kullanır işyerine arabasına akıllı tlf alır koyar saklamak gizlemek o kadar kolay ki yeter ki insanın içinde olsun malesef
eşin eğer bu bağımlılığın onu ne geçmeyi isteyip gecemiosa her defasında kendisini tlf basında buluyorsa ancak ve ancak psikiyatri çözüm olabilir canım onun dışında malesef çözüm yokk