Kafayı yiyeceğim ya.

dilegim

artık bambaşka biri
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
1.993
5
641
40
İstanbul
slm kızlar hemen konuya gırcem cunku yardımınıza ıhtıyacım var bır kacgundur bırı ev tlf arıyo ve bana turktelekomdan aradıgını soyluyo ama saat aksam 20 .00 arıyo esımle gorusmek ıstıyo esımde evde yoktu dedım ben esıyım bırsey varsa ıletırım ben dedım yk dedı onunla kgorusmme lazım dedım ıs tlf verım ordan gorusun dedı baska bıryerı arıyamıyoruz dedı ne zaman evde olur dedım yarın saat 17.00 de arayın evde olr dedım tama dedı kapattı ertesı gun eve saat 17 de sessız bı tlf geldı az oncede bır kucuk kız arıyo kımınle gorusuyorum dedı ama sankı yanında bırı vardı sız kımı aradınız deyınce yuzume kapattı ya onceden de boyle sesız tlf gelırdı ve bız esımle bırbırımıze gırerdık ozellıkle esım evde oldugu zaman gelırdı tlf ama sımdı ıse bırı esımle benım aramı bozmak ıstıyo esımı aradım numarayı gosteren tlf al dedım alcak benım anlamadıgım normalde esımı bankadan ararlardı ıs tlf verırıdım orayı aralardı ama bu ıstemedı tlf bırde o saatte turktlelekomdan aranırmı bana bırde tarıfe uzerıne konuscaktık dıyo ne yapmalıyım esımın haberı oldugunuda dusunmuyorum sadece bırı bızım aramızı bozmaya calııyo

Canım telekomdan o saatte birinin arayacağını zannetmiyorum...
Ama neden biri sizin aranızı bozmaya çalışsın onu da anlamadım ?
Görüntülü telefon almak iyi fikir kimin olduğunu öğrenirsiniz..
Ve bence eşine söyleme bakalım yine aracak mı ?

sımdı aradım bende esımı hemen tlf al dedım onun haberı oldugunu zannetmıyorum eskıdende esım eve gırerdım tlf calardı sessız tlf esımın kısknaç oldugunu herkes bılıyo ve benımde kıskanç oldugumu bılıyorlar bılmıyorum ama bırı aramızı bozmaya calısıyo

Türk Telekom'un call center'ı arıyor geç bir saat bile olsa..
Beni akşam 7 gibi aramışlardı..kaydirigubbakcemile2
Ama ben olsam kocam işe gidince,ev telefonunu cep telefonuma yönlendirirdim..
Akşama kadar kalsın bakalım,nasıl olsa ararlar yine..fisfisfis

bende telekomdan olacağını zannetmiyorum ..ayrıca demekki şüpelendiğiniz birleri varki huzurumuzu bozmaya çalışır diyorsunuz eğer öğleyse ..numaranızı değiştirin eğer yakınızdan biri ise gene bulur ama ..numarayı gösteren telefon muhakkak alın ..

numara gösteren telefonlar iyi fikir. olmazsa savcılığa başvurun alsınlar boylarının ölçüsünü terbiyesizler

ya ben numarayı degıstırmek ıstemıyorum neden degıstırıyım onu yakallıycam ve gorcekler ınsanın nasıl huzuru bozullurmus gorucekler

eger kocandan kaynaklanan bi durum söz konusu degilse!!kafanı karıştırmak istememçünkü.
dedigin gibi biri oyun yapıo olabilir canım aranızı bozmak için cep tlfnlarınada geliormu yoksa sadece ev tlfnunamı gelior

Bizide geçen akşam 20:00 gibi telekomdan aradılar.
e faturaya başvurmuştuk, o saat dilimini seçmiştik çünkü.
Eşim yoktu ama ben yardımcı olabilirim deyince bilgileri ben teyit ettim.
İyi akşamlar deyip kapattılar. Benim tlf numara veriyor.
Bence sizde en kısa sürede numara gösteren bi tlf alın canım...
Aklına takılan numaraları not alır, gereğini yaparsın böyleceyerimseniben

Evet bencede bu iyi bir fikir...
Bir aralar bekardim o zaman bizede sessiz telefonlar geliyordu...alman telekomdan kapan yaptirdik...yani telefon acan herkesin numarasi görünmese bile dökümanla bize bildiriliyordu...benneyaptımki

Evet bencede bu iyi bir fikir...
Bir aralar bekardim o zaman bizede sessiz telefonlar geliyordu...alman telekomdan kapan yaptirdik...yani telefon acan herkesin numarasi görünmese bile dökümanla bize bildiriliyordu...benneyaptımki

Döküman işi burada yok Gülsümcüm..
Yani ben öyle biliyorum..
Uzun zamandır ev telefonun ahizesini bile elime almadım..
Bildiğim kadarı ile burada şehirdışını ya da cep tlf numarasını sen aradığın zaman faturanda görünüyor..:sm_confused:
Hee savcılığı başvurunca işin şekli değişiyor olabilir..
Hukuk konusunda daha o kadar ilerlemedim..:bbo:

cep tlf gelmıyo sesız yada yanlıs numara kımse sadece ev tlf bılıyo esımle ılgılıde kafamda bı soru ısaretı bıle yok

Son düzenleme:
cep tlf gelmıyo sesız yada yanlıs numara kımse sadece ev tlf bılıyo suphelendıgım bazı kısıler var tabı esımın tarafından esımle ılgılıde kafamda bı soru ısaretı bıle yok

Yok anlatamadım..
Ev telefonunu cep numarana yönlendireceksin..
O zmaan her arıyanın numarası çıkacak senin cep telefonundan onlar da bilmeyecek zaten..

ya numara gösteren tel alın yada en basiti ev telefonunu cep telefonuna yönlendirin.

canım benım o zaman yonlendırınce yanı benımde kontorum gıdıyo dıye bılıyorum evı akrabarımda arıyo onlar arıncada benden de kontor gıdıcek zaten hergun aramıyo esımın eve gelecegı gun arıyo genelde bugunde esım eve gelıcek o kımse esımın ne zaman eve gelıcegını bılıyo

Yönlendirmek için *21*0532..........# tuşla yönlendirme açıktır, #21# tuşla yönlendirme iptal olur. ev tel arandığı zaman cep tel çalar. no yu görürsün.

ya güzelim kontür giderse gitsin..akraban aradığında bir dakka de kapa teli yönlendirmeyi iptal et yine konuş..sürekli acaba kim arıyor neden arıyor diye mi düşünecen

Aslinda olmasi lazim be Laalis...fisfisfis
Bundan kac sene evvel biz yaptismistik..mutlaka türkiyedede yapiliyordur...
Ha Türk Telekom..Ha Alman Telekom...

Biz direkt Telekomu aradik..sessiz telefonlar geliyor rahatsiz oluyoruz dedik..bir ayligna kapan yaptirdik...kücük bir ücret karsiligi o ay seni kim aradiysa detayli bir sekilde saati...günü..numarasi vs. vs. görünen bir döküman aliyorsun...

Dilegim baktin gördün bu sessiz telefonlar devam ediyor..sen bir türk telekomu ara..ve bu kapan olayini arastir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…