Kafayı yiyeceğim ya.

Yapma ya...benneyaptımki vallaha burda hic problemsiz ürcetini ödedikten sonra yapabiliyorsun...ben türkiyedede mümkün oldugnu düsünmüstüm...

Insallah arkasindan kötü birsey cikmaz bu isin...bende kötü düsünmek istemiyorum

esım arastırmıs o saatte tt aramazlarmıs bırde bırsey varsa esı oldugum ıcın soylerlermıs bılmıyorum walla bakıcaz artık goruntulu tlf alınca

adsl için bizi gecenin 10 unda aradılar.
niye bu kadar kuruyorsunuz ki. numarayı gösteren telefon alırsınız olur biter.bence bize anlatmadığınız kıskaçlıkla ilgili başka olaylar yaşadınız o yüzden bu kadar kafa yoruyorsunuz.

konunun hepsını okursanız neden bu kadar rahatsız oldugumu anlarsınız bu bır ıkıncısı ınsanların dertlerını paylasması kadar dogal ne olabılırkı burasıda bır derdım var yerı benımde suan buna canım sıkılıyo ve anlatmakta bır sakınca gormuyorum:dilcikar:

telekomdan ararlarmı başıma gelmediği için birşey diyemem ama eşinizin evde olmadığı saatleri anlamak istiyor olabilirler.bence ev telefonunu eşinin telefonuna yönlerdir.sen çıkma telefona ne işi varsa eşinle halletsin.yada hiç uğraşmayın savcılığa şikayet edin ..

Son düzenleme:
merhaba.ben yeni okudum yazdiklarini.gecmis olsun.nasil bir vicdan bu ya.nesrin 111 arkadasimiz cok iyi fikir soylemis.neden yonlendirmiyorsun cep telefonuna?akrabalarin olursa bile belli etme numarani bildiyini.belki onlardir sakalasan.guya numarani gormuyormussun gibi alo de,bak ne diyor.biraz kontorun gider,ama sonunda icin rahatlar.yada yazan telefon al,ama tez.cunki bizimde icimiz partladi merakda.adam kim oldugunu bilse neler yapmaz ona digilmi?: :tomato::mymeka:kaydirigubbakcemile

Geç saatte arabilirler bu normaldir
Numara gosteren bir telefon alin en iyisi
vede son olarak bir daha kine yine siz cevap verin, esinize de simdilik birsey demeyin

Dileğim;
sizi arayan numarayı biliyormusunuz?
Eşim türktelekomda tarife değişikliği için aranmaz
abone kendi tarifesini degiştirmek isterse eger kendi gidip başvuru yapabilir.
Ve türk telekomdan arayan kişi ne ilatecekse telefonda çıkan kişiyede iletebilir.
Bunda bir bit yeneği var canım

walla arkadaslar yonlendırdım cep tlf ama o zaman aramıyo herzamanda yonlendırmıyorum ve dun yıne 2 kez aradı yok bankadan arıyorum falan aksam 6 gıbı esım evde olur dedım ve o saatte aramadı ararım demıstı artık bosverıyorum ne kadar kafaya takarsam o kadar kotu oluyorum nasılsa bırgun yakalıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…