Insan kendini kavgada belli edermiş . Benim eski eşimde aynen öyleydi . Insanın karısına küfür etmesi çok ağır . Babası da öyleymiş . Ben babamdan hiç duymadığım için dayanamadım . Çok ihtimal vermiyorum değişeceğine . Eski günlerime gittim birden . Allah yardımcınız olsunSevmek nedir ki nefret ediyorum artık her kavga etmesinde ağza alınmayacak kufur ler sıktır git demesi senin gibi kadın dışarda suru gibi demesi sevgi birakirmi
Bu kadın salak diye bahsetmesin de ne yapsin salak gayet kibar kalıyor bu mendebur herife.Sevmek nedir ki nefret ediyorum artık her kavga etmesinde ağza alınmayacak kufur ler sıktır git demesi senin gibi kadın dışarda suru gibi demesi sevgi birakirmi
Aynen sadece az daha bekle diyorlar çek diyorlar millet için diyorlar kanser olsam bu adam yüzünden öyle sahip çıkarlar çok katılar cokkKonu sahibi 26 yasinda koskoca kadınsın.
Kimse arkanda durmasa da olur kimseye güvenme kendine güven ve inan.
Bak gerekli yerlerle de görüşmüş bilgi almışsın zaten.
Gayet mantıklı bir çözüm yolu bu.
Ancak ne ailene ne kocana haber verme bu mutlaka seni bulup ikna etmeye çalışırlar.
Kocan 1.dusmanin ailen de 2. düşman ailene kesinlikle güvenme zaten seni gerçekten düşünselerdi çözüm yolu ararlardi.
Neler çektiriyor bi bilseniz inanın bu kulübün kısa yolunu bile indiremedim gogle den giriyorum sürekli o derece dengesiz gorse ne iftiralar atar neler demezki evde yok öyle yazabiliyorum çok dengesiz hemde cokBu kadın salak diye bahsetmesin de ne yapsin salak gayet kibar kalıyor bu mendebur herife.
Konu sahibi hiç uğraşma hayatını heder etme boşver bi an önce kurtulmaya bak bu asalaktan.
Insan kendini kavgada belli edermiş . Benim eski eşimde aynen öyleydi . Insanın karısına küfür etmesi çok ağır . Babası da öyleymiş . Ben babamdan hiç duymadığım için dayanamadım . Çok ihtimal vermiyorum değişeceğine . Eski günlerime gittim birden . Allah yardımcınız olsun[/QUOT. Küçücük anne karnına sigiyoruz da koca dünyaya sigmamak ne kötü ben babam dan da duydum kufur kocaman denen aciz yaratıktan da keşke bende onlar gibi arsız olabilsem ama asla cizgimi bozmadim Allah da bozdurmasin
Kadın eşine itaat edermiş susarmis hakkı yokmuş çalışmaz miş eve kız ark eşinden izinsin gelmezmis aileye giderken izin alırım çarşıya tek asla cikamam izin vermez akrabama göndermez kıskanç iftira atar 1 yıl konuştum ama duzelmiyor dengesiz tutarsız tawriKolemisin sen? Niye boyle bı baskı uyguluyo sıze?
Sizofreni heralde ne desek bosKadın eşine itaat edermiş susarmis hakkı yokmuş çalışmaz miş eve kız ark eşinden izinsin gelmezmis aileye giderken izin alırım çarşıya tek asla cikamam izin vermez akrabama göndermez kıskanç iftira atar 1 yıl konuştum ama duzelmiyor dengesiz tutarsız tawri
Tek bulduğum yöntem kadın sığınma evi boşanıp ayaklarimin üzerinde durana kadar orda kalmak boşanma esnasında devlet avukatları gidermiş zaten psikolojik olarak destek baslarmis ardından kurslar ve iş imkanı ev bulmada yardım ediyorlarmış bazıları iyi dostluklar edinirmiş orda iki kişi el ele verip evlerini tutarlarmis bu bilgileri arayıp öğrenmiştim ailemden hayır yok mecbur bunu yapcm ama nedense adm atamiyorum korkuyorum sanirimYani babanda annene küfür etmişse , annende çekmişse onlara normal çekilmesi gereken birşey gibi geliyordur belki. Aileniz destek olmayacaksa , siz kendi kendinizi koruma yollarına bakacaksınız . Bir Ömür böyle geçmez.
Devlet asla boşta bırakmıyor muş böyle bayanları artı benim sertifikalarım var dışarda tanıdığım işi gücü olan değerli insanlar var hiç olmadı aşçı olarak calisirim hiç olmadı o konuda da kendime güveniyorum işsiz kalmam sığınma evinde kalcm zaten bi müddetNe mezunusun, iş tecrüben var mı? Hemen iş bulmak, bulsan da hayatını yeniden kurmak çok zor.
İyice düşün, her ayrıntıyı B panın olsun mutlaka.
Yapamaz geri dönersen bu adam iflah olmaz!
İnşallah. Kendine güvenini kaybetme ve o adama asla dönmeDevlet asla boşta bırakmıyor muş böyle bayanları artı benim sertifikalarım var dışarda tanıdığım işi gücü olan değerli insanlar var hiç olmadı aşçı olarak calisirim hiç olmadı o konuda da kendime güveniyorum işsiz kalmam sığınma evinde kalcm zaten bi müddet
Korkumu bi yensem şimdi çıkarım bu evden inşallah basarcm o ozguvenimi en yakın zaman da kazncam tekrarİnşallah. Kendine güvenini kaybetme ve o adama asla dönme
O kadar direndim ki ama nafile hiç bir dilden anlamıyor hep tekrr ediyor hataları asla çabuk pes eden biri değilim o yüzden 1 yıldır bunla yaşıyorum zaten artı küfür e kufur le asla yanıt vermem aksine susarim kufurun edeplice verilecek cvp yoktur çünkü sadece bu kadar zavallisin işte der çıkarım oda danGuzelce konustnz mu esinzle yoksa kufure kufurle mi karsilik verdinz. Istedgn evliligi guzelce konus sartlar koy ve hata yaptgnda iki ozur dileynce affetme yoksa bunu normal olarak gormeye baslar. Tabiri caizse surundur. Bi erkek ne kadar okuz olursa olsn "bak askim ewe gec geldgnde cok yalnz hissediyorm ztn bi yere cikamiyorum gbi guzel cumlelere kayitsiz kalamaz.
Değişmez bunu bildiğim emin olduğum için içim rahat korkumuda yener yenmez cikcam bu evden saat 12 olmak üzere ve hala yok aslında olmaması bi yandan iyi bana bulasmıyor en azından geçecek ama ne zaman her geçen gün benden gidiyor boşuna gidiyor bunu da biliyorumKorkma kardeş,birinin(erkek kadın farketmez) sana bunları yapmasina izin verme,her zaman bir çıkar yol vardir,kendin için ne yapman gerekiyorsa yap.Kendine güven...
Gidip orda kalan sizin durumunuzda olab kadınlarla konuşabilirsiniz evden çıkabilirseniz tabi . Belki pişman olmadıklarını ve hallerinden memnun olduklarını gözünüzle görürseniz cesaretiniz artar eğer boşanmaya kesin kararlı iseniz . Sizin durumunuzdan beş beter olan kadınlar var oralara sığınan. En azından Çocuğunuz yok . Bu çok büyük bir şans bu aşamada .Tek bulduğum yöntem kadın sığınma evi boşanıp ayaklarimin üzerinde durana kadar orda kalmak boşanma esnasında devlet avukatları gidermiş zaten psikolojik olarak destek baslarmis ardından kurslar ve iş imkanı ev bulmada yardım ediyorlarmış bazıları iyi dostluklar edinirmiş orda iki kişi el ele verip evlerini tutarlarmis bu bilgileri arayıp öğrenmiştim ailemden hayır yok mecbur bunu yapcm ama nedense adm atamiyorum korkuyorum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?