Kafayı yiyeceğim

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
Ne yaparsam yapayım salaktan öte laf cikmiyor abimin ağzından. Artık ben de kendimin salak olduğuna inanmaya başladım. Evde her işi bana denmeden yapıyorum gık demiyorum konuşmuyorum odamdan çıkmıyorum kendisi kendi bardagini kaldirmaktan aciz bir de her yaptigima kulp buluyor. Mutfak tezgahinin üstü kirlendiyse benden kötüsü yoktur. Halbuki yemek hazirliyorum kirlenecek tabi kaldi ki kirlenir kirlenmez de hemen temizliyorum. Bulasik makinesini doldurma bosaltmayi yapıyorum ama tabaklari düzgün dizmiyormuşum ben doldurduktan sonra gelip kontrol edip elestiriyor. Bulasik makinesinde yer olsa da tabaklari daha düzgün dizmeliymişim. Saçlarım dökülüyor stresten ama ona göre ben saclarimi koparip yere atıyorum. Normalde gec yatıp erken uyanmayı seven biriyim sırf beraber kahvalti yapmayalim beni elestirmesin diye erken yatip geç kalkiyorum. Bunu da elestiriyor sinava hazirlaniyormusum neden gec kalkiyormusum. Yediğime karisiyor sürekli. Mesela ona göre salata bal pekmez salca peynir ekmek zeytin vs... ayri ayri yenmeli. Ben hepsini sandivic yapıp yemeyi seviyorum hem zamandan tasarruf hem uzun uzun kahvalti yapmayi sevmiyorum hem de ayri ayri yedigimin 2 katini yiyebiliyorum. Kahvaltıda sandivic mi yenirmiş ben gerizekalı mıymışım. Annem babam sorarsa x kahvaltıda sandivic yiyor mu diyecekmiş(24 yasindayim 4 değil). Zaten bacagi aciyormus bir de benimle mi uğraşacakmış. Benim sağlığımı düsünemezmiş. Az yediğim icin elestiriyor onun kadar yememi bekliyor ama kendisi 85 kilo ben 47 kiloyum nasıl o kadar yiyebilirim. Bizim ailede zayıf olan tek ben varım. Öbür kardesimde 82 kilo babam 70 küsur kilo annem 60 küsur kilo. Onlara göre sürekli az yiyorum. İnanın ev yemeğinden tiksiniyorum artık. Dershanede dersim yok ama her sabah dersim var diye cikip aksam 7-8 de geliyorum karsilasmayalim diye. Evde yememek elestiri almamak icin disarida yiyorum. Genede bir sekilde benimle karsilasip eleştirip hakaret ediyor. Dershanede sinifta en iyi öğrenciyim herkes atanmama kesin gözüyle bakıyor sosyalim mutluyum özgüvenliyim ama eve bir geliyorum değisiyorum dershaneden gelince direk abimin bulasiklarini yerlestiriyorum yapılacak is olursa yapıyorum. Güne mutlu ve enerjik baslıyorum gün icinde aldigim hakaret ve elestirilerden dolayı yüzüm asılıyor pısırıklaşıyorum. Hafta sonu sınavım kötü geçti girenler bilir cok zordu. En iyi dersim matematik olmasina rağmen yapamadim sinavda gözlerim doldu yapamazsam ne olacak diye. O günden beri basim ağrıyor, iki hafta sonra gene sinavim var deneme cözerken soruyu yanlis yapınca ağlıyorum olmayacak basaramayacağım ailem bana gene iskence edecek diye. Birini dövmüş menisküsü yirtilmis 5 gündür raporlu 10 gün daha rapor aldi bacağı kopmuş gibi davranıyor evde arkadasları arayınca gidip geziyor. Bugün sinava kadar nasil geçecek bu süreç

Az önce de salatayi neden yarim cm dara büyük tabağa koymadim diye bir ton laf isittim. Bana on defa demiş dökülevekmiş simdi is cikacakmış. Tamam değistireyim dedim aldim tabağı değistirme artık diye bagiriyor

Kmk olsa yerinizde kafayı yer, siz köle o sizin sahibinis mi yahu? Sen erkeksin kendi tabağını kendin kaldırabilecek güçtesin diyin sizden iş beklerse?????? Salak derse kötü söz sahibidir diyip arkanızı dönün, bu ne cüret bu ne edepsizlik? Aileniz ne diyor? Ay okurken sinirlendim kendi derdimi unuttum bı an

24 yaşında olduğunu söylüyorsun e ağızın yok mu senin neden cevap vermiyorsun.. Çok biliyorsan kendin yap diyemiyor musun?? Bana sürekli hakaret etme yanlış yapıyorsun diyemiyor musun?? Saygısızlık yap ağız burun kavga edin demiyorum ama konuşabilirsin yani.. Anladığım kadarıyla annen ve baban sizinle kalmıyor annene şikayet etsene abini. Suyunu ayağına getirmek falan saçmalık asla kalkıp getirme kendisini alsın.. Ayaktaysan verirsin de kalkıp suyunu almıyor ne demek..

Ya bi s git kendi işine bak diyemiyormusunuz?
Gitmiyor mu? Avazınız çıkana kadar bağırın, odanıza kaçın ve polisi çağırın! Neye uğradığını şaşırır çünkü hep susmuşsunuz bunca zaman. Belki korkar veya aileniz apartmana rezil olduk diye utanırlar da kendilerine çeki düzen verirler ve rahat bırakırlar sizi. Bundan sonra ayağınızı denk alın diyin Bu ne be

Kadınların maruz kaldığı bu psikolojik şiddet çok berbat. Erkeklerin her şeyi kendilerine hak olarak görmeleri .Ne güzel kardeşinle kal işte.Ne güzel evde sana destek oluyor.İnsan der ki kızın kritik dönemi destek olayım ama nerede.Çok üzüldüm sizin için.Acaba size karşı fiziksel şiddet gösterir mi?Başka birini dövmüş şiddet potansiyeli var maalesef.Tepki gösterseniz yapar?Yani ya sinmeyip dişli olacaksınız ya da ya sabır çekip ayıya dayı diyeceksiniz(Lütfen kusura bakmayın ağabeyiniz sonuçta ama öyle yani).Açıkçası, hariçten gazel okumak kolay benim için.Kendinizi ezdirmeyin,gerekirse sert olun derim normal şartlarda ve olması gereken de budur.Çünkü:Haklısınız ama bazı insanlar da laftan anlamıyor maalesef.

Kmk olsa yerinizde kafayı yer, siz köle o sizin sahibinis mi yahu? Sen erkeksin kendi tabağını kendin kaldırabilecek güçtesin diyin sizden iş beklerse?????? Salak derse kötü söz sahibidir diyip arkanızı dönün, bu ne cüret bu ne edepsizlik? Aileniz ne diyor? Ay okurken sinirlendim kendi derdimi unuttum bı an
24 yaşında olduğunu söylüyorsun e ağızın yok mu senin neden cevap vermiyorsun.. Çok biliyorsan kendin yap diyemiyor musun?? Bana sürekli hakaret etme yanlış yapıyorsun diyemiyor musun?? Saygısızlık yap ağız burun kavga edin demiyorum ama konuşabilirsin yani.. Anladığım kadarıyla annen ve baban sizinle kalmıyor annene şikayet etsene abini. Suyunu ayağına getirmek falan saçmalık asla kalkıp getirme kendisini alsın.. Ayaktaysan verirsin de kalkıp suyunu almıyor ne demek..
Ailemin haberi yok sürekli telefonda abini üzme kizdirma bak cabuk sinirlenir abinin islerini yap diyorlar. Cocuklugumdan beri beni asagiladigina sahitler en fazla yapma derler abime

Kadınların maruz kaldığı bu psikolojik şiddet çok berbat. Erkeklerin her şeyi kendilerine hak olarak görmeleri .Ne güzel kardeşinle kal işte.Ne güzel evde sana destek oluyor.İnsan der ki kızın kritik dönemi destek olayım ama nerede.Çok üzüldüm sizin için.Acaba size karşı fiziksel şiddet gösterir mi?Başka birini dövmüş şiddet potansiyeli var maalesef.Tepki gösterseniz yapar?Yani ya sinmeyip dişli olacaksınız ya da ya sabır çekip ayıya dayı diyeceksiniz(Lütfen kusura bakmayın ağabeyiniz sonuçta ama öyle yani).Açıkçası, hariçten gazel okumak kolay benim için.Kendinizi ezdirmeyin,gerekirse sert olun derim normal şartlarda ve olması gereken de budur.Çünkü:Haklısınız ama bazı insanlar da laftan anlamıyor maalesef.
Tepki göstersem döver sikayet edebileceğim bir yer yok polis çünkü

Siz burda herşeye ses cikaran biz kadınlar erkeklerin kolesimiyiz hep ses cikar diyen bir karaktersiniz
Sozkonusu kendiniz olunca neden bukadar pasifsiniz
Suan cok saskinim 😶
Çünkü aile sosyal iliskilerimde böyle değilim. Gidecek yerim olsa isim olsa bir an durmam.
Bence siz diş göstermiyorsunuz o da böyle sapıtıyor. Bana şunların birini dese ağzına kürekle vururum kardeşimin. Densiz.
Dis gösterince üzerime yürüyor bagiriyor. Ne yapabilirim anne babam da abin o senin der. Çarem yok.
Ya bi s git kendi işine bak diyemiyormusunuz?
Gitmiyor mu? Avazınız çıkana kadar bağırın, odanıza kaçın ve polisi çağırın! Neye uğradığını şaşırır çünkü hep susmuşsunuz bunca zaman. Belki korkar veya aileniz apartmana rezil olduk diye utanırlar da kendilerine çeki düzen verirler ve rahat bırakırlar sizi. Bundan sonra ayağınızı denk alın diyin Bu ne be
Komiser kimi kime sikayet edicem ?

E daha da iyi ya işinden olma ihtimali bile var? En azından şikayet etmeyle tehtid edin.
Öyle olmuyor maalesef. Keske dediğiniz gibi olsa. Sikayet edince ikâmetten dolayı sikayet direk kendisine veya onun ekibine gidiyor baska karakola gidip benim bu kisiden sikayetim var dersem olduğum mahallenin komiserine yönlendiriliyorum . En iyi ihfimalle onun sözüne karsilık benim sözüm.

Annem babam sorarsa x kahvaltıda sandivic yiyor mu diyecekmiş(24 yasindayim 4 değil). Zaten bacagi aciyormus bir de benimle mi uğraşacakmış. Benim sağlığımı düsünemezmiş.
Bu kısmı okurken güldüm affedersiniz ama siz gayet zekisiniz abiniz gerizekalı. Sınav herkese çok zor gelmiş bence puanlar da ona göre gelecek. İnşallah atanıp en kısa zamanda ondan kurtulursunuz

Öyle olmuyor maalesef. Keske dediğiniz gibi olsa. Sikayet edince ikâmetten dolayı sikayet direk kendisine veya onun ekibine gidiyor baska karakola gidip benim bu kisiden sikayetim var dersem olduğum mahallenin komiserine yönlendiriliyorum . En iyi ihfimalle onun sözüne karsilık benim sözüm.
Komiser den şikayetçiyim, ekibi de onu destekleyecektir bı yüzden sizden yardım bekliyorum deseniz de mi diğer karakol bir şey yapmıyor? Buna inanmak istemiyorum. Bir çaresi vardır!

Bu kısmı okurken güldüm affedersiniz ama siz gayet zekisiniz abiniz gerizekalı. Sınav herkese çok zor gelmiş bence puanlar da ona göre gelecek. İnşallah atanıp en kısa zamanda ondan kurtulursunuz
Evet farkındayım. Puanlar ona göre gelecek fakat sınav anında kimsenin kötü geçtigine ihtimal veremiyorsunuz. Atanamazsam mahvolurum düsüncesi hakim oluyor.

Back
X