Kafayı yiyeceğim

Öyle olmuyor maalesef. Keske dediğiniz gibi olsa. Sikayet edince ikâmetten dolayı sikayet direk kendisine veya onun ekibine gidiyor baska karakola gidip benim bu kisiden sikayetim var dersem olduğum mahallenin komiserine yönlendiriliyorum . En iyi ihfimalle onun sözüne karsilık benim sözüm.

Olur mu oyle şey. Gidip savcılığa şikayet edebilirsiniz abinızı ,zaten karakolda savcılığa yönlendiriyor olayı zamandan kazanmis olursunuz. Hatta bir de görevini bu şekilde yapan insanlardan da şikayetçi olursunuz abinize ek olarak .

Olur mu oyle şey. Gidip savcılığa şikayet edebilirsiniz abinızı ,zaten karakolda savcılığa yönlendiriyor olayı zamandan kazanmis olursunuz. Hatta bir de görevini bu şekilde yapan insanlardan da şikayetçi olursunuz abinize ek olarak .
Abisi şiddete meyilli olduğu için ya daha da gözü dönerse :/

Bunu bilmiyordum önce polis sonra savcılık zannediyordum teşekkür ederim.

Abisi şiddete meyilli olduğu için ya daha da gözü dönerse :/

Konu sahibi abisinin şiddet uyguladigi durumda şikayet edebileceği bir mercii olmadığını ya da o merciinin işlevsiz kalacağını söylüyor. Yani zaten şikayet konusu oluştuğu zaman savcılığa şikayet edebilir.
Savcılığa şikayet ettiği için gözü dönmesinden ziyade gözü döndüğü takdirde şikayet edebilcegi kurum var o da savcılık. Onu demek istedim

Öyle olmuyor maalesef. Keske dediğiniz gibi olsa. Sikayet edince ikâmetten dolayı sikayet direk kendisine veya onun ekibine gidiyor baska karakola gidip benim bu kisiden sikayetim var dersem olduğum mahallenin komiserine yönlendiriliyorum . En iyi ihfimalle onun sözüne karsilık benim sözüm.

Bunlar için abini şikayet etsen zaten sana deli derler. Ergenin teki olursun. Darp lazım yani işini falan etkilemen için. Var mı?

Sınav oncesı sıkayet falan etme su an kaosa gerek yok. İnşallah sınavın çok ıyı geçer ve kurtulursun. Su an sadece sınava odaklan görme duyma bılme maymunu oyna.

Sınav sonrası bı anda cınnet gecırmıs gıbı yap ve onu Korkut.

Sınav oncesı sıkayet falan etme su an kaosa gerek yok. İnşallah sınavın çok ıyı geçer ve kurtulursun. Su an sadece sınava odaklan görme duyma bılme maymunu oyna.

Sınav sonrası bı anda cınnet gecırmıs gıbı yap ve onu Korkut.
Sınav sonrasi baska sehire yerleseceğim garsonluk da olsa bir sekilde yoluma bakmaya çalışacağım. Ama sınav önü basıma ağrılar giriyor sürekli elestiri hakaret duymaktan yoruldum.

Siz elinizden geldiği kadar derslerinize yoğunlaşın, ev ortamınız çok kötü olsa da. Sınavdan sonra ailenizin yanma dönme imkanınız var mı? Umarım atanırsınız da kurtulursunuz bu durumdan. Ben de bu haftasonu KPSS'ye girdim ilk sınav cidden zordu, dert etmeyin önemli olan alan sınavı. Ona odaklanın.

24 yaşındasın, bir an önce ayaklarının üzerinde durmaya bak derim. Abinin sana bu şekilde davranması sana motivasyon olsun. Kendi evine çıkacağın günün hayalini kur sınava çalışırken. Abine o kadar sinir oluyorum ki. Allah yardımcın olsun. Onunla kaldığın süre içinde de bence konuşabilirsin düzgünce. Her şeye sessiz kalmak zorunda değilsin.

Caldigin 5 dk mi geri istiyorum
Cunku sıkıntılarını paylasip cozulemeyecegini de belirtmissin
Umarim atanirsin

Back
X