• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yiyeceğim..

Senderr

YazKokulununAnnişi<3
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.181
1.083
158
Arkadaşlar merhaba.
Benim bugün acayip büyük bir derdim var. Bilenleriniz var kpss için dershaneye gidiyorum. Bizlere hocaların tel nolarını verdiler (numaralar şirket hattı kişisel numara deil, çünkü hocaların noları seri şeklinde).
Bu noları derslerle ilgili takıldığımız yerleri whatsapp dan mesaj seklinde sormamızı istediler. Alan derslerimize giren bir hocaya soru sormak için yazdım. Soruyu cevapladı bende teşekkür ettim konu kapandı. Gece (abartısız) 1 de, telefonuma bir numaradan nasıl gidiyor çalışmalar diye mesaj geldi (bu arada eski eşim rahatsız ettiği için numaramı yeni değiştirdim, numaram kimsede yok). Herhalde yanlış yazdılar dedim cevap atmadım. Whatsapp dan mesaj attı. Baktım bu hoca. Deli mi ne dedim bu saatte niye bana yazıyor. Yazdım bende iyi hocam çalışıyorum. Bir süre dersten yazıştık. Sonra neden alyans takmıyorsun dedi (oğlum olduğundan bahsediyorum her yerde bu yüzden evli olduğumu düşünüyorlar. Keşke öyle düşünseler). Boş boğazlı ben boşanma aşamasında olduğumu yazdım. anlamıştım zaten dedi. Kiminle evli olduğumu filan sordu. O meşhur dava senin davan mı filan oldu adam (eminim biliyordu). Sonra ben sana çok ısındım seni arkadaşım olarak görüyorum maddi manevi yanındayım dedi. Biraz böyle ilerledi konuşma. Ama ben hangi kelimeyi kullansam da bitirsem bu konuşmayı diye düşüne düşüne kendimi yiyerek konuşmamız sabaha kadar sürdü. Bazı kelimeleri çok itici ve beni çok rahatsız etti. Mesela şöyle,
O: ders aralarında da istersen konu anlatırım
Ben:çok naziksiniz hocam
O: sende çok hoşsun hemde çokk
Bir de sabaha kadar konuştuk. Ardından beni aramak istedi. Arayın hocam kardeşim yanımda dedim (oysaki yoktu, ne konuşucam ben bu adamla). Yok ayıp olur onun yanında aramayayım dedi. Ne ayıbı pardon da! Çok sinirlendim. Çok tedirginim. Bugün akşamda buluşmak istedi. Memleketteyim dedim. Ha bu arada başımdan atabilmek için ben sadece anneyim oğlum için yaşıyorum yazdım defalarca anlasın diye. Bana bakışını filan yakalıyordum dersteykende, yine de yanlış anlamış olmayı diliyorum. Şimdi soruma geleyim. Kpss kursu benim için çok önemli, beni kursa dayım yazdırdı (parasını peşin verdi). Kurs ortamını seviyorum. Arkadaşlarımı, derslerimde iyi gidiyor, orda kendimi huzurlu hissediyordum kısacası. Bir de diğer boyutu dayım bana güvendi, sen kazan senin için herşeyi yaparım mutlu ol dedi, şimdi kursu bırakırsam onu hayal kırıklığına uğratmış olucam. Kursu bırakamam. Ama bu adamdan kurtulmak istiyorum, nazikce seviyeli hayatımı sürdürmek istiyorum. Yarında dersimiz var o hocayla. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Not: çok huzursuzum.

Arkadaşlar merhaba.
Benim bugün acayip büyük bir derdim var. Bilenleriniz var kpss için dershaneye gidiyorum. Bizlere hocaların tel nolarını verdiler (numaralar şirket hattı kişisel numara deil, çünkü hocaların noları seri şeklinde).
Bu noları derslerle ilgili takıldığımız yerleri whatsapp dan mesaj seklinde sormamızı istediler. Alan derslerimize giren bir hocaya soru sormak için yazdım. Soruyu cevapladı bende teşekkür ettim konu kapandı. Gece (abartısız) 1 de, telefonuma bir numaradan nasıl gidiyor çalışmalar diye mesaj geldi (bu arada eski eşim rahatsız ettiği için numaramı yeni değiştirdim, numaram kimsede yok). Herhalde yanlış yazdılar dedim cevap atmadım. Whatsapp dan mesaj attı. Baktım bu hoca. Deli mi ne dedim bu saatte niye bana yazıyor. Yazdım bende iyi hocam çalışıyorum. Bir süre dersten yazıştık. Sonra neden alyans takmıyorsun dedi (oğlum olduğundan bahsediyorum her yerde bu yüzden evli olduğumu düşünüyorlar. Keşke öyle düşünseler). Boş boğazlı ben boşanma aşamasında olduğumu yazdım. anlamıştım zaten dedi. Kiminle evli olduğumu filan sordu. O meşhur dava senin davan mı filan oldu adam (eminim biliyordu). Sonra ben sana çok ısındım seni arkadaşım olarak görüyorum maddi manevi yanındayım dedi. Biraz böyle ilerledi konuşma. Ama ben hangi kelimeyi kullansam da bitirsem bu konuşmayı diye düşüne düşüne kendimi yiyerek konuşmamız sabaha kadar sürdü. Bazı kelimeleri çok itici ve beni çok rahatsız etti. Mesela şöyle,
Bir de sabaha kadar konuştuk. Ardından beni aramak istedi. Arayın hocam kardeşim yanımda dedim (oysaki yoktu, ne konuşucam ben bu adamla). Yok ayıp olur onun yanında aramayayım dedi. Ne ayıbı pardon da! Çok sinirlendim. Çok tedirginim. Bugün akşamda buluşmak istedi. Memleketteyim dedim. Ha bu arada başımdan atabilmek için ben sadece anneyim oğlum için yaşıyorum yazdım defalarca anlasın diye. Bana bakışını filan yakalıyordum dersteykende, yine de yanlış anlamış olmayı diliyorum. Şimdi soruma geleyim. Kpss kursu benim için çok önemli, beni kursa dayım yazdırdı (parasını peşin verdi). Kurs ortamını seviyorum. Arkadaşlarımı, derslerimde iyi gidiyor, orda kendimi huzurlu hissediyordum kısacası. Bir de diğer boyutu dayım bana güvendi, sen kazan senin için herşeyi yaparım mutlu ol dedi, şimdi kursu bırakırsam onu hayal kırıklığına uğratmış olucam. Kursu bırakamam. Ama bu adamdan kurtulmak istiyorum, nazikce seviyeli hayatımı sürdükmek istiyorum. Yarında dersimiz var o hocayla. Nasıl bir yol izlemeliyim?

sabaha kadar neden konuştunuz peki? yargılamıyorum sadece merak ettim

Gecenin belli bir saatinde size yazması ve sizinde ona cevap vermeniz çok yanlış olmuş bence, amacım sizi incitmek değil ama eğer bu kadar rahatsızlık veriyorsa bence daha sert bir şekilde belli etmeliydiniz, hatta etmelisiniz. Tabiykide kursa devam edin sonuçta geleceğinizle alakalı fakat tavrınızı koyun derim . Engelleyin ne var bunda anlar hem belki.

net biçimde tavrınızı koymanız lazım.
derslerine girin elbet ama telefondan engelleyin.
dersiyle ilgili sormanız gereken bir şey olursa da arkadaşlarınıza ya da başka hocalara sorabilirsiniz.

keşke, o kadar uzun uzadıya da yazışmasaydınız :(

ayrıca pire için yorgan yakmayın.
size güvenen aileniz var.
inşallah emeklerinizin karşılığını da alırsınız.
ama ders dışında konuşmayın ve yazışmayın bence.
hocalarla yahut arkadaşlarınızla.
çünkü hassas bir dönemdesiniz belli.

Ay o saatte keske cevap vermeseydiniz. Engellemeyin ama ders disinda sordugu sorulara cevap vermeyin eger istemiyorsaniz.insansa anlar zaten.

Adama bi daha cevap verme, yılışırsa sert tavır koy, hocam falan deme siz, biz şeklinde konuş, konuşman gerektiğinde. Mesafeni koru ki yüz bulmasın, kafaya da takma derslerine odaklan bışver

sabaha kadar neden konuştunuz peki? yargılamıyorum sadece merak ettim
Kaba davranmak istemedim. Sonuçta bir samimiyetim yok. Bir yıl görücem bu adamı. Arka arkaya soru sorunca yazma bana diye tepki veremezdim. Cevap verip iyi geceler dedikten sonra, aa şu neydi diye tekrar soruyor. Bu sekilde sabaha kadar sürdü.

Arkadaşım kusura bakma gecenin 1inde bana mesajla kpss sınavda çıkacak soruları dahi vercem dahi dese cevap vermem..Bide sabaha kadar konuşmak biraz yersiz olmuş..Bidaha bu topa girerse boşanma aşamasındayım şu an bu sınav dışında hiç birşeye odaklanmak istemiyorum lütfen çizgimizde bu seviyede kalırsa etraftanda yanlış anlaşılmaz dersiniz.

Arkadaşlar merhaba.
Bir de sabaha kadar konuştuk. Ardından beni aramak istedi. Arayın hocam kardeşim yanımda dedim (oysaki yoktu, ne konuşucam ben bu adamla). Yok ayıp olur onun yanında aramayayım dedi. Ne ayıbı pardon da! Çok sinirlendim. Çok tedirginim. Bugün akşamda buluşmak istedi. Memleketteyim dedim. Ha bu arada başımdan atabilmek için ben sadece anneyim oğlum için yaşıyorum yazdım defalarca anlasın diye. Bana bakışını filan yakalıyordum dersteykende, yine de yanlış anlamış olmayı diliyorum. Şimdi soruma geleyim. Kpss kursu benim için çok önemli, beni kursa dayım yazdırdı (parasını peşin verdi). Kurs ortamını seviyorum. Arkadaşlarımı, derslerimde iyi gidiyor, orda kendimi huzurlu hissediyordum kısacası. Bir de diğer boyutu dayım bana güvendi, sen kazan senin için herşeyi yaparım mutlu ol dedi, şimdi kursu bırakırsam onu hayal kırıklığına uğratmış olucam. Kursu bırakamam. Ama bu adamdan kurtulmak istiyorum, nazikce seviyeli hayatımı sürdürmek istiyorum. Yarında dersimiz var o hocayla. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Bence cevap vermeseydiniz daha iyi olurdu siz evlilik atlatan bir bayansiniz tecrübesiz bi insan değilsiniz konunun nereye gideceği belli ve tavrinizi koysaydiniz keşke çünkü ogrentmenin samimiyetine hiç inannamadim

sanki bana bu durumdan hoşnutsunuz gibi geldi? eğer öyleyse, flört etmenizde ne sakınca var, tabi evli değilse?

Kaba davranmak istemedim. Sonuçta bir samimiyetim yok. Bir yıl görücem bu adamı. Arka arkaya soru sorunca yazma bana diye tepki veremezdim. Cevap verip iyi geceler dedikten sonra, aa şu neydi diye tekrar soruyor. Bu sekilde sabaha kadar sürdü.
ya aslında diyebilirdiniz yada misal oğluma bakmam gerekiyor iyi geceler en basiti fazla kibar davranmışsınız yanlış anlaşılırsınız yapmayın bence böyle

Arkadaşlar merhaba.
resmen bu hoca sana yavşamış sende anlıyorsun...senini boşanıyor olman ona cesaret vermiş..bu hoca evlimi?yüz verme onu gördüğünde hemen surat as..asabi davran senden kaçsın..aslında bir kadın isterse bir erkeği kendinden köşe bucak kaçırtabilir..birinden kurtuluyorken bir diğerine düşme..bu cinslerin hemen hemen hepsi aynıdır..kendilerine eğlence ararlar..evdeki monotonluktan sıkılırlar...dersleri bahane edip sana sırnaşmasına izizn verme..

ya aslında diyebilirdiniz yada misal oğluma bakmam gerekiyor iyi geceler en basiti fazla kibar davranmışsınız yanlış anlaşılırsınız yapmayın bence böyle
Hah işte aynılarını dedim. Ama durmadan tekrar şu şöyle bu böyle. Ha bende dersle ilgili soru sordum o yüzden konuşma başladı. Ama konuşma şekli değiştikten sonra rahatsız oldum.

Bana adamın kendisi değil de ilgisi hoşunuza gitmiş gibi geldi. Yoksa iyi geceler dedikten sonra gelen mesajlara cevap yazmazdınız, uyurdunuz.

Bu arada belirteyim bunu yanlış ya da kötü bir şey olarak gördüğüm için yazmıyorum, analizim bu yönde.

Konu sahibi kusura bakma ama ben istemediğim ve bana bu şekil konuşan bir adama değil naziklik gider dersaneye şikayet ederim..Senin şu tavrın istemem yan cebime koy gibi olmuş..
Asıl sen beni yanlış anlamada. Ben 2 yıldır boşanma davam yüzünden yeterince iftiraya maruz kaldım. Herşeyden korkuyorum. Zaten velayet sorunum var. Adam zaten yılışık. Ha yakışıklı adamda. Ben şikayet ettiğimde o bana daha önce yakınlaştı sonra böyle davrandı derse ben ne cevap vereceğim?

Back
X