Yasadiklarimiz cok benziyor .Aldatilma esinin tavirlari,bende kucuk bir yerde yasiyorum ,davalar bile ayni diycem ki burda herkes tarafindan taniniyorum ve davam biliniyor.Esimin ailesinin iftiralari .Suan bende calismayi istedigim icin formasyon yapiyorum.senin konunu okuyunca icimden ne kadar benziyoruz dedim.Birbirimizi hic gormeyip tanimasakta yasanilanlar nerdeyse ayni.Gecen hafta bende esimin o kadinla parise gittigini ogrendim .hala bosanmadigim icin esim diyorum yoksa seytan gorsun yuzunu.
Formasyonda bize bilgisayar dersi veren biri var yabanci kendisi.Dosyalarimizi incelerken benim bosanma surecinde oldugum yaziyor onu gormus ben onun hic bir ters davranisinida gormemistim oldukca kibar biriydi .Yanliz son bir kac gundur ilgili davranmaya basladi iki gun oncede bana saka olsun diye bosanmanin bitmesini bekliyorum sana evlenme teklif edicem dedi.Ben bozuntuya vermeden saka olarak kabul ettim ve bundan sonra hayatima asla erkek almayi dusunmuyorum o defter kapandi dedim .Gulumsedi ama ben.hic ciddiye almadim.oda bunu farketti zaten.Ciddiye alsaydim her gordugumde aklima gelicek kendimi kotu hissedicektim.
Neyseki ben subatta bitiriyorum ve birdaha o kisiyle gorusme imkanim yok buna seviniyorum.