• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yiyeceğim..

Çok saçma, adam ileri gitmekte haklı çünkü geceleyin saatlerce onunla konuşan bir kadının bu durumdan rahatsız olma ihtimali sıfıra yakın çünkü normal şatlarda herkes 'müsadenizle çıkmam gerek' der ve gider. pas vermişsin ama rahatsızım diyorsun tuhaf.

bu adamın niyeti kötü. çok hoşsun ne demek hemde gecenin yarısı hemde ilk defa konuşuyorsunuz. küçük biryerde yaşıyorum demişsin ona göre davran. daha sonra arkandan dedikodunu yapmasınlar.lise hocan degilki konuşmasan düşük not verecek olsun. hiçbirşey yokmuş gb davran eger böyle yılışık yılışık konuşmaya devam edersede haddini bildir.

Yasadiklarimiz cok benziyor .Aldatilma esinin tavirlari,bende kucuk bir yerde yasiyorum ,davalar bile ayni diycem ki burda herkes tarafindan taniniyorum ve davam biliniyor.Esimin ailesinin iftiralari .Suan bende calismayi istedigim icin formasyon yapiyorum.senin konunu okuyunca icimden ne kadar benziyoruz dedim.Birbirimizi hic gormeyip tanimasakta yasanilanlar nerdeyse ayni.Gecen hafta bende esimin o kadinla parise gittigini ogrendim .hala bosanmadigim icin esim diyorum yoksa seytan gorsun yuzunu.
Formasyonda bize bilgisayar dersi veren biri var yabanci kendisi.Dosyalarimizi incelerken benim bosanma surecinde oldugum yaziyor onu gormus ben onun hic bir ters davranisinida gormemistim oldukca kibar biriydi .Yanliz son bir kac gundur ilgili davranmaya basladi iki gun oncede bana saka olsun diye bosanmanin bitmesini bekliyorum sana evlenme teklif edicem dedi.Ben bozuntuya vermeden saka olarak kabul ettim ve bundan sonra hayatima asla erkek almayi dusunmuyorum o defter kapandi dedim .Gulumsedi ama ben.hic ciddiye almadim.oda bunu farketti zaten.Ciddiye alsaydim her gordugumde aklima gelicek kendimi kotu hissedicektim.
Neyseki ben subatta bitiriyorum ve birdaha o kisiyle gorusme imkanim yok buna seviniyorum.

Vallahi konu sahibine yanindayim diyen herif y.vsamis, bildigimiz dul kadin zihniyetiyle hareket eden birisi.

Ote yandan bu adamla ilgili icimde iyi hisler var, sapik degil bence sizden cidden hoslaniyor :) Hicccc kesinlikle demeyin, bakarsiniz kalbinize girivermis :)

Rahatsız olduğum, huzursuz olduğum adama neden sabaha kadar cevap vereyim ki? İster hocam de, ister çocuğum de, sabaha kadar ne hocası ne çocuğu? Bunlar olabilite şeyler hoşlanılabilir hatta evlenilebilir de, sadece çok rahatsızım vs dediğin için yazıyorum. Her şeye tamam, adam sana çok hoşsun demiş, höst deyip mesajları gösterecektin yetkililere. Şu saatten sonra ne yaparsan yap, kimse rahatsız olduğuna inanmaz.

Asıl sen beni yanlış anlamada. Ben 2 yıldır boşanma davam yüzünden yeterince iftiraya maruz kaldım. Herşeyden korkuyorum. Zaten velayet sorunum var. Adam zaten yılışık. Ha yakışıklı adamda. Ben şikayet ettiğimde o bana daha önce yakınlaştı sonra böyle davrandı derse ben ne cevap vereceğim?
İşte sen ona hiç cevap vermeseydin böyle bir sorun olmayacaktı..
Bu benim düşüncem..

bir dahaki sefer yazdığında işim var hocam müsait olduğumda yazarım deyin .Arayı bu şekilde soğutun ki anlasın .

Çok saçma, adam ileri gitmekte haklı çünkü geceleyin saatlerce onunla konuşan bir kadının bu durumdan rahatsız olma ihtimali sıfıra yakın çünkü normal şatlarda herkes 'müsadenizle çıkmam gerek' der ve gider. pas vermişsin ama rahatsızım diyorsun tuhaf.
Çözemediğin sorular var mı dedi ben de sorularımı sordum. Böyle başladı konuşma. Keşke söylediğiniz kadar kolay olsa bazı şeyler. Yazık. düşünmeden konuşuyorsunuz. Ben ahlak dersi istemedim kimseden. Ya da yetişin beni yargılayın diye bir başlığım yok. Daha kibar bir yöntemle konuşmayı nasıl keserim dedim.
Peki sana soruyorum. Hayatında kaç kez başına bir olay geldi? Sen benim içimi bilemezsin. Aşırı seviyesiz buldum yorumunu.

bir dahaki sefer yazdığında işim var hocam müsait olduğumda yazarım deyin .Arayı bu şekilde soğutun ki anlasın .
Bende öyle yaptım. Hatta o dersin sorularını kpss de çözmeme kararı aldım. Yeterki muhattap olmayayım. Dersine de girmedim. Msj attı cumartesi sabahı, neden derste yoksun diye. Bu dersi çözmek istemiyorum yazdım. Daha da üstelemedi

Bende öyle yaptım. Hatta o dersin sorularını kpss de çözmeme kararı aldım. Yeterki muhattap olmayayım. Dersine de girmedim. Msj attı cumartesi sabahı, neden derste yoksun diye. Bu dersi çözmek istemiyorum yazdım. Daha da üstelemedi
canım dershanenin başka sınıfı var ise oraya geçme şansın var mı?

İyi yapmışsın , bencede aklında şuan kpss boşanma davan var riske atma.Hocanın niyetinin iyi oldugunu düşünmüyorum :(

Back
X