Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte adamın ne maksatla size yanaştığı belli diyorum anlatabildim mi?Ne kadar utanç verici bir kelime okurken acaba yanlış mı okuyorum diye defalarca baktım.
Yanii siz bu adamı geri çevirdiğiniz zaman nasıl başınıza bela olabilir orasını ben anlayamadım...Başıma gelmesinden korktuğum şey daha elem, acı verici. Yorumlarda yazdım. Benim boşanma davam 2 yıldır sürüyor, kimlerle kimlerle yattığımı idda ettiler:). Ben onlardan aklanana kadar neler çektim. Yeni bir iftiraya maruz kalmaktan korkuyorum. Adamla konuşmamda da siz çizgimden hiç çıkmadım.
O klasik türk filmlerinde yaşanan her şey benim başıma geldi:). Eski eşim velayet için hafiye gibi peşinde. Şimdi ben olay çıkarsam, şikayette bulunsam. Herkes kendisini kurtarmak için karşı tarafı suçlamaz mı? Benim sevgilim olduğunu idda etseler. Zaten sadece dünkü konuşmalarımız var adamda. Adama biraz para verseler adamda ben sevgilisiyim bakın gecenin yarısı konuştuk dese, ben ne cevap vereceğim? Her ihtimali göz önünde bulundurmalıyım. Bu olaydan darbe almadan sıyrılmalıyım. Şu an hayatım çok sakin. Yeni bir laf kaldıracak yerim yok.Yanii siz bu adamı geri çevirdiğiniz zaman nasıl başınıza bela olabilir orasını ben anlayamadım...
Bunun boşanma davanızla ne ilgisi var..
Ozaman konuşmayacatınız sabaha kadar..O klasik türk filmlerinde yaşanan her şey benim başıma geldi:). Eski eşim velayet için hafiye gibi peşinde. Şimdi ben olay çıkarsam, şikayette bulunsam. Herkes kendisini kurtarmak için karşı tarafı suçlamaz mı? Benim sevgilim olduğunu idda etseler. Zaten sadece dünkü konuşmalarımız var adamda. Adama biraz para verseler adamda ben sevgilisiyim bakın gecenin yarısı konuştuk dese, ben ne cevap vereceğim? Her ihtimali göz önünde bulundurmalıyım. Bu olaydan darbe almadan sıyrılmalıyım. Şu an hayatım çok sakin. Yeni bir laf kaldıracak yerim yok.
Bende ondan korkuyorum. Ne diye yazıyor diye.ben sizin kocadan şüpheleniyorum valla...adam hain kurt gibi olduğu için,belki adamı kendi bile tutmuş olabilir..dedil gösterecek olabilir ..
bence adama mesaj atın,bu şekilde konuşmamız doğru değil,siz benim hocamsınız..takdir edersiniz ki sıkıntılı bir dava sürecindeyim..anlayışınız için teşekkür ederim...
bu mesajı da saklayın..
Afedersin ama sevgili olmak için konuşmadık zaten. Ben sana açık ve net bir şey söyleyeyim mi? Ünlem işareti kaba bir tabirdir. Yardım ederken bile kırıcı olabiliyorsunuz. Lütfen siz bana yazmayın. Ben zaten üzülüyorum, çözüm bulmam lazım kapris çekemem.Ozaman konuşmayacatınız sabaha kadar..
Açık ve net!!!
Sevgili anlamında yazışmadığınızı bende biliyorum.Afedersin ama sevgili olmak için konuşmadık zaten. Ben sana açık ve net bir şey söyleyeyim mi? Ünlem işareti kaba bir tabirdir. Yardım ederken bile kırıcı olabiliyorsunuz. Lütfen siz bana yazmayın. Ben zaten üzülüyorum, çözüm bulmam lazım kapris çekemem.
Maalesef küçük bir yerdeyim ve herkes tarafından tanınıyorum.Bir daha yazmayin, cevap vermeyin hicbir seye, ararsa acmayin.
Bu herif bir sapik bence, kesinlikle fazla muhattap olmayin.
Soyle bir fikrim var, yzuuk takin, sorarsa da esimle aram duzeldi, bosanmiyoruz diyin. Buyuk bir sehirdeyseniz bence iyi bir fikir, kim ne bilecek mahkeme durumunuzu ? Kucuk bir yerdeyseniz yapmayin ama her haber kulaktan kulaga yayiliyor sonucta.
Başıma gelmesinden korktuğum şey daha elem, acı verici. Yorumlarda yazdım. Benim boşanma davam 2 yıldır sürüyor, kimlerle kimlerle yattığımı idda ettiler:). Ben onlardan aklanana kadar neler çektim. Yeni bir iftiraya maruz kalmaktan korkuyorum. Adamla konuşmamda da siz çizgimden hiç çıkmadım.
O klasik türk filmlerinde yaşanan her şey benim başıma geldi:). Eski eşim velayet için hafiye gibi peşinde. Şimdi ben olay çıkarsam, şikayette bulunsam. Herkes kendisini kurtarmak için karşı tarafı suçlamaz mı? Benim sevgilim olduğunu idda etseler. Zaten sadece dünkü konuşmalarımız var adamda. Adama biraz para verseler adamda ben sevgilisiyim bakın gecenin yarısı konuştuk dese, ben ne cevap vereceğim? Her ihtimali göz önünde bulundurmalıyım. Bu olaydan darbe almadan sıyrılmalıyım. Şu an hayatım çok sakin. Yeni bir laf kaldıracak yerim yok.