• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yiyeceğim..

Siz keşke cvp vermeseydiniz birde sabaha kadar konuştuk diyorsunuz adamda sizden yüz buldu demekki bence tavrınizi koyun ve bir daha cvp vermeyin

Ne kadar utanç verici bir kelime okurken acaba yanlış mı okuyorum diye defalarca baktım.
İşte adamın ne maksatla size yanaştığı belli diyorum anlatabildim mi?
Size birşey dediğim yok benim...
Böylelerin niyeti bellidir..
Maddi manevi her zaman yanındayım cümlesi bu kapıyı açar..
Hemde ilk defa mesajlaştığı kişi için...

ben sizin kocadan şüpheleniyorum valla...adam hain kurt gibi olduğu için,belki adamı kendi bile tutmuş olabilir..dedil gösterecek olabilir ..
bence adama mesaj atın,bu şekilde konuşmamız doğru değil,siz benim hocamsınız..takdir edersiniz ki sıkıntılı bir dava sürecindeyim..anlayışınız için teşekkür ederim...
bu mesajı da saklayın..

Başıma gelmesinden korktuğum şey daha elem, acı verici. Yorumlarda yazdım. Benim boşanma davam 2 yıldır sürüyor, kimlerle kimlerle yattığımı idda ettiler:). Ben onlardan aklanana kadar neler çektim. Yeni bir iftiraya maruz kalmaktan korkuyorum. Adamla konuşmamda da siz çizgimden hiç çıkmadım.
Yanii siz bu adamı geri çevirdiğiniz zaman nasıl başınıza bela olabilir orasını ben anlayamadım...
Bunun boşanma davanızla ne ilgisi var..

Yani bir üniversite hocası olsa . Öğrenci ya şimdi bana takarsa süründürür gelemem dersinden diye alttan alır. Sizin öyle bir durumunuz da yok. Konuşmak zorunda da değilsiniz. Hele sabaha kadar hiç. Hem istemiyorum diyip hemde sabaha kadar konuşursanız adam naz yaptığınızı düşünür. Bunda sonra bu şekilde bir konuşma yaparsa kesin ve net bir şekilde tersleyin.

Bazı durumlarda nezaket göstermek karşı taraf açısından yanlış anlaşılmalara mahal verebiliyor. Baştan bu kadar uzun konuşmak hata olmuş. Yeniden yazarsa açıkça hocam ben böyle uzun konuşmalardan pek hoşlanmıyorum, o akşam da nezaketen konuştum laf lafı açtı ama zaten boşanma aşamasındayım, yanlış anlaşılmalara mahal vermek istemem de ve kesip at.

Yanii siz bu adamı geri çevirdiğiniz zaman nasıl başınıza bela olabilir orasını ben anlayamadım...
Bunun boşanma davanızla ne ilgisi var..
O klasik türk filmlerinde yaşanan her şey benim başıma geldi:). Eski eşim velayet için hafiye gibi peşinde. Şimdi ben olay çıkarsam, şikayette bulunsam. Herkes kendisini kurtarmak için karşı tarafı suçlamaz mı? Benim sevgilim olduğunu idda etseler. Zaten sadece dünkü konuşmalarımız var adamda. Adama biraz para verseler adamda ben sevgilisiyim bakın gecenin yarısı konuştuk dese, ben ne cevap vereceğim? Her ihtimali göz önünde bulundurmalıyım. Bu olaydan darbe almadan sıyrılmalıyım. Şu an hayatım çok sakin. Yeni bir laf kaldıracak yerim yok.

O klasik türk filmlerinde yaşanan her şey benim başıma geldi:). Eski eşim velayet için hafiye gibi peşinde. Şimdi ben olay çıkarsam, şikayette bulunsam. Herkes kendisini kurtarmak için karşı tarafı suçlamaz mı? Benim sevgilim olduğunu idda etseler. Zaten sadece dünkü konuşmalarımız var adamda. Adama biraz para verseler adamda ben sevgilisiyim bakın gecenin yarısı konuştuk dese, ben ne cevap vereceğim? Her ihtimali göz önünde bulundurmalıyım. Bu olaydan darbe almadan sıyrılmalıyım. Şu an hayatım çok sakin. Yeni bir laf kaldıracak yerim yok.
Ozaman konuşmayacatınız sabaha kadar..
Açık ve net!!!

ben sizin kocadan şüpheleniyorum valla...adam hain kurt gibi olduğu için,belki adamı kendi bile tutmuş olabilir..dedil gösterecek olabilir ..
bence adama mesaj atın,bu şekilde konuşmamız doğru değil,siz benim hocamsınız..takdir edersiniz ki sıkıntılı bir dava sürecindeyim..anlayışınız için teşekkür ederim...
bu mesajı da saklayın..
Bende ondan korkuyorum. Ne diye yazıyor diye.

konuşmaları kayıtlı kalsın ama ona çevrimdışı görün.watsapım sorunlu de telini verme onun eline.

Ozaman konuşmayacatınız sabaha kadar..
Açık ve net!!!
Afedersin ama sevgili olmak için konuşmadık zaten. Ben sana açık ve net bir şey söyleyeyim mi? Ünlem işareti kaba bir tabirdir. Yardım ederken bile kırıcı olabiliyorsunuz. Lütfen siz bana yazmayın. Ben zaten üzülüyorum, çözüm bulmam lazım kapris çekemem.

Arkadasim neden bu kadar dert ettin ki yahu, bir daha cevap yazmazsin olur biter. Ne yani, kapina mi dayanacak neden bana cevap yazmiyorsun diye? Gayet net bir sekilde mesafeli durabilirsin. Bu kadar dert etmeni gerektirecek bir sey goremedim ben. Yasadiklarin zor tamam ama bu olayi digerleriyle bagdastirma, her sey senin elinde. Engelle gitsin.

Afedersin ama sevgili olmak için konuşmadık zaten. Ben sana açık ve net bir şey söyleyeyim mi? Ünlem işareti kaba bir tabirdir. Yardım ederken bile kırıcı olabiliyorsunuz. Lütfen siz bana yazmayın. Ben zaten üzülüyorum, çözüm bulmam lazım kapris çekemem.
Sevgili anlamında yazışmadığınızı bende biliyorum.
Siz normal bir şekilde yazıyorsunuz ama karşı taraf o şekilde anlamaz.
Ve karşınızdaki de bir erkek...
Ve ayrıca, ben konuşmalarımda ünlem işareti çok kullanırım gerektiği yerlerde özellikle.
Size kabalık olsun diye yapılmış birşey değil.
Ben size burdan neyin kaprisini yapabilirim ki?
Bende boşanmış bir kadınım oğlumda var,
Yaşımda 26 ve belkide aynı yaştayız!!
Ve böyle durumları okuyunca gerçekten sinir oluyorum.
Benimde başıma geldi.
Oyuzden benden size tavsiye, madem çok dikkat etmeniz gerekiyormuş,
Ozaman boşanmadan kimse ile sabaha kadar konuşmayın.
Bu hatayı bir daha yapmayın.
Kimseye güven yok...

Bir daha yazmayin, cevap vermeyin hicbir seye, ararsa acmayin.

Bu herif bir sapik bence, kesinlikle fazla muhattap olmayin.

Soyle bir fikrim var, yzuuk takin, sorarsa da esimle aram duzeldi, bosanmiyoruz diyin. Buyuk bir sehirdeyseniz bence iyi bir fikir, kim ne bilecek mahkeme durumunuzu ? Kucuk bir yerdeyseniz yapmayin ama her haber kulaktan kulaga yayiliyor sonucta.

Bir daha yazmayin, cevap vermeyin hicbir seye, ararsa acmayin.

Bu herif bir sapik bence, kesinlikle fazla muhattap olmayin.

Soyle bir fikrim var, yzuuk takin, sorarsa da esimle aram duzeldi, bosanmiyoruz diyin. Buyuk bir sehirdeyseniz bence iyi bir fikir, kim ne bilecek mahkeme durumunuzu ? Kucuk bir yerdeyseniz yapmayin ama her haber kulaktan kulaga yayiliyor sonucta.
Maalesef küçük bir yerdeyim ve herkes tarafından tanınıyorum.

Başıma gelmesinden korktuğum şey daha elem, acı verici. Yorumlarda yazdım. Benim boşanma davam 2 yıldır sürüyor, kimlerle kimlerle yattığımı idda ettiler:). Ben onlardan aklanana kadar neler çektim. Yeni bir iftiraya maruz kalmaktan korkuyorum. Adamla konuşmamda da siz çizgimden hiç çıkmadım.

Mantığınızda şöyle bir problem var, konuşmanın atıyorum ilk yarım saatinden sonra "hocam nezaketiniz için çok teşekkürler, oğlumun yanına gitmem gerekiyor artık, kusura bakmayın." diye mesajı yollayıp bitirseydiniz konuşmayı, bu kadar uzun sürmüş olmayacaktı bu iş. Adama para verseler de ne diyebilecektiler? Kanıt olabilecek şey olarak 2 mesaj ve sizin kati konuşmanızdan başka bir şey olmayacaktı, sizin çizginizden uzaklaşmamanızın manası yok, müdahaleye de geç kalmayın bir daha, sonrasında ne yaparım diye düşünmemek için. Ki zaten iki mesajla da şikayetlik bir durum olmayacaktı. Şu an da zaten engelleyin gitsin, derhanede sorarsa, ders çalışıyorum ve oğlum var benim, mesaja ayıracak vaktim yok der kapatırsınız muhabbeti.

Dava sonuçlanana kadar iyi niyetinizi suistimal ettirme lüksünüz kesinlikle yok çünkü.

Son düzenleme:
Sender canim bencede sabaha kadar konusman uygun olmamis.
Adam yuz bulmustur simdi ve boyle konularda tavrini net bir sekilde ortaya koyman gerekiyor yoksa kibar davranmak karsindaki insana sanki acik kapi birakmissin gibi yanlis anlamaya sebep olmus.Bir dahaki sefere tavrini netlestir derim

Ben olsam Whatsapp'tan engellerim; olur da sorarsa "Artık Whatsapp kullanmıyorum, oğluma vakit ayırıyorum" derim. Başkalarından da duyarsa duysun kullanmaya devam ettiğinizi. Maksimum arkanızdan 'kezban' der. Yarın öbür gün hakkınızda söylenti çıkmasından iyidir.

Ben de sizin gibi kibarlıktan çok çekiyorum. Kendime de öğüt olsun bu :KK54:

Yasadiklarimiz cok benziyor .Aldatilma esinin tavirlari,bende kucuk bir yerde yasiyorum ,davalar bile ayni diycem ki burda herkes tarafindan taniniyorum ve davam biliniyor.Esimin ailesinin iftiralari .Suan bende calismayi istedigim icin formasyon yapiyorum.senin konunu okuyunca icimden ne kadar benziyoruz dedim.Birbirimizi hic gormeyip tanimasakta yasanilanlar nerdeyse ayni.Gecen hafta bende esimin o kadinla parise gittigini ogrendim .hala bosanmadigim icin esim diyorum yoksa seytan gorsun yuzunu.
Formasyonda bize bilgisayar dersi veren biri var yabanci kendisi.Dosyalarimizi incelerken benim bosanma surecinde oldugum yaziyor onu gormus ben onun hic bir ters davranisinida gormemistim oldukca kibar biriydi .Yanliz son bir kac gundur ilgili davranmaya basladi iki gun oncede bana saka olsun diye bosanmanin bitmesini bekliyorum sana evlenme teklif edicem dedi.Ben bozuntuya vermeden saka olarak kabul ettim ve bundan sonra hayatima asla erkek almayi dusunmuyorum o defter kapandi dedim .Gulumsedi ama ben.hic ciddiye almadim.oda bunu farketti zaten.Ciddiye alsaydim her gordugumde aklima gelicek kendimi kotu hissedicektim.
Neyseki ben subatta bitiriyorum ve birdaha o kisiyle gorusme imkanim yok buna seviniyorum.

Back
X