Kafayı yiyorum sanırım

feslegen17

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
88
43
88
Herkese merhaba. Ufak tefek pürüzler hariç hayatım yolunda gidiyor. Erkek arkadaşımla aramız hiç olmadığı kadar iyi, ailemle problemlerimi aştım, seneye mezun oluyorum. Dışarıdan bakıldığında normal bir hayat yaşıyorum gibi görünüyor. Ama içimde neler yaşadığımı kimse bilmiyor.
Yaklaşık bir aydır sürekli ağlama hissiyle dolaşıyorum ortalıkta. Her şey yolunda gittiğinden midir bilmem, sürekli hayatımda kötü şeyler olacakmış, çok üzülecekmişim hissine kapılıyorum ve bu hissi üzerimden atamıyorum. Günlük hayatıma da olumsuz yansıyor bu durum. Yattığım yerden kalkmak istemiyorum, kimseyle görüşmek istemiyorum, yatağımı toplayacak takati bulamadığım günler oluyor.
Erkek arkadaşımın yurtdışında okuduğundan bahsetmiştim. Geçen gün o da gitti, artık evden çıkmak için hiç bir nedenim kalmadı. Çarşamba gününden beri evden çıkmıyorum ve bu durum beni rahatsız dahi etmiyor.
Erkek arkadaşıma çok güveniyorum. Beni hiç aldatmadığını biliyorum, bunu düşündürtecek bir sebep olmamasına rağmen acaba beni aldatmış mıdır diye düşünüp saatlerce ağladığım zamanlar oluyor.
Ya da arkadaşlarımın hareketlerinden farklı anlamlar çıkarıyorum. Birisi biraz bozuk cevap verse acaba bir şey mi yaptım, benimle konuşmak istemiyor mu diye düşünüp kendime dert ediyorum, aslında bir sorun olmamasına rağmen.
İki sene sonra çıkmayı planladığım tatil için kaygılanıyorum resmen. Henüz sadece plan aşamasında olsa bile ya çıkamazsam, ya ayarlayamazsam diye düşünüp üzülüyorum, bazen ağlıyorum bile.
Olmayan sorunlar yaratıyorum kendime, bunun üstesinden nasıl geleceğim bilmiyorum. Tanıdığım kimseye anlatamıyorum bu yaşadıklarımı. Kafamı meşgul etmeye çalışıyorum ama olmuyor, başka şeylerle ilgilenemiyorum. Sürekli aklıma "ya şu olay böyle olursa, ya benim arkadamdan böyle konuşuyorlarsa" gibi şeyler geliyor. Kafayı yiyorum resmen.

Dert arıyosun.Rahat batmış.
Erkek arkadaşın da olmasa insanlık namına bi adım atmıcan yani öyle mi?
Ne demek o olmadığına göre dışarı çıkmamın bi anlamı yok.
Bomboşsun yani onsuz.
Bukadar amaçsız olmak, işte bunalımın sebebi bu...

Mutluluktan kafayi yedim gibi olmus..hersey yolunda dur ben bir kendimi huzursuz edeyim gibi. Biraz rahatlayın ya ne guzel sorunsuz hersey. Allahim baska dert vermesin inşallah. Guzel enerji ver evrene ki o da güzel seylerle dönsün sana

Şuraya bir iki tane kenafir gözlü çizelim nazar deysin de dertsiz başının kıymetini anla

Lütfen demeyin öyle çok problemler yaşadım ilişkimde de aile hayatımda da bugünü aratmasın allah..
Ama böyle hissetmek elimde olan bir şey değil işte, duygularımı kontrol edemiyorum mantıksız olduğunun ben de farkındayım tabiki. Neden böyle olduğunu da bilmiyorum.

Bütün yaz tatilimi ona ayırdım, sürekli birlikte vakit geçirdik uzun süre görüşemeyeceğimiz için. O gidince tabiki bir boşluk oldu içimde. Bütün bunların geçmesini bekliyorum bakalım.

Olsun demiyorum zaten tabi ki Allah korusun da yani çık bi temiz hava al bi hobi bişey bul. Millet buraya ne dertler yazıyo sen de yazmadan bi düşün o yüzden

bir kimsede cikipta su mesajlari alintilamiyor. Konu sahibesi noktayi koymus kacmis.

Buradaki diğer dertler kadar büyük olmadığına karar verdim, vaktinizi daha fazla çalmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…