Neden 1 yıla yakın kayınvalidede kaldınız acaba?
Elinizi,kolunuzu bağlamak istiyor...
Bu istekte ısrarcı ise sizde kapının yolunu tutun bence...
Adamsa kapı orada kendi gider.
Ceketini alıp gitmeyi başaramayıp kadının zor durumdan istifade edip kovan koca bozuntuları!
Fanuslu konuya dönmesin de
Mutsuzsan yaşadıklarından açık açık , tüm kartları ortaya dökerek konuşun .. lise mezunu olabilirsiniz ama türlü türlü işler var
Bu laftan sonra durma be o evde.Kabul etmezsen işte kapı orda dedi
Adamda sana karşı gram saygı yok.Bugün böyle olan evlilik yarın farklı olmayacaktır. Boşan demek hoşuma gitmez ama Bu şekilde hayat sürmek istemiyorsan ayrılman gerek.
Yazık valla nasıl buluyorsunuz böyle kazmaları hiç anlamıyorum.
Böyle bir konu daha vardı dün.
Hanımlar, kölelik kalktı!
Ya benim kölem olursun ya git diyen adama bir zahmet dittiri çekip gidiniz!
Babanız da yanınızda ne güzel, arkanıza bile bakmadan gidin. Hayat böyle çekilmez.
Bu laftan sonra durma be o evde.
Bu lafı eden daha sonra daha ağırını eder.
Gerçek yüzünü göstermiş işte size. Ne demek okumanıza çalışmanıza karşı çıkmak ya? Siz buna layık değilsinizHaklısınız anlaşmalı bosanma önercem bakalım. Onun çirkef ailesiyle uğraşamam çünkü.
Ben sadece nerden nereye geldik eşekten düşmüş gibi oldum. Demek ki işine yararken iyi yoksa kötüymüşüm.
Ya biliyorum kapının yerini de .. ne bu arkadaş kapı orda diyip tehditler ..Soyledim. Bak dedim bir kişi halinle yetişemiyorsun doğal olarak ben de çalışayım hayatımız güzel olsun. Am yok o ne getirirse oymuş beğenmiyorsan kapi orda dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?