Kafeste yaşam benimkisi..

İçimden babanıza sevgi fışkırdı. Maddi olamasa da manevi desteğiyle arkanızda olması bile yeter. Çıkarsınız babanizla bir yere, çalışır gül gibi geçinirsiniz. AÖF bile okutmamak nedir ya? Iyice sindirip kendine bağımlı hale getirmek istiyor belli ki. Yoksa beceremezsin falan hep hikaye. Karariniz doğru. Güzelce ikna etmeye çalışın bence de.

Eski konularınızı hatırlamıyorum ama başka konulara yazdığınız yorumlardan hatırlıyorum sizi. Kendi hayatınızdan verdiğiniz örnekleri falan. Belli ki bir çok şey birikmiş içinizde.
Sizi muhtaç bilip sürekli kapı gösteren bir adama katlanmak zorunda değilsiniz. Ona muhtaç da değilsiniz ama o sizi muhtaç bırakmak için elinden geleni yapıyor belli ki.
Babanız da arkanızda, çekmeyin bu adamı. İşe de girersiniz, işinize yarayacak bir bölüm de okursunuz, iki kişi geçinip gidersiniz.

sizin eski konularınızda üniversite okduğunuz vyazıyor. yarıda mı bıraktınız?

Iyi günler sevgili kk hanımları.
2 yıla yakın evliyim. Kendi memleketimden farklı bir ildeyim. Başlarda kendi evim dururken kvde de kaldık (bir yıla yakın). Daha yeni yeni kendi evime alıştım. Bütün gün dışarıyı seyrederek geçiyor. Haftasonları ise eş ailesiyle (onların kaprisleri ,istekleriyle diyelim) geçiyor.
Ben lise mezunuyum şu an. Çalışmak istediğimi söyledim. Geçen gün evden erken çıktım eşim işten gelmiş neymis evin penceresi açık kalmış. Bunu bahane ederek ben çalışamazmışım.
Geçen gün arkadaşıma gideyim dedim. Arkadaşımın kocası ile de iş arkadaşı bu arada. Neymiş o adam deģilmiş evine gidilmezmiş. Gitmeyeceksin arkadaşına dedi kestririp attı. Tartıştım sonuç aynı.
Kursa gitmeme de karşı çıkar, aöf okumama da...
Bense evde bütün gün dışardakilere özenerek bakıyorum.
Kabul etmezsen işte kapı orda dedi.
Bu rahatlığı ise gidecek tek kişi babam var onun da kendine ait bir evi yok şu an. Ama aradım anllattim durumu akşam yine konus kocan aynı lafı ederse ev açıcam gelirsin dedi. Icime bir umut oldu.
Gücüme gidense bu evlilik icin cok cabaladim ama adam bana senden eş olmaz kapı orda dedi.
Ne olduğumu anlayamadım?
Adam ne güzel evde rahatına bak dşyo.sahip çıkıyor.tersini düşün ille de çalışacaksın deseydi senden para isteseydi psra için şiddet görseydin evet boşsn derdim.
Boşanma sakın

Herkese teşekkürler....
Aynı şekilde devam ederse anlaşmalı boşanma kağıdını getirmesini imzaldıktan sonra gideceğimi söyledim. O zaman bir sürü dil dökmeler vsler havada uçuştu. Istediklerim olacakmış. Ertesi günü uygulamaya başladım gıkını çıkaramadı.
Bakalım istikrarına göre kararımı vereceğim.
Tekrardan yazan herkese teşekkür ederim.

Herkese teşekkürler....
Aynı şekilde devam ederse anlaşmalı boşanma kağıdını getirmesini imzaldıktan sonra gideceğimi söyledim. O zaman bir sürü dil dökmeler vsler havada uçuştu. Istediklerim olacakmış. Ertesi günü uygulamaya başladım gıkını çıkaramadı.

Kariyer planlariniza başlayın hemen ay çok sevindim hakkınızı alın böyle ve eşiniz de olsa hayatınızda herkesin karsisinda güçlü durun.

Hayirlisi olsun hakkınızda :)

Hayırlısı olsun. Sahipsiz olmadığınızı görünce geri adım atmış. Dediginiz gibi istikrarına bakarsiniz, taviz vermeyin ki tekrar eski haline dönmesin. Sevindim sizin adınıza.

Herkese teşekkürler....
Güzel, asla geri adım atmayın. Okuyun ve çalışın lütfen. Umarım bundan sonra mutlu olursunuz.

Back
X