Saç Kesim Şekilleri KAHKÜL SORUNU Olanların Paylaşım Alanı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kızlar bende saçlarımı önümüzdeki hafta sonu kahkül kestirmek istiyorum ama bazıları yakışır bazıları yakışmaz diyor bende çok heves ettim bu modele şekil vermesi zor mu?

aygirl yorumun banadıydı sanırım teşekkür ederim.Saçımı yan olarak kullandığım için öyle istemiyorum.Benim düşüncem sadece saçlarım hafif dalgalı olduğu için düzleştirme işleminden sonra aynı kalır mı

kızlar bende saçlarımı önümüzdeki hafta sonu kahkül kestirmek istiyorum ama bazıları yakışır bazıları yakışmaz diyor bende çok heves ettim bu modele şekil vermesi zor mu?
Canim ben senin saclarini "Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım Mı Ne Dersiniz?" konusunda gördüm baya da begendim saclarini, bence kahkül kestirme kestirceksen de fazla kisa olmasin cünkü saclarinin önleri cok hos. Ben kestirdim pismanin ne güzel saclarimla ayni boydaydi önlerim :105:

Canim ben senin saclarini "Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım Mı Ne Dersiniz?" konusunda gördüm baya da begendim saclarini, bence kahkül kestirme kestirceksen de fazla kisa olmasin cünkü saclarinin önleri cok hos. Ben kestirdim pismanin ne güzel saclarimla ayni boydaydi önlerim :105:

ben de az önce gördüm, saclarin gercekten cok güzelmis masallah.

rica ederim gi.em düzlestirme sorun degil de , nasil kestirmeyi düsünüyorsun ?
mesela bunlardan hangisine yakin:
0080we3.jpg

8_b.jpg

hilaryduff0063pn0.jpg

11304.jpg

Son düzenleme:
cnm o kardeşimin saçları hesap aslında onun ama bende giriyorum yani ben ablayım :37:.Kardeşimin saçları siyah benimkisi ise sarı.İstediğim kahkül modeli eklediklerine benzemiyor.Ben kendim ekleyim :52:

Son düzenleme:
evet aynı okadar boyuyom yine gürler bi dökülmüyorlar :37: ama kahkül kestirince ön kısmı böyle ince olacak diğer yerler gür gür eski türk filmlerinde kadınlar benzicem :27:

cnm o kardeşimin saçları hesap aslında onun ama bende giriyorum yani ben ablayım :37:.Kardeşimin saçları siyah benimkisi ise sarı.İstediğim kahkül modeli eklediklerine benzemiyor.Ben kendim ekleyim :52:
Hmm yakisiyorsa yaptir tabi :21: :108: Ha bi de benim gibi pisman olmayacaksan :107: Bu arada gürmüs saclarin Masallah diyelim :16: :nazar:

Merhaba Arkadaslar,
Daha once birkac defa kahkul kestirmistim guzel olmustu, herkes cok begenmisti.Gecen gun farkli bir kuafore gittim. Kahkul kesmelerini istedim.Kuafor kahkullerime kat atti resmen. Hani o 80li yillarda diskolarda eglenen genclerin saclari olur ya boyle hint bulbulu gibi, biraz oyle oldu.Donerim var cunku. Bir de kisa ve duze yakin kesti. Kahkullerimi saklamam icin ne yapabilirim arkadaslar? tokayla falan tutturuyorum, o da guzel durmuyo.Of yaa mafoldu saclarim:43: Begenenler oluyo ama benim icime pek sinmedi...

Merhaba Arkadaslar,
Daha once birkac defa kahkul kestirmistim guzel olmustu, herkes cok begenmisti.Gecen gun farkli bir kuafore gittim. Kahkul kesmelerini istedim.Kuafor kahkullerime kat atti resmen. Hani o 80li yillarda diskolarda eglenen genclerin saclari olur ya boyle hint bulbulu gibi, biraz oyle oldu.Donerim var cunku. Bir de kisa ve duze yakin kesti. Kahkullerimi saklamam icin ne yapabilirim arkadaslar? tokayla falan tutturuyorum, o da guzel durmuyo.Of yaa mafoldu saclarim:43: Begenenler oluyo ama benim icime pek sinmedi...

kakül kesimi önemli bi konu çünkü dönüşü olmuyo. ben 3 yaşından beri kaküllyümdür mesela. saçım düz olduğu için şekillendirmemde gerekmio çok raat kullanımı var.sadece ayda 1 kısaltmak için kuaföre gidiosun ama her kuaföre kestirmemek gerek. bikere bende kakülümü beğenmemiştim tel tokayla arkadan tutturum bant takılodum sanki model gibi duruodu. :) bana yakışıodu ama herkese yakışmaya bilir. bi dene derim cnm. zaten 2 haftaya düzelir canını sıkma

kakül kesimi önemli bi konu çünkü dönüşü olmuyo. ben 3 yaşından beri kaküllyümdür mesela. saçım düz olduğu için şekillendirmemde gerekmio çok raat kullanımı var.sadece ayda 1 kısaltmak için kuaföre gidiosun ama her kuaföre kestirmemek gerek. bikere bende kakülümü beğenmemiştim tel tokayla arkadan tutturum bant takılodum sanki model gibi duruodu. :) bana yakışıodu ama herkese yakışmaya bilir. bi dene derim cnm. zaten 2 haftaya düzelir canını sıkma
Sagol cnm. Biraz uzadi sacim daha iyi oldu. Allah'tan sacim cabuk uzuyor ama bi de bant takmayi deniyim, sagol:)

Merhaba, bende aranızda yeniyim ve kahkül konusunda çok kararsız kaldım... :50:

Benimde alnım geniştir. Saçlarım katlı, kıvırcık değildir, fakat düzleştirmediğim zamanlar aşırı kabarıktır buna rağmen kalın düz kahkül kestirdim çokta hoş olmuştu. (sürekli fönlemek zor olsa da) :59:
Fakat özellikle rüzgarda sürekli bozulması berbat bir görüntüye yol açıyor, kahküllerim biraz uzadığı zaman ayrılıyor ve iyice kullanışsız oluyor.. Sanırım hepsini aynı hizada düz kestirerek hata yaptım veya kahkülü çok kalın kestirdim. :43: Şuan kahküllerim uzadı ve haftasonu kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama nasıl kestirsem diye kara kara düşünüyorum.. :43:
Acaba uzunlu kısalı kahkül kestirsem nasıl olur daha mı kullanışlı? :93:

Düşündüğüm modele yakın resimler buldum bu konunun içinde onları da eklemek istedim..

2. ve 3. resimdeki
2r724qr.jpg

11kkps5.jpg

10fs7si.jpg

Son düzenleme:
bnm saçlarım da belimde... kakul kastirmek istiyorm.. biraz değişiklik old-sun.. ama modeller hep onuz hizasında saçlar için.. bir de yüzüm küçük.. yüzüme giden bir model olması lzım..

yuvarlak yüze yakışmıyor falan deniyor ama sadece kahkül değil yanlar da katlanırsa yüz daha ince uzun görünüyor ve mükemmel duruyor. daha bugün uzayan kahküllerimi tekrar kestirdim. yüzüm yuvarlağa çok yakın ama her gören aşık oldu. bence biraz da saç modelinizle alakalı kızlar.

bi fotoğrafv koyar mısın...

alnım geniş.tepem seyrek sırf bu yüzden kahkül kullanıyorum ama kahkül bana hiç yakışmıyor :S Yukarı tükürsem sakal aşağı tükürsem bıyık!!:43: üstel k saçlarım kalın telli ve sert..doğru ddürüst şekil bile almıyor..Npıcam bennn!!:78:

Back
X