Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben senin saclarini "Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım Mı Ne Dersiniz?" konusunda gördüm baya da begendim saclarini, bence kahkül kestirme kestirceksen de fazla kisa olmasin cünkü saclarinin önleri cok hos. Ben kestirdim pismanin ne güzel saclarimla ayni boydaydi önlerim :105:kızlar bende saçlarımı önümüzdeki hafta sonu kahkül kestirmek istiyorum ama bazıları yakışır bazıları yakışmaz diyor bende çok heves ettim bu modele şekil vermesi zor mu?
Canim ben senin saclarini "Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım Mı Ne Dersiniz?" konusunda gördüm baya da begendim saclarini, bence kahkül kestirme kestirceksen de fazla kisa olmasin cünkü saclarinin önleri cok hos. Ben kestirdim pismanin ne güzel saclarimla ayni boydaydi önlerim :105:
cnm o kardeşimin saçları hesap aslında onun ama bende giriyorum yani ben ablayımCanim ben senin saclarini "Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım Mı Ne Dersiniz?" konusunda gördüm baya da begendim saclarini, bence kahkül kestirme kestirceksen de fazla kisa olmasin cünkü saclarinin önleri cok hos. Ben kestirdim pismanin ne güzel saclarimla ayni boydaydi önlerim :105:
Hmm yakisiyorsa yaptir tabi
Merhaba Arkadaslar,
Daha once birkac defa kahkul kestirmistim guzel olmustu, herkes cok begenmisti.Gecen gun farkli bir kuafore gittim. Kahkul kesmelerini istedim.Kuafor kahkullerime kat atti resmen. Hani o 80li yillarda diskolarda eglenen genclerin saclari olur ya boyle hint bulbulu gibi, biraz oyle oldu.Donerim var cunku. Bir de kisa ve duze yakin kesti. Kahkullerimi saklamam icin ne yapabilirim arkadaslar? tokayla falan tutturuyorum, o da guzel durmuyf yaa mafoldu saclarim
Begenenler oluyo ama benim icime pek sinmedi...
Sagol cnm. Biraz uzadi sacim daha iyi oldu. Allah'tan sacim cabuk uzuyor ama bi de bant takmayi deniyim, sagol:)kakül kesimi önemli bi konu çünkü dönüşü olmuyo. ben 3 yaşından beri kaküllyümdür mesela. saçım düz olduğu için şekillendirmemde gerekmio çok raat kullanımı var.sadece ayda 1 kısaltmak için kuaföre gidiosun ama her kuaföre kestirmemek gerek. bikere bende kakülümü beğenmemiştim tel tokayla arkadan tutturum bant takılodum sanki model gibi duruodu. :) bana yakışıodu ama herkese yakışmaya bilir. bi dene derim cnm. zaten 2 haftaya düzelir canını sıkma
evet aynı okadar boyuyom yine gürler bi dökülmüyorlarama kahkül kestirince ön kısmı böyle ince olacak diğer yerler gür gür eski türk filmlerinde kadınlar benzicem
![]()
Sagol cnm. Biraz uzadi sacim daha iyi oldu. Allah'tan sacim cabuk uzuyor ama bi de bant takmayi deniyim, sagol:)
yuvarlak yüze yakışmıyor falan deniyor ama sadece kahkül değil yanlar da katlanırsa yüz daha ince uzun görünüyor ve mükemmel duruyor. daha bugün uzayan kahküllerimi tekrar kestirdim. yüzüm yuvarlağa çok yakın ama her gören aşık oldu. bence biraz da saç modelinizle alakalı kızlar.