Kahramanmaras///46

kizlar nette gezerken bu resime rastladim .kainattaki ask olmayan bir yer yok asagidaki resime bakarsak

ben cikiyorum canlaruuum.bugun disari cikicam arkadasima caya gidicem.gelince gorusuruz opuyorum hepiniziŞenizŞenizŞeniz

al nan gözün doysun:roflol:

Şeniz Canım benimmmmmkaydirigubbakcemile3 Yine bayıldım hımmmhımmm nefisss ne güsell şeyler bunlar ellerine, yüreğine sağlık.. herkes döktürmüş bi ben böyle şeyler yapamıyorum yaaa, acık öğrencem sizden zamanla:mymeka: Bu arada bombişkom kıymassun tabi banaaa ben arada size katılayım diye can atıyom burda hem bak berfinsenacım nasıl kolluyo beni gördünmüüü:dilcikar: Şimdilik öptüm hepiinizi kıslarrra.s Hayırlı Cumalar olsun inşallah hepimiz için.Şeniz

eh artık doyarsın sanırım kızlar ben kaçar sizin geleceğiniz yok hepinizi öptüm bi iş yapıp bi buraya gelmek başımı döndürdü ,

Alllllaaahhh tutmayın beni en çok şu kıymalu tarhunlu böreğe bittim bennnn geliyorum canım, sen iş yaparken ben ham hum yiyeyim şundancokacimcoook

günaydın canlarım nasılsınız cumanız hayırlı olsun.berfinsena canım ellerine sağlık.betül ablam canım seninde ellerine sağlık.
bayram geldi çattı ben yorgunluktan ölüyorum.bugünde dağ gibi ütü yapıcam ayhalide oldum sancıda kıvranıyorum.bitmiyor bitmiyor bitmiyor yap yap bitmiyor bu işler.canım çıktı artık.bakalım bayramda bu yorgunluk ve halsizlikle ne yapıcam.

nightcim canımmm nasılsın bitanem sen maraşlı olmasanda ben seni hemşerim gibi seviyorum.aman gözünü sevim bırakma bizi herzaman yerin var yanımızda datlum benüüüüümmm

ben kaçıyorum ablacım kusura bakma oğluşum geldi ütü yapıcam akşamda ilçeye gidicez inş hadi öptüm canım benim

yarın allahın izniyle gelecek. bende bir girip bakayım dedim. hemen çıkacam. işler çok.:1hug:a.s.

ay ne guzel ya herkezde bir bayram telasesi var maalesef burda hersey ayni.monoton hersey.oyle ozledimki bayram sevinclerini.betus abla oglun geliyomus hadi gozun aydin.nerde okuyo oglun

asi mavi canım merhaba ilk kez senle karşılaştık nasılsın üzülme bak bizde senle bayramı burada paylaşırız yeterki canlar sağolsun

berfinsenaaaaam canım sende ben gibi bir işe bir pcye koşuyon deeeelmiii anam biz ne hamarat gacuları bölee maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…