Kahramanmaras///46

kızlar yemeğimide yaptım ütüye devam arada yazmayada çalışıyorum biri bana motor taksııııııııııııııııııııııııın

benimde isler var ama kalkamiyom pc nin basindan.aksama esim yok yemek derdide yok.toplantisi var.ama katmer poaca yapicam

bak canım ben fotomodellik artizlik yapıyom :roflol:yani beni gören öyle zannediyor.manken olduğum iddialarıda var.:sm_cool:bende paparazzilerin yalancısıyım. :1rolleyes:

sende menejerisin galiba bersinsenanin memnun oldum canuum kendisi nerde acaba

Son düzenleme:
bombacum canum bacum şu bilet kesme işi hoşuma gitti enüştemden ayrı senden ayrı keserim aslında benüm herüftende kessem eyü olu.böylece belkü paraya kıyamazda bende biraz dinlenirim.ayy ne güzel bacum siz hemen gelin bende para kazanmaya başlayayayım.

asi mavi sen çok yaşaaaaaa emi gülmekten kırıldım bombamı 3 çocuk doğurmuş anam o bideneyi zor çıkardı sen berfinsenayla karıştırdın.ayyy çatlayacağım gülmekten valaaaa

kizlar size doyum olmaz benim kalkmam lazim.isler beni bekler hepinizi kocaman opuyom.sonra gurusruz

bende komşum çaya çağırdı oraya gidicem herkesi öpt canlarım baaaaaay beni özleyin emiiiii

benimde isler var ama kalkamiyom pc nin basindan.aksama esim yok yemek derdide yok.toplantisi var.ama katmer poaca yapicam
AYYYY Bana da yolla hayatım burda hamurişi krizine girdim Elimden de gelmiyooo:bbo: Yalbnız geçen senin keki gördüm ya akşam bir kek yapmışım hımmmm elime sağlık şöle çikolatalı pofuduk pofuduk yüksek kalıpta, yemede yanında yattı tam Ama resmini çekmeyi başarana kadart havada uçtu, kim kaptı dersen evdeki tekirlerryerimseniben

yarın allahın izniyle gelecek. bende bir girip bakayım dedim. hemen çıkacam. işler çok.:1hug:a.s.

Gözünaydın canım ablacım. Allah sağlıcakla kavuştursun inşallah az kaldıgamyoncuiremsu Şöyyle su börekleri aç, tatlılar yap oğluşuna.. Maşallah senin gibi
güzel yürekli bir annesi var Allah nazarlardan saklasın, hep böyle sevinçle kucaklaşın nice bayramlardaa.s.

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

kuşuuuuuuuuuuuuuum canuuuuuuuuuuum bacum benüm eşk olsun bizi bırakıyonmu bomba seni çok seviyooooo
giiiitmeeeee ellerim üşüyor klavyeye dokunameyom giiiiitmeeeee pcmmmm ağlıyooooo gitmeeeeee sensiz yazışamaaaaaam beeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

sayın seherkuşu hanım uykunuz gelmişti sizin değilmi maşallah pekte güzel uyumuşsunuz rahat uyudunuzmu bari eh senin alacağın olsun beni sattın
artık gönlümü kuş sürüsü gelse alamazzzzzz

[QUOTE="NightRose";4486618]AYYYY Bana da yolla hayatım burda hamurişi krizine girdim Elimden de gelmiyooo:bbo: Yalbnız geçen senin keki gördüm ya akşam bir kek yapmışım hımmmm elime sağlık şöle çikolatalı pofuduk pofuduk yüksek kalıpta, yemede yanında yattı tam Ama resmini çekmeyi başarana kadart havada uçtu, kim kaptı dersen evdeki tekirlerryerimseniben[/QUOTE]

canimsin ya keeske oyle bir imkanim olsada yollasam tatlim.ooo hamarat kiz seni.afiyet olsun.tatlim.benim esimde oyle yaptigim seyleri havada kapiyo hoooopppp bi bakiyom bitmis:roflol::roflol:

kiz bomba senin spor salolun mu ar ne guzel kiz.betus abla soledi.ay gelimde su fazla kilolarimi atayim senin salonda.aslinda bizim apartmanin en ust katinda spor salonu var ama cikan kimmmmm hamur isi yemekten sistim valla.:roflol::roflol:

kızlar bu listedeki isimlerle temasa geçin. tabii sizde olmayanlarla. birbirimizden kopmayalım. arkadaşlığa davet edin. bende hepsi kayıtlı. profilime girip arkadaşlarım kısmında bu arkadaşları bulabilirsiniz. bilmeyenler için bu açıklamam. yanlış anlamayın. bütün amacım k.maraşlılarla teması kaybetmemek.a.sa.s.

mrb ben de izmir de yaşıyorum ama diyar bakırlıyım sitede yeni sayılırım birileriyle tanışmak istiyorum yaşıt sayılırız herhalde selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…