bak canım ben fotomodellik artizlik yapıyom :roflol:yani beni gören öyle zannediyor.manken olduğum iddialarıda var.:sm_cool:bende paparazzilerin yalancısıyım. :1rolleyes:
AYYYY Bana da yolla hayatım burda hamurişi krizine girdim Elimden de gelmiyooo:bbo: Yalbnız geçen senin keki gördüm ya akşam bir kek yapmışım hımmmm elime sağlık şöle çikolatalı pofuduk pofuduk yüksek kalıpta, yemede yanında yattı tambenimde isler var ama kalkamiyom pc nin basindan.aksama esim yok yemek derdide yok.toplantisi var.ama katmer poaca yapicam
yarın allahın izniyle gelecek. bende bir girip bakayım dedim. hemen çıkacam. işler çok.:1hug:a.s.
asi mavicim bakıyorum buranın mudaimi oldun. aferin kız sana. bizim k.maraşlı arkadaşların bir çoğuda buraya uğramıyor. dermanımız yeni evlendi. yani nikahı oldu. düğün yakında inşallah. arabistana gelin gidecek. allahın izniyle. bak ben isim listemi vereyim.
"naz"li kız
"nighrose"
antrenör (tek editörümüz)
askcolik
baş_belası
berfinsena
bomba
cheguevera
derman
güzelkızms
hanedan_34
juliets
kızıl_melek
mutlulukrecetem
nesutayi
nisam01
nur u beyza
nurinisa
papatya_ben
santa
sibelsvs
swethome
yeşimm
minenisa
bendeki k.maraşlı hanımların listesi.
mrb ben de izmir de yaşıyorum ama diyar bakırlıyım sitede yeni sayılırım birileriyle tanışmak istiyorum yaşıt sayılırız herhalde selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?