Kahramanmaras///46

Selam güselllerrr Nasılsınız?:teytey: Betül ablacım eniştene çok geçmiş olsun, kızın ve oğlun içinse gözünaydınŞeniz Ben de doktordan geliyorum Tüm batın usg çektirdim günlerdir karnımın sol altı ağrıyordu çok kötü kabızlık çekiyordum Kanamam da vardı 2005'te doktor saat on yönünde fissür demişti. Yüzüm gözüm bir şişti anlatamam Doktor kızdı:utangac: kabızlık çok önemliymiş saatli olması ve düzenli sağlıklı yemek yenmesi gerekiyormuş. Aksini düşünmek istemiyorum Allah muhafaza hepimizden uzak olsun:Saruboceq: Çalıştığım için hep kolay şeyler yapmaktan, sebze salata ve meyvaya ağırlık vermemekten kaynaklanıyor aslındakafamçokkarıştı En çokta eşimin yaklaşımı beni üzdü sen bakıcaksın kendine ben mi bakıcam falan dedi.. Herkes kendi sağlığından sorumlu:mymeka: Ben de dedimki Allah sana muhtaç etmesin, sağlık sıhhat versin inşallah bana:Saruboceq: Neyse diyeceğim o ki çalış didin çabalaa, her şeye koştur azıcık rahatsızlanıp suratını assan şikayet etsen hep aynı şey oluyor elini ayağını çekiyor benden.. Yüzün kocaman şişmiş bembeyaz olmuşsun psikolojik olarak etkilendin herhalde ondan böyle bıraktın kendini falan diyor... Ben daha çok soğuyorum o da zaten benim bu yüzü gülmeyen şikayetli halime hiç meraklı olmadığı için gitmiş uyuyor.. Ben mi ne yapıyorumm hem kafama takıyorum hem çamaşır makinasına attığım dağ gibi çamaşırın bitmesini bekliyorum... Yani biz kadınlar için hayatın temposu, yükü aynen devam ediyorrrrra.s.

Bu arada Nesutcum Limewire inanılmaz yer kaplıyor bilgisayarının kapasitesi yüksekse yükle ama değilse çok ağırlaştırır haberin olsun, öptüm:)

Son düzenleme:
[QUOTE="NightRose";4495572]Selam güselllerrr Nasılsınız?:teytey: Betül ablacım eniştene çok geçmiş olsun, kızın ve oğlun içinse gözünaydınŞeniz Ben de doktordan geliyorum Tüm batın usg çektirdim günlerdir karnımın sol altı ağrıyordu çok kötü kabızlık çekiyordum Kanamam da vardı 2005'te doktor saat on yönünde fissür demişti. Yüzüm gözüm bir şişti anlatamam Doktor kızdı:utangac: kabızlık çok önemliymiş saatli olması ve düzenli sağlıklı yemek yenmesi gerekiyormuş. Aksini düşünmek istemiyorum Allah muhafaza hepimizden uzak olsun:Saruboceq: Çalıştığım için hep kolay şeyler yapmaktan, sebze salata ve meyvaya ağırlık vermemekten kaynaklanıyor aslındakafamçokkarıştı En çokta eşimin yaklaşımı beni üzdü sen bakıcaksın kendine ben mi bakıcam falan dedi.. Herkes kendi sağlığından sorumlu:mymeka: Ben de dedimki Allah sana muhtaç etmesin, sağlık sıhhat versin inşallah bana:Saruboceq: Neyse diyeceğim o ki çalış didin çabalaa, her şeye koştur azıcık rahatsızlanıp suratını assan şikayet etsen hep aynı şey oluyor elini ayağını çekiyor benden.. Yüzün kocaman şişmiş bembeyaz olmuşsun psikolojik olarak etkilendin herhalde ondan böyle bıraktın kendini falan diyor... Ben daha çok soğuyorum o da zaten benim bu yüzü gülmeyen şikayetli halime hiç meraklı olmadığı için gitmiş uyuyor.. Ben mi ne yapıyorumm hem kafama takıyorum hem çamaşır makinasına attığım dağ gibi çamaşırın bitmesini bekliyorum... Yani biz kadınlar için hayatın temposu, yükü aynen devam ediyorrrrra.s.

Bu arada Nesutcum Limewire inanılmaz yer kaplıyor bilgisayarının kapasitesi yüksekse yükle ama değilse çok ağırlaştırır haberin olsun, öptüm:)[/QUOTE]

canim benim ya cok gecmis olsun.kabizlik problemi bendede vardi.sonra hemoroite cevirdi.ama allahtan cabuk iyilestim.kabizlik kadar zor birsey yok.ben cok zor gunler yasadim bu yuzden .bol bol sivi tuketmek lazim.ayrica aci ve baharatli yiyeceklerden kesinlikle uzak dur bunlar dusmani cunku.tatlim erkekler hep oyle.onkar hasta olur biz sabaha kadar baslarinda bekleriz ama kendileri biz hasta olunca kadinlarin hastaligimi biter deyip arkalarini doner yatarlar(bu arada cok sukur esim oyle degil asla.hakkini yiyemem)babam oyle maalesef.sana tavsiyem uzme tatli canini bosverrrrrrrrr:teytey:

ben cikiyorum kizlar esim cagiriyo.birazda onunla ilgileneyim.ihmal etmeye gelmez erkekler hepinizi opuyorum muckkkkkkkkk

iygclr001.jpg

betül abla canım benim çok geçmiş olsun kızın içinde gözün aydın rabbim inşallah gönlünüze göre verir.

asicim ve nightcım ikinizede çok teşekkür ederim canlarım buldum ve indirdim o programı gayet güzel.pcdede ağırlaşma olmadı.

nightcım canım benim çok geçmiş olsun bitanem sıkma tatlı canını erkekler hastalığı pek sevmezler biliyorsun.erkek milletine hastayım dediğin an bitiyor.onlar için kadın her zaman sağlıklı olmalı.sen sadece kendin için yaşa ve kendini düşün.düşenin dostu olmaz canım.sağlıktanda önemli hiç birşey yok şu yalan dünyada.ALLAH kimseyi elden ayağa düşürmesin.kocana inat sağlıklı yaşa sağlığın için ne gerekiyorsa yap canım.

asicim canım benim sohbete davet etmişin canım kusura bakma işler bitmiyor deli olacam yaaa
ayrıca benden tatlı istemişin bitanem canın sağolsun sen yeterki iste.baklava yapmayacağım ama ablam revanimi çok seviyor birde milföy hamuruyla tatlı yapıcam inş.yanınada kurabiye tatlı ve tuzlu olarak.
inşallah ablam doyar bunlarla.eğer isterse birde içli köfte yapmayı düşünüyorum.
benim yoğurtlu patatesli makarnalı nohutlu ve etli çorbamıda seviyor onuda yaparum bacuma inşallah.
keşke herkes bu bayram gelebilse yanıma hepinizi görebilsem keşke neler yapardım neler

bana müsade canlarım yarım kalan işlere devam hepinizi öpüyorum allaha emanet olun gününüz güneş kadar aydın geceniz ay kadar parlak olsun inşallah

seher kuşuum ince düşüncenden dolayı teşekkür ederim.neyse hadi bayram geliyor küsler barışır biz küs kalmayalım bari ver elini öpim canım.yanlız lütfen harçlığımı posta havalesi ile gönder canım bakanlarla uğraştırma beni şimdi bayram üstü bayram üstü.hhaaaaa az gönderme sakın şöyle 1000 ytl olsa yeter.zarfın içine birazda şeker çikolatada koyarsan tamamen barışmış oluruz.
yaa ben ne kadar gözü gönlü bol bi kadınım sevdiğim insanlara hiç kıyamıyorum

[QUOTE="NightRose";4495572]Selam güselllerrr Nasılsınız?:teytey: Betül ablacım eniştene çok geçmiş olsun, kızın ve oğlun içinse gözünaydınŞeniz Ben de doktordan geliyorum Tüm batın usg çektirdim günlerdir karnımın sol altı ağrıyordu çok kötü kabızlık çekiyordum Kanamam da vardı 2005'te doktor saat on yönünde fissür demişti. Yüzüm gözüm bir şişti anlatamam Doktor kızdı:utangac: kabızlık çok önemliymiş saatli olması ve düzenli sağlıklı yemek yenmesi gerekiyormuş. Aksini düşünmek istemiyorum Allah muhafaza hepimizden uzak olsun:Saruboceq: Çalıştığım için hep kolay şeyler yapmaktan, sebze salata ve meyvaya ağırlık vermemekten kaynaklanıyor aslındakafamçokkarıştı En çokta eşimin yaklaşımı beni üzdü sen bakıcaksın kendine ben mi bakıcam falan dedi.. Herkes kendi sağlığından sorumlu:mymeka: Ben de dedimki Allah sana muhtaç etmesin, sağlık sıhhat versin inşallah bana:Saruboceq: Neyse diyeceğim o ki çalış didin çabalaa, her şeye koştur azıcık rahatsızlanıp suratını assan şikayet etsen hep aynı şey oluyor elini ayağını çekiyor benden.. Yüzün kocaman şişmiş bembeyaz olmuşsun psikolojik olarak etkilendin herhalde ondan böyle bıraktın kendini falan diyor... Ben daha çok soğuyorum o da zaten benim bu yüzü gülmeyen şikayetli halime hiç meraklı olmadığı için gitmiş uyuyor.. Ben mi ne yapıyorumm hem kafama takıyorum hem çamaşır makinasına attığım dağ gibi çamaşırın bitmesini bekliyorum... Yani biz kadınlar için hayatın temposu, yükü aynen devam ediyorrrrra.s.

Bu arada Nesutcum Limewire inanılmaz yer kaplıyor bilgisayarının kapasitesi yüksekse yükle ama değilse çok ağırlaştırır haberin olsun, öptüm:)[/QUOTE]

amannn kız kafana taktığın şeye bak. ben kocama niye düşman oldum. sırf bu bencilliklerinden. yıllarca bunu ben hep yaşadım. kendi hasta olunca bin naz. biz hasta olunca kapıyı çeker gider. ancak yatmaya gelir. suratıda bir karıştır. ne yiyeceğim diye birde utanmadan sorar. insan içinden küfürleri savuruyor ya neyse.
canım bende kabızlık çekiyorum. galiba kadınların çilesi bu. çözüm;
1. rezene çayı. günde bir defa içilecek. marketlerde satılıyor.
2. papatya çayı oda rezene gibi.
3. sabah aç karnına dörde bölünmüş soğanı 15 dakika kaynat. ılıyınca limon suyu sık ve iç.
4. içebilirsen aç karnına zeytinyağı içmek.
bunlar kabızlığı önlüyor. ben hepsini uyguluyorum. özellikle rezenemi mutlaka içiyorum.

arkadaşlar geçmiş olsunlarınız için teşekkür ederim. aslında bir haftadır bu yüzden moralim çok bozuktu. neyse hepsinden iyi haberler aldım. oğluşumda geldi. yemeğini yedirdim. şimdi iki taraflı pc lerimizi açtık. hem konuşuyoruz hemde etrafı kolaçan ediyoruz.

hepinizin bayramı kutlu olsun şimdiden bayramda giremem büyük ihtimal hepinizi çoook öptüm

bombam canım ablam 40 yılın bi başı bana geleceksin ve ben sana ziyafet vermicem olurmu öyle.hergün gelsen hergün aynısını yaparım.hem sen biz geldiğimizde neler yapıyorsun benim yaptıklarım az bile.senin canın sağolsun.
çikolatalı bravni kekli yaşpasta yaptım
tatlımı yaptım
çikolatalı kurabiyemi yaptım.
haaaa bide sultan böreği yaptım.(bu börek benim yeni buluşum.içinde yerfıstığı ve beyaz peynir var.isim babası kocişim.)
sende çok yorma kendini zaten yeni yeni iyileşiyorsun.ama enüştecüğümün 3,günü geri dönecek olmasına üzüldüm.şu bayram hayırlısıyla bi gelseydi yaaa sabırsızlıkla bekliyorum

checim seninde bayramın kutlu ve hayırlı olsun canım.bütün sevdiklerin yanında olsun inşallah.daha nice bayramlara çıkmak dileğiyle

askcolic bacuuuuum senin işin yokmuuuu hemide bu saatte senin sütünü içip uyumuş olman gerek değilmi.senide bubama diceeeeeem.
bide utanmadan bizi çağırıyor biz senin gibi boş gezenin boş kalfasımıyız hhhhııııııııııııııııııııııhhhhh

betül ablacım gözün aydın canım oğluşunla bol bol hasret giderirsin inşallah.kızikonda bayramda yanında olur inşallah

Back
X