- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
- 688
Selam güselllerrr Nasılsınız?:teytey: Betül ablacım eniştene çok geçmiş olsun, kızın ve oğlun içinse gözünaydınŞeniz Ben de doktordan geliyorum Tüm batın usg çektirdim günlerdir karnımın sol altı ağrıyordu çok kötü kabızlık çekiyordum Kanamam da vardı 2005'te doktor saat on yönünde fissür demişti. Yüzüm gözüm bir şişti anlatamam Doktor kızdı
kabızlık çok önemliymiş saatli olması ve düzenli sağlıklı yemek yenmesi gerekiyormuş. Aksini düşünmek istemiyorum Allah muhafaza hepimizden uzak olsun:Saruboceq: Çalıştığım için hep kolay şeyler yapmaktan, sebze salata ve meyvaya ağırlık vermemekten kaynaklanıyor aslındakafamçokkarıştı En çokta eşimin yaklaşımı beni üzdü sen bakıcaksın kendine ben mi bakıcam falan dedi.. Herkes kendi sağlığından sorumlu:mymeka: Ben de dedimki Allah sana muhtaç etmesin, sağlık sıhhat versin inşallah bana:Saruboceq: Neyse diyeceğim o ki çalış didin çabalaa, her şeye koştur azıcık rahatsızlanıp suratını assan şikayet etsen hep aynı şey oluyor elini ayağını çekiyor benden.. Yüzün kocaman şişmiş bembeyaz olmuşsun psikolojik olarak etkilendin herhalde ondan böyle bıraktın kendini falan diyor... Ben daha çok soğuyorum o da zaten benim bu yüzü gülmeyen şikayetli halime hiç meraklı olmadığı için gitmiş uyuyor.. Ben mi ne yapıyorumm hem kafama takıyorum hem çamaşır makinasına attığım dağ gibi çamaşırın bitmesini bekliyorum... Yani biz kadınlar için hayatın temposu, yükü aynen devam ediyorrrrra.s.
Bu arada Nesutcum Limewire inanılmaz yer kaplıyor bilgisayarının kapasitesi yüksekse yükle ama değilse çok ağırlaştırır haberin olsun, öptüm:)

Bu arada Nesutcum Limewire inanılmaz yer kaplıyor bilgisayarının kapasitesi yüksekse yükle ama değilse çok ağırlaştırır haberin olsun, öptüm:)
Son düzenleme: