Kahramanmaras///46

cildi burus burus olan hatun (isim vermeme gerek yok o kendini nasil olsa biliyor) ablacigin geldiginde mutlaka beraber resim cekinin. vallah bak catlarim sizi yanyana göremezsem.
unutma emiiiiiiiiii
, coook param olursa face lifting yaptircam sana söz bak

yorgunum.jpg

kızlar kolum bile kalkmıyor.

dün gece nesutayinin tarifi olan rulo cevizli tatlıdan yaptım. oğluş istedi. geçen bayram bolca yiyememiş. limonlu parfe yapacaktım. limon yoktu. bisküvi yoktu. bende sade parfe yaptım. limon yerine süt kullandım. böyle daha güzel oldu. limon koyunca ekşi oluyordu. bu türlü yapayım dedim ve harika. nefis oldu. parfeye limon koymayın. yerine yarım çay bardağı süt koyun. aynı sade dondurma oldu. bayıla ayıla yiyorlar.

hiç oturamadım desem yeridir. dağ gibi bulaşıklarla boğuşuyorum. az sonrada kavurma yapacağım. erkekler evde olunca istekler sıra sıra geliyor.

dün gece nesutayinin tarifi olan rulo cevizli tatlıdan yaptım. oğluş istedi. geçen bayram bolca yiyememiş. limonlu parfe yapacaktım. limon yoktu. bisküvi yoktu. bende sade parfe yaptım. limon yerine süt kullandım. böyle daha güzel oldu. limon koyunca ekşi oluyordu. bu türlü yapayım dedim ve harika. nefis oldu. parfeye limon koymayın. yerine yarım çay bardağı süt koyun. aynı sade dondurma oldu. bayıla ayıla yiyorlar.

ablacim yaaaa canim cekti simdi himmmmmmmmm olsada yesek

hemsolar bayram nasıl geçiyor
burda hava buz gibi karmı yağacak ne
biz kestik kurnbanı allahım herkesinkini kabul etsin

maasallah betus abla cok becerikli kavurmalar filan.ablacim icli koftede yaparsin artik bayramda

canım içli köfte yapacak takatim kalmadı.tatlıymış yemekmiş eh yani. çok yorgunum. az sonra yatacağım. koşturmaktan halim kalmamış. şimdi yedirdim ve artık mutfak kapandı dedim.kötükedihüso

temizlikmiş, yemekmiş, tatlıymış inanın herşey dört dörtlük istiyorlar. aynı tv yayınlanan sofra istediler hep. yaptım ama hergüne can dayanmaz. anam birde silinip süpürüyorlar. bana salata bırakmamışlar.

iki koca gövde. vallahi yetişemiyorum. mutfaktan çıkamıyorum desem yeridir. yarında yaprak sararım. oğlan istiyor. siparişler bugünden veriliyor. yemek bitiyor. ertesi günün yemeği sipariş oluyor. kendimi ahçı gibi görmeye başladım. inanın pc yi açık unutup gitmişim.

ay çok yorulmuşum. ayakta bile duramıyorum. hadi ben yatmaya kaçıyorum. hepinizi öperim. beni bu aralar biraz özleyin.

ayyyy ablaayaa çokkk yormuslarr senii bee kıtlıktan mı çıktılarr nee benimde misafirim var kızım yanii ama bennn öylee ugrasmam vallahii

bende anlamadım. yarış yapıyorlar. en çok kim yiyecek derdindeler. bana acımıyorlar. senağlama canı sıkılan mutfağa dalıyor. cokacimcoook baba oğlanı kıskanıyor. oğlan babayı.kötükedihüso olan bana oluyor.

Back
X