asicim güle güle canımmm iyi bayramlar inşallah sen çıkarırsın bayramın tadını bitanem.ben yarını bekliyorum sabırsızlıkla ablamlar gelecek
tsk bitanem.ne guzel bombami geliyo op kiz benim yerime bombayi.cok tatli sakaci ya.:roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asicim güle güle canımmm iyi bayramlar inşallah sen çıkarırsın bayramın tadını bitanem.ben yarını bekliyorum sabırsızlıkla ablamlar gelecek
dün gece nesutayinin tarifi olan rulo cevizli tatlıdan yaptım. oğluş istedi. geçen bayram bolca yiyememiş. limonlu parfe yapacaktım. limon yoktu. bisküvi yoktu. bende sade parfe yaptım. limon yerine süt kullandım. böyle daha güzel oldu. limon koyunca ekşi oluyordu. bu türlü yapayım dedim ve harika. nefis oldu. parfeye limon koymayın. yerine yarım çay bardağı süt koyun. aynı sade dondurma oldu. bayıla ayıla yiyorlar.
maasallah betus abla cok becerikli kavurmalar filan.ablacim icli koftede yaparsin artik bayramda
ImageShack - Image Hosting :: komikkarikatrlerkarikatgs7.jpg
ÜZGÜNÜMMMMM KIZZZLAAARRRRRRRRRR NİRDESİNİZZZZZZZ YAAAAAAAAAAAAVVVV
koydugum linke bakarsan anlarsınn canımm çookkkk üzgunummm mennnnn
ayyyy ablaayaa çokkk yormuslarr senii bee kıtlıktan mı çıktılarr nee benimde misafirim var kızım yanii ama bennn öylee ugrasmam vallahii
ühüüüüü ağlarımm iştee bi şeker bilemm vermiyonn ağlama dimekk yetmezzz ühüüüü