Kahramanmaras///46

tutorial108atiyebo81rv4.gif

Gunaydin canlarim nasilsiniz.beni sorarsaniz yorgunluktan oluyorum.
Dun butun gun mutfaktan cikmadim.yemek tatli borek derken oldum valla
Aksam misafirler gec geldi.yemekti bulasikti kafami yastiga anca gece yarisi koydum.
Bugunde bol bol dinlenicem hic bir ise elimi surmucem.yap yap bitmiyo ay usandim

elbistana kar yağdıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

selam ablaa iyiyim ben de yaaa evett az kaldıı gidecekler ama ne yapalımm yaa bunlarr tatlıı hüzünn bee benimmkide cumartesii gidecekk cumartesii bendenn hayır beklemeyinn kızımı ötobüsee bindirene kadar bir şey yok ama otobüse binip haraket ettikten sonraa bende yelkenlerr suyaa iniyo sonraaa eve gelip sonrasını boşş verr işteeeee.......

ay benimkide cuma gidecek. bugün çarşambaymış. ben perşembe sanmışım. günleri çifter çifter geçtim galiba. gidecekya canım burnumda. sömestri tatiline kadarda gelemez. of ya. böyle gelipte ci diyip gitmeleri beni üzüyor. neyse benimki bu sene bitiriyor. alttan dersi olursa 1 sene daha uzar sanırım.

kizlar nirdesniz yavvv gorusemedik bugun hic

canım misafirlerin vardı. yorgun olduğunu yazmıştın. bizde misafir bekliyoruz. belki gelen olur diye. 5 de de yemek yapmaya koyulurum. oğluşum fırında köfte istiyor. birde pilav yaparım. çorbamız var. eh işte bendende haberler bunlar.a.s.

betus ablacim aynen oyle kadinlarin hayati mutfakta geciyor.benim yarin yine misafirim var.ay soyle bir hizmetcin olacak her isi o yapacak.ne guzel olur varya:roflol::roflol:

selam ablaa iyiyim ben de yaaa evett az kaldıı gidecekler ama ne yapalımm yaa bunlarr tatlıı hüzünn bee benimmkide cumartesii gidecekk cumartesii bendenn hayır beklemeyinn kızımı ötobüsee bindirene kadar bir şey yok ama otobüse binip haraket ettikten sonraa bende yelkenlerr suyaa iniyo sonraaa eve gelip sonrasını boşş verr işteeeee.......

canim yaa benim annemde oyle oluyo.annem bir yandan agliyo ben bir yandansenağlama.cok kotu oluyo ayriliklar.ama ne yaparsin alismak zorundayiz.hayat firaklarla dolu

betus ablacim aynen oyle kadinlarin hayati mutfakta geciyor.benim yarin yine misafirim var.ay soyle bir hizmetcin olacak her isi o yapacak.ne guzel olur varya:roflol::roflol:

:1shok: oh be nerde o günler. zengin bir koca bulamadık maalesef.:kızgın: aklımız yokmuş.kötükedihüso koca diye deli olduk.:jeyyar:naniknanik gittiğimiz gün usandık. :dilcikar: ben usandım tabii. sizi bilmem.:oklava:

kızlaaar ben bomba şu an nesutayinin evindeyim.beni rehin aldı bırakmıyo kk yada bu yüzden giremiyom.bir berni kurtarsııııııın

niye böyle düşünüyorsun ki niye rahatsız olalım yaaa:çok üzgünüm: seninle konusmak rahatsızlık vermez bize dahasıı çok ta memnun oluruzz a.s kızım burası sizin sayfanız bee rahatsızlık verilecekse :mymeka:onu ben veririm ancak yabancıı olan benimm yaaa:dilcikar:

ablacim öyle deme kurbanin olayim:1no2:

bende marasli degilim, sadece marasa gelin gidecegim insallah kaydirigubbakcemile3

neeeeee gelin mii gidecenn kızz vazgeççç bee evlenipte nolcakk yaa başın göğee mii erecekk bide bomba gibi bir görümce elti yada kayın valideyee çattın mıı :çok üzgünüm:bum buruşukk yandıınn kızınn senn kırk arabaa çalıylaa :teselli:senn bir haftaa oturup yemek yapsan o hepsini bir gecede yer daha yok muu derr yaaa :roflol:yoll yakınkenn dönn senn buu iştenn kızımm :roflol:

zaten burda yazilanlara bakilirsa vazgecmem lazim galibakaydirigubbakcemile3
biri koca delisi iken digerinin kocasi bir haftalik yemegi bi aksamda yiyorsırnaşık şey
ama benim askim farkli yaaa :utangac:
beni korkutmayin nolur:1no2: hic kimse 4 4 lük degildir, sadece uyumlu bir cift 4 4 lükdür dimi?
4.5 senedir hayatimda bir günesim bir mutluluk recetem var, nasil evlenmeyim ben bu sipamla:roflol:

Back
X