Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ablaa iyiyim ben de yaaa evett az kaldıı gidecekler ama ne yapalımm yaa bunlarr tatlıı hüzünn bee benimmkide cumartesii gidecekk cumartesii bendenn hayır beklemeyinn kızımı ötobüsee bindirene kadar bir şey yok ama otobüse binip haraket ettikten sonraa bende yelkenlerr suyaa iniyo sonraaa eve gelip sonrasını boşş verr işteeeee.......
kizlar nirdesniz yavvv gorusemedik bugun hic
selam ablaa iyiyim ben de yaaa evett az kaldıı gidecekler ama ne yapalımm yaa bunlarr tatlıı hüzünn bee benimmkide cumartesii gidecekk cumartesii bendenn hayır beklemeyinn kızımı ötobüsee bindirene kadar bir şey yok ama otobüse binip haraket ettikten sonraa bende yelkenlerr suyaa iniyo sonraaa eve gelip sonrasını boşş verr işteeeee.......
betus ablacim aynen oyle kadinlarin hayati mutfakta geciyor.benim yarin yine misafirim var.ay soyle bir hizmetcin olacak her isi o yapacak.ne guzel olur varya:roflol::roflol:
yazıkk kızz annene onun işi daha zorr yaaa ben az çok arada görüp sarılıyorumm kızımaa sen yurt dısındasın dimi senede mi görüsüyonuz annenlee
pardon abla yaa neden usandın gittiğin gün anlamadımm demek delii oldun haaaaa eeee boşuna mı demişlerr güzel ablamm AŞKIN GÖZÜ KÖRDÜR diyeeee hiiiiiii
kızlaaar ben bomba şu an nesutayinin evindeyim.beni rehin aldı bırakmıyo kk yada bu yüzden giremiyom.bir berni kurtarsııııııın
ablacim kendi aranizda ne güzel konusuyorsunuz rahatsiz etmek istemem..kızz mutlulukreçetemm ynee selam sız kac emii yemem senii korkmaa beee aaaaa imzayıı çakıp kaçıyorsun hemenn yaaa
niye böyle düşünüyorsun ki niye rahatsız olalım yaaa:çok üzgünüm: seninle konusmak rahatsızlık vermez bize dahasıı çok ta memnun oluruzz a.s kızım burası sizin sayfanız bee rahatsızlık verilecekse :mymekanu ben veririm ancak yabancıı olan benimm yaaa:dilcikar:
neeeeee gelin mii gidecenn kızz vazgeççç bee evlenipte nolcakk yaa başın göğee mii erecekk bide bomba gibi bir görümce elti yada kayın valideyee çattın mıı :çok üzgünüm:bum buruşukk yandıınn kızınn senn kırk arabaa çalıylaa :teselli:senn bir haftaa oturup yemek yapsan o hepsini bir gecede yer daha yok muu derr yaaa :roflol:yoll yakınkenn dönn senn buu iştenn kızımm :roflol: