yokk be gülümm dört dörtlük insan yoktur zaten her güzelin bir huyu vardır canımm senn bak sıpanla mutluu olmayaa bakma takılıyom ben yaa sanada bombayada
sen nerelisin ablacim?
saka yaptigini biliyorum canim ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yokk be gülümm dört dörtlük insan yoktur zaten her güzelin bir huyu vardır canımm senn bak sıpanla mutluu olmayaa bakma takılıyom ben yaa sanada bombayada
ablaaa sana bii sırr vereyim mii yasakkelime yaaa nee sevinmesii beee nesutayii hiçtee sevinememiş bombanın gelmesinee. kızz için için dertleniyoo yazıkk dert yandı bana bomba duymasın ama kusumm diyoo :bbo:ablam geldıı agzıı hiç boş durmuyoo hep yiyoo laelaelaelaelae yandık bu ayy maas ablamın yediklerinee gidecekk diyorr :tomato: yazıkk beee . bombaa hocamm nettin öylee acı biraz kardeşine az yee birazz naniknanik misafir dediğin her gördüğünü yermiiklava: azcık yok ben almıyım dee kibarr olll aaaaaaa
yapmaa yaa ablaa demek görücü üsülü ayyy huyunu suyunu bilmeden. büyük cesaret vallhi bide kayın valide cazgır çıkmışş allahh allaahh kafamçokkarıştı zor iş yahuu iyi baş etmişsin yinede
ama bu sayfaya uğramadan duramıyorum napimm bağımlılık yaptı bendee eşimle papaz oluyoruz aradaa fazla zaman ayırıyormusumm burayaa resmenn kıskanmaya basladıı yaa
:roflol::roflol::roflol: hayyyyy allah sen çok yaşaa ablaa yaaa koptum burda gülmektenn bombaa bunu görüncee bakalım ne yapacakk ne kadarda çok benziyoo bombayaaaa :roflol::roflol::roflol:
demee yaa demek istemiyom diyemıyordunuz ayyy kusurr aranırmış biz sanşlıyız o zaman yaaa bizden sonrakiler daha sanslıı yaa üzüldüm ablaa bee demekk çok çektirdii sanaa kayınvalidenn yazıkk
haklısınn abla çok baglandım burayaa ama napimm kafamçokkarıştı içkim yok sigaram yok hovardalığım yok konken partilerim yokk :roflol:sadece bir kk ve maras topiğim varr yaa o nuda çok görmesinn banaa :dilcikar:
ne cenazesinede gitmedin demekk eee esinn bozulmadımı bu durumaa abla yaa
oyyyyyyy oyyyyy kıyamam sana ablaa kimsee sess etmediğinee göree şuçu çok büyükmüşş ehh ne diyim ablam yaa allahbüyükk haklıyı haksızı elbet ayırıp hak edenin hakkını verecek zamanı gelincee
haklısınn ablaa yaa unut gitsinn off yaa hep duyuyom böylee kayın valıdem dıyee muhabbet valla benim rahmetlıı melekk gibiydii nur içinde yatsınn.
ablaaa yaa nesutayii niyee saçını başını yoluyoo öylee hayırdırr.
yokk bee ablaa benimm uydurmam oo yapsadaa yanii söyleye bilirmii kızz ablasının yanındaa sadecee çok yediğini biliyoruz yaa bombanın bende kızdırmak için yazıyomm
oynaycak kesinnnn yaa napsınn ablaa iştee çok yeme diyemezkii misafir sonuçtaaaa hiiiiiiiiiiii
ablaa bu akşam ikisinide gördümm pc denn buruşuk olmalarını bir kenara bırakırsakk çokk şirin diler yaa çocuklarınıdaa gördümm ayyy çok şekerdilerr.bomba nesutayi ye göre daha hareketlii çok güldük bu akşam biliyon muu çok can kızz ikisidee
hııı bu aksam mı görüstün sendee ablaaaa
yaaa bes kişi olduk sayfada ama ikimizden baska kimse yazmıyoo neden acabaa huuu misafirlerr yaa bii sess verinn yaaa