Kahramanmaras///46

kuşummmm canım. faturalarla uğraşıyorum. kuyruklarda helak oldum. sene sonu olduğu için hepsini ödememiz gerekiyormuş. tek başıma 2 gündür koşturuyorum. eve gelip yemek bile yemiyorum. sıram gider diye. 5,5 da geldim 2 gündür. aslında benim için değişiklik oluyor. sonra malatyalılar derneği yönetiminde başkan yardımcısıyım. sene sonu hesapları var. raporlar hazırlanıyor. toplantılar var. bu ara bu işlerle uğraşıyorum. başkanın eşi vefat ettiği için görev bende. yaptığım işi tam yapma huyu var bende. bu yüzden evde olamıyorum. dernekte pc var ama ayıp olur diye başına geçemiyorum. çok çay içmekten midem allak bullak. yani bu ara anca akşamları evde olacağım. pc yi gözüm görmüyor. bugün gelince yemeği hazırladım. sonra koltukta uyuyakalmışım. az önce eşim kalk gece uyuyamıyacaksın dedi. bende bari pc başına geçeyim dedim.

yarın erkenden derneğe gideceğim. kadınlar temizliğe gelecek. daha sonra faturalarla uğraşacağım. sonra tekrar derneğe koşturacağım. bayan üyelerle toplantım olacak. ablanız son derece faal bu ara.

ablam yaa yorma kendini böylee bırak olduğu kadar olsun :utangac: iş yapmaş güzelde yavaş yavaşş sıkıştırma kendini o kadar verdiğin cevap için teşekkür ederim. kendine iyi bakkkkk

canım benim orda yorulmuyorum. misafir gibi ağırlıyorlar beni. çokta hoşuma gidiyor. canım bu koşturma bana iyi geliyor. var olduğumu hisediyorum. evde kapanıp kalmaktan çok daha iyi bence. ben ömrümce çalıştım. birden eve kapanmak sanki kafese hapsedilmişim gibi hissettirdi. şimdi sanki çık kafesten uç diyorlar gibi oldu.:1hug:

habire iş diyip canlarına kasttediyor bunlar. ya bırakın bu titizliği. canınız daha önemli. benim yaşıma gelince can ne kıymetli o zaman daha iyi anlarsınız.

kızz zeynep nolduu beee geçmiş olsunnn benim haberimm yokk abla sana mı geçmiş olsun diyorrr

kız nasıl duymazsın zeynebiniz sakat sakat kımıldayamıyor tekme attım ayak baş parmağım çıktı ,bide taraklığı çıkmış ,keskin sirke küpüne zarar hesabını uyguladım anlayacağın

aslında gelince uyumuşum. uykum yok. sabahları erken kalkacağım için erken yatmaya çabalıyorum. uyuyacağımdan değil.:1rolleyes:

uykun yoksa yatamazsında sen şimdi ,
bende senin gibi kendime dışarıda meşgale bulsam ,
eylülde artık yürüyor biraz büyüdü onunla gidebilirim
çok sıkılıyorum evde otur otur,mirmirmirmir

iş yaparken kemikleri mi çıkmış alah allah pek anlamadım ama çok geçmiş olsunn

kız ne iş yaparken çıkması kaydirigubbakcemile3birine sinirlendim kömür dolu kova merdivende duruyordu bağırıp çağırdım kötükedihüsosonra tekmeyle kovaya bi vurdum her yer birbirine girdi tabi benim ayakta mahvoldu nasıl sinirle vurdumki şükürki ayağımda ayakkabı vardı yoksa daha beter olurdu:1no2:

canım bu yüzden eşimin hakkını yemeyeyim. o zorladı beni. evde oturmaya sen alışık değilsin dedi. bir meşgale buldum sana dedi ve beni bu işin içine itti. iyide oluyor. ara sıra gidip çayımı içip geliyordum. şimdi yardımcı olunca daha sık gider oldum. iyide oluyor. bazen gezilerimiz, çaylarımız, gecelerimiz ve pikniklerimiz oluyor. bende evden dışarı çıkıyorum böylece.

kız ne iş yaparken çıkması kaydirigubbakcemile3birine sinirlendim kömür dolu kova merdivende duruyordu bağırıp çağırdım kötükedihüsosonra tekmeyle kovaya bi vurdum her yer birbirine girdi tabi benim ayakta mahvoldu nasıl sinirle vurdumki şükürki ayağımda ayakkabı vardı yoksa daha beter olurdu:1no2:

uyyyy delüüü bu kız.niye sinirlendin bu kadar. ay canınada mı acımadın.:oklava:kötükedihüso

Back
X