Kahramanmaras///46

1_deli-kuyuya-tas-atarsa.jpg

betül ablam biryere gitmediğine sevindim hadi gözün aydın kızında gelecekmiş

Son düzenleyen: Moderatör:
kuşuuum henüz belli bişi yok halam okey demiş kız biraz düşüneyim demiş kısmet olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı

kızlar çok şükür kursumuz açıldı pazatesiden itibaren kursa başlıyorum dikiş kursu harikalar yaratacağım

uyyyy delüüü bu kız.niye sinirlendin bu kadar. ay canınada mı acımadın.:oklava:kötükedihüso

acımaz olurmu o an bilmedim gece başladı ağrılar ,neye sinirlenecem tabi benim gıcığa:oklava:işiyle ortakları ile alakalı
zeynebim canım çooook geçmiş olsun bitanem

sağol birtanem aman sakın sanede bişeye kızıpta benim gibi tekme atma heeeeeee:roflol:

iyiki çatlak filan olmadı. ay kız ne yaptın sen.

valla abla bi anlık sinir işte naparsın deli olacağım iyice ,evden biyere çıktığımda yok hep uğraş çocuk gibi yoruldum valla :çok üzgünüm:

zeynebimmmmmm canikom cok gecmis olsun kiyamam sana ben
canım çok teşekkürler oldu bi kere kaşındımmı yoksa :ecrin_bebek:

yaaa canım vurmanında bir tekniği varr yaa öyle körükörüne vurulur mu :utangac:ayağının pançesiyle vursan bişey olmazdı ya :çok üzgünüm:yakmıssın canınnı hem kızdığın kişiye vursana niye kovaya vuruyon naniknanik

tamam canom bi daha tekniğine göre vururum ,bende öle dedim bizimkine bi daha sana vuracam diye o da tamam dedi hiç değilse bu kadar zararı olmazmış uyuz adam gıcık eeti beni:oklava:

canlarım bana müsade. sizlere doyum olmuyor. malum sabah erken kalkacağım. hepinizi öpüyorum. yarın akşam dinç olursam görüşürüz.

floralangel_GoodNight.jpg

good-night-1081.gif

eskiyen çoraplardan harika oyuncaklar çok kolay çanta yapımları acayip süslemeler takılar toka yapımları neler neler

kız hayır kendine uğraşı olsun diye oyuncaklar çantalar yap sonrada anlaştığın biryerde satışını yap

bende çıkıyorum abla görürüşürüz kendinize iyi bakın kızlarr ne diyimm allah bende beraraber herkese akıl fikir versinn rabbimm herşeyinn hayırlısını versinnnnnnn herkese iyi gecelerr...

sen sinirlerini ameliyatla aldırdınmı kuşum sölesene kız körü körüne vururmu insan demeki canıma tak etti,sanada iyi geceler kuşum Şeniz

Back
X