Kahramanmaras///46

ablacımm noldu neden güceneceksin bize bir kusurumuzmu oldu sebep ne ben fırsat buldukça takılıyorum bitanem

ah gülüm benim. canım az sıkkın. bu aralar keyfim yok. kendimi dışarı atarak ferahlıyorum. en azından problemlerden biraz olsun uzaklaşıyorum.:1hug:

bombam canımm hg ama malesef karşılaşamadık yine
anacum sen muhakkak biryerde hata yapıyorsun ondan olmuyor tatlın
ya fırının sıcaklığını ayarlayamıyorsun yada malzemelerin hepsini birden çırpıveriyorsun muhakkak bi eksik var
kısmet olursa inşallah ben san yine yarı tatilde yaparım bidenem

ah gülüm benim. canım az sıkkın. bu aralar keyfim yok. kendimi dışarı atarak ferahlıyorum. en azından problemlerden biraz olsun uzaklaşıyorum.:1hug:

canım ablacığım çok iyi yapıyorsun valla senin adına çok mutlu oluyorum :teselli:,kafana sakın tokadan başka bir şey takma sen bize öyle diyorsun ,bir sen daha yok bu dünyadaŞeniz

nesutayim merhaba canım. bugünler biraz moralimi düzeltmeye uğraşıyorum. dün karşıyakaya gidip deniz kenarında yürüdüm. biraz açıldım. tabii akşama doğru yaptım bunu.

yaaa çok heycanlıyım yarın sigarayı bırakma merkezine gidicem ve 45 dk sonra kurtulucam şu illetten
bu yöntemi çok araştırdım dünyada en etkili ve kesin sonuç veren yöntem bu yerimde duramıyorum ve biran önce kurtulmak istiyorum

çok iyi ediyorsun. bak sonra kilo bile alırsın. yalnız kendine meşgale bul. elinle yapacağın bişey olsun. el alışkanlığını giderirsin.:asigim:

tavuk var, kuşbaşı etim var. sebze olarak, patlıcan dolma biber var. kıyma almam lazımdı unuttum. tekrar dışarı çıkmaya üşeniyorum. aslında evimin karşısında büyük 3 market var. oraya gidince kendimi kaybediyorum. o yüzden gitmek istemiyorum.

kızlar marketlerde yılbaşı için öyle güzel şeyler gelmişki anlatamam. içeri girmeye korkuyorum. ışıl ışıl şeyler illa beni al diye göz kırpıyorlar. ya biz kadınlar ne fenayız. lüzumlu lüzumsuz herşeyi almaya kalkıyoruz. hele bu zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…