Kahramanmaras///46

bende kimse yok diye çıkıp bir dolandım. beyaz piramitleri okudum. tabii çok üzüldüm. biz bulmuşuz mısırlılar kendileri bulmuş gibi dünyaya tanıtmışlar. ya haksızlık bu. hatta mumyalama işinide biz bulmuşuz. çok acı ya.

canım bende o konuya taktım. ama boşver. başka şeyler düşün. bak beyaz piramitleri okudum mutlu oldum. ya biz neymişiz dedim.

dün deniz kıyısında yeni spor ayakkabımla saatlerce yürüdüm. deniz kenarına oturup denizi seyrettim. sesini dinledim. tabii sezsizce ağlayıp içimi boşalttım. bugün çok mutluyum.

yarında parklarda oturmaya niyetliyim. ağaçların ve rüzgarın sesini dinleyeceğim. sonra kuş cıvıltılarını. eve gelip kediciğimi okşayacağım. kız öyle yumuşak ki anlatamam. koynuma girip beni sıcacık ısıtıyor yaramaz. özellikle ayakcıklarımı ısıtıyor. defalarca uykumdan kalkmak zorunda kalıyorum. yavruma tekme atarım diye korkuyorum. berfinsena duymasın.

kız benim kocam dalgıç. dalgıç adamın karısı hiç olta atmaz mı? çok balık tuttum. kocam dalmayı öğretmek istedi. ama oğlanla kız dalıyor, tabii benim yüreğim ağzıma geliyor. birde ben eksik kalayım di mi ya. ama çok iyi yüzerim. :1hug:

izmir hala sıcak. dün paltomu giymiştim. güderi olduğu için mi nedir terledim. çıkarıp koluma almak zorunda kadım. sadece evler soğuk. a.s.

heeeeeeeeeee körler sağırlarr birbirini ağırlarr misaliii :roflol::roflol:kızma nolur ablaa yaa ne güzel sana arkadas oluyoo sende o na bir birinizi oyalıyonuzzzz naniknaniknaniknanik

vallahi öyle. birbirimize arkadaş oluyoruz. yalnız bizim kız bana birtek sırnaşıyor. başkalarına hırçın. ama bunun sebebide benim çocuklar. hayvancığımı mıncıklıyorlar. oda sıkıntıya gelemiyor.:dilcikar::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…