Kahramanmaras///46

öyledir bilirim. benim adam gece dalmaya giderdi sabah gelirdi. tabii o gelene kadar ben seneryolar yazardım. köpek balıklarından korkuyorumda.:roflol::sm_cool:

kız benim kocam emekli torna tesfiye öğretmeni. dalgıçlığıda balıkesirli bir arkadaşı öğretti. sonra bir grup kurdular her hafta dalmaya gittiler. bizimki o öğreten arkadaşından daha iyi dalmaya başlamıştı. 5 senedir gidemiyor. arabayı buraya gelirken satmak zorunda kalmıştım. o yaramı hiç açma. ama mecburdum. şimdi çok arıyorum.

bizimki gazlıydı. fazla para gitmiyordu. çok iyi arabaydı. biz gezmeyi çok severiz. yazın hele eksikliğini çok hissettim. bir deniz kenarına gidemedik. piknik yapamadık. bunların eksikliğini çok hissettik bu sene. eşim artık araba kullanamıyor. iş bana düşüyor tabii. arabam olsaydı hiç eve hapis olmazdım. mayomu alır çıkardım yollara vallahi.

tekneleri olan arkadaşlarımız vardı. hala gelin diye telefon ediyorlar. ben orda 3 ay kalırdım. orada ev kiralamıştım. 5 sene yaz tatilimi orada geçirdim.kışında bazen evimize giderdik. dayamış döşemiştik. soba bile kurmuştum. sonra buraya geleceğimiz zaman boşaltmıştım orayı. ah yaramı açtın.
ben orada balıkların pişirilişini öğrendim.

balık yemeğini orada gördüm. orada zeytinyağının çıkarılışını gördüm. lokum ekmeğini orada tattım. özellikle tirit ve keşkek denilen yemekleri orda tattım.

hele keşkek çok orjinal gelmişti bana. ay ben o bakir köyleri çok özledim. dediğim yer asos berhamkaleden sonra gelen babakale denilen bir balıkçı köyü.

olanağın olursa oralara git. istanbulun balığının bir kısmı oradan geliyormuş. hele buzhaneleri çok orjinal. anlatmakla olmaz. görmek lazım. özellikle düğün vakti oraya gideceksin. ay coğrafya bitsin.

vayyyyyy ablam sen nelerr biliyonn öylee beeee bizz balık tutarızzz amaa yemeyizz hiç komsularr yerr bizim tuttumuz balıklarııı

çok gezen öğrenirmiş. vallahi doğru bu. vallahi denizden babam bile çıksa yerim lafı çok doğruymuş. ben orada öğrendim. ben eskiden hiç balık yemezdim. eşim yalvarırdı bana. ama orada balığın zevkine vardım.cokacimcoook:asigim:

gece rüyamda da balık göreceğim nerdeyse. nerden çıktı balık ya. yarın balık alsakta yesek. yarın benimkini markete yollayayımda balık alsın.

yarın seninde işin vardır. hadi bugünlük muhabbet yeter sanırım. sende yat. rüyanda balık tut emi. anlattıklarımı iyi düşün. bolca balık ye.

anacuuum yine kulaklarım çınladı birileri beni anmış galiba.
ben bakıp kaçmıyorum kaçmak zorunda kalıyorum
benimki bu sıralar beni gözünün önünden ayırmıyor
nereye gitsem peşimde
e böyle olunca bende rahat yazamıyorum

şimdi işe gitti ama malesef kalkıp mutfağa girmem lazım ortalığı toparlayıp yatmalıyım
sabah erkenden yola çıkıcaz inşallah
noolur allaha dua edin şu illetten kurtulmuş olarak döneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…