Kahramanmaras///46

neyse kızlar ben çıkıyorum. akşam yemeğiyle uğraşacağım. kocam balık almış. galiba yemekler yarına kalacak. ben salata ilave edeceğim sadece.

valla bizim burda kis yok caniko.delikafaduldencok rahatim valla.nerdesiniz ayol bir sohbet edemedik.kimsecikler cikmiyo bu ara.yada denk gelmiyoz.

kızlar ben bugün akşama kadar antepteydim şimdide drumun tavsiyelerini yerine getireceğim.
ortalığı toparlıyorum ayrıca eğer gece açabilirsem görüşürüz

Ablacım afiyet şeker olsunnnn Alllaaahhh siz de akşam ziyafet varmış Maşallah üstüne de balık Ben de et sote ve şehriyeli pilav yaptım yanına da salata çayımı da içtim, şimdi de uyku tutmuyor tabiişutarafagitti

vallahi nightrosem o kadar yemişim ki yemekten sonra bulaşığı zor toparlayıp kendimi yatağa attım. yemekleri ısıtmadım bile. adama vur dedim öldürmüş. 1kg hamsi almış. sadece marul salata ve benim meşhur soğan salatamı yaptım. balık arttı. artık yarısını başka gün yeriz diye şoklayıp derin dondurucuya koydum. oğlan olsaydı yenirdi. erkenden yatınca bu saatte tv nin sesiyle uyandım. adamda diğer tarafta uyuyakalmış. mutfağı temizlediğim halde hala balık kokusu var. limon yaksam adam rahatsız olacak. ben usulca yine odama geldim.

birazdan tekrar yatarım. bugün kedimde bayram etti. iki lokma yedi ve doydu. oda yanıma kıvrılmış uyumuş. ben kalkınca niye kalktın der gibi miyavladı. bugün hepimiz uyuştuk resmen.

geçenlerde cevizli rulo tatlı yapmıştım. canım ondan istedi. şimdi onu yiyorum. bu aralar perhizi iyice bıraktım vallahi. tartıya çıkıp bakmaya korkuyorum.

günaydııııııııııııııın hadi tembeller kalkın artık yaaa
nebu yani herkes çekildi kimseler uğramıyor
tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali
şimdi bende size kahvaltı hazırlayayım bi neşeniz yerine gelsin bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…