Kahramanmaras///46

kizlar hepinize iyi pazarlar.nasilsiniz bakeyim.ben yorgunluktan oluyorum.dun misafirim vardi yine.hala kendime gelemedim

kızlar bugün düne göre kötüyüm. keşke yemek pişirmeye kalkmasaydım. ama yarın sabahtan dr. a gideceğim. hiçbir yöntem ve ilaç fayda etmedi. tansiyonumda bayağı düşmüş. bakalım dr. ne diyecek. aman hastaneye yatmayayım. sinirden bugün ağladım. ya ben yatacak insan değilim.

kızlar az önce ablam bana bir ilaç örneği dedi. onu uyguladım. bakalım nasıl olacağım. eğer iyi gelirse sizde çocuklarınıza uygularsınız.
3 iri diş sarmısak, 2 su bardağı suyla kaynatılıyor. sarmısaklar yumuşayınca, kaynayan sudan sarmısaklar çıkarılıyor. suya yarım limon suyu katılıyor. bu sıcakken içiliyor.
eh biraz içimi zor. sarmısak kokusuda cabası. ama sağlık için herşeye katlanırım. yeter ki ayağa kalkayım.

Kadının biri 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bir Hayal görüyor. Azraili görüyor ve soruyor: Benim saatim geldimi? Azrail cevap veriyor: Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve 8 günün var. Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor. Yüzünü gerdiriyor, dudaklarını doldurtturuyor ve Göğüslerini düzelttiriyor. Kısacası: Yeniden doğmuş gibi Daha uzun bir süre yaşayacağını bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor. Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karşıdan karşıya geçiyorken ambulans çarpıyor ve ölüyor. Azraile soruyor: 40 seneden daha fazla y aşayacağımı söylemiştin Neden o zaman bana o ambulansın carpmasini engellemedin? Azrail cevap veriyor: Kız, allah canını almasın ben seni tanıyamadım.......

hadi kıslar kahvaltıyı hazırladım. bugün çok şükür düzeldim. allah ablamdan razı olsun. şıp diye ayağa kalktım. pasta bile yaptım. hani size yolladığım meyveli panda pastayı yaptım.
aslında yılbaşı için yaptım. fakat gel beni ye diyor. bir güzelde süsledim. buzlukta duruyor. bugün 2 tane daha yapacağım. diğeri yine panda pasta ve rulo pasta olacak. bunlar yılbaşı için. yemek cıssss.
yanınada tuzlu yapacağım. yalnız sirkelinin tarifi kızda. geriye miflöy hamuru ile yapacağım tuzlu var. yani arasına sosis ve az kaşar koyup kapatacağım. sizden tarifler bekliyorum.
hep ben yollayacak değilim. sizden tuzlu tarifi bekliyom. pohaça tarifim var. başka tarifler bekliyoruz. eşim değişik şeyler yollasın senin kızlar diyor. adamın boğazı hortladı yine.

kızlar acık canım sıkkın bir vaziyette dr. dan eve geldim. tansiyonum sınırdaymış. ondan dolayı mide bulantısı çekmişim. dün sarmısaklı suyu içince az düşmüş. ben niye böyle yattım diyordum. çünkü bir grip bu kadar insanı elden ayaktan kesmez. evde de tansiyon aletim var. hiç aklıma gelmedi.
neyse ilaçlarımı aldım. en yakın zamanda ayağa kalkarım sanırım. bu iki oldu. allah üçletmesin. insanın nutku bağlanırmış. benimkide öyle oldu.
yalnız bu ara grip salgını varmış. aman dikkat edin. belkide tansiyonumu o tetikledi. hepinizi öpüyorum.

çok geçmiş olsun ablacım aman dikkat et kendine tansiyon çok önemli e tabi yediklerinede dikkat edecen.sen en iyisi o pastaları gönder bana ben senin yerine yerim senin için inan başka sebebi yok sen hastalanma diye kendimi feda ediyorum bak

ayrıcada kahvaltı için çoooook teşekkürler ellerine sağlık canım bende kahvaltı için oğluşumu bekliyorum.ona patates kızartıyorum

pastayı yaptım. ama yiyemeyecem. sana feda olsun.

ayrıcada kahvaltı için çoooook teşekkürler ellerine sağlık canım bende kahvaltı için oğluşumu bekliyorum.ona patates kızartıyorum

ah ah ah ben yiyemiyorum. en sevdiğim şeydir patates kızartması. kaç zamandır hasretim. bu tansiyon beni herşeyden mahrum bıraktı.naniknanik

meğerse tansiyon yatırmış beni. allahtan beyin kanaması filan geçirmemişim. ablamın sarmısaklı suyu beni diriltmişte farkında değilmişim. belkide daha yüksekti. ay çok kötü.

Son düzenleme:
neyse canım. bunada şükür, ucuz atlattım yine. ben şimdi aldığım ilacın etkisiyle yatayım. belki akşama dinç bir şekilde karşınıza çıkarım. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın. allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…