Kahramanmaras///46

"GÖNÜLLER BİR OLSUN

Kaç kez gurbet çıktı falımızda,
İnanmadık.
Yüzleşirken acıttı,
Maskesini düşüren sancılar,
Katlanamadık.
Şimdi gurbetin bağrını yırtarak,
İç çekiyor, sevda özlü kalplerimiz.
Ezber ederken sıla türkülerini,
Dosta hasret gözümüz,
Bir vefalı mektubun yolunda kaldı.
Belki de,
Tutunacak tek daldı, o da gelmedi…
Kim çaldı mektuplarımızı?
Hani sevenlerimiz nerde?
Unuttu mu yoksa,
Mektup yazmayı, bir hatır sormayı?
Yok…
Olmaz öyle şey,
Olmaz be can, unutamazlar…
Hani hep derler ya “Kalp kalbe karşıdır.”
Kim bilir?
İşleri çoktur, yazmazlar…
Kalmaz belki akşama, sabaha,
Ararlar bizi…
Olmazsa yine ararız,
Ne fark eder, dünya mı batar?
Yeter ki gönüller bir olsun,
Ararız yine biz …"

canım sağolun. galiba kötü üşütmüşüm. midemide bozdu. ne yesem içsem çıktı. ateşim 38,5. şimdi biraz kendime geldim. ama başımı hala tutamıyorum.

[QUOTE="NightRose";4677620]Ablacım çok geçmiş olsun, üşüdüğün için hastalanmışsın. Kendine çok dikkat et battaniyelerin altına girip sıcacık ıhlamurunu iç varsa evde bir spoğukalgınlığı ilacı onu da al, inşallah kısa zamanda iyileşirsin. Hayırlı cumalar, öptüm.[/QUOTE]

genelde nane limon yaptım. midem yüzünden. allahtan dünden yemeğim vardı. eşim çorbayı ısıtıp getirdi. birtek onu yiyebildim. ağzım paslı gibi. dün sabah ayazını yemiştim. ondan oldu sanırım. kuyrukta bayağı beklemiştim. neyse baş ağrım geçti ya önemli olan o.

kızından haber var mı? bizimki bu hafta gelmek istiyormuş. fakat hava çok soğuk. kar havası var. birde denizin rüzgarı fena çarpıyor.

betül ablam çooook geçmiş olsun canım niye dikkat etmiyorsun kendine aaaaaaa bak sen bize örnek olmalısın canım benim birdaha sıkı sıkı giyin bidenem öptüm

oy benim kuşuuuuuuuuuum canımmmmm nasıl özlemişim bidenemmm kıyamam ben sana birde sitem edermiş bana yok bidenem yok inan çok yoğunum oğluşumda çok hasta onla uğraşıyorum bugün anca yazabildim bak msnyi hiç açamıyorum inan.neolur bana kimse küsmesin kırılmasın

betus ablam kiyamam sana cok gecmis olsun.kendine iyi bak aman sen bize lazimsin.opuyorum seni kocamannnnnnnnn

kizlar ben cikiyorrum bir ara yine ugrarim.bugun yine misafirim var.
yapacak cok is var daha.hepinizi opuyorum sevgi ile kalin

kızlar şimdi biraz kalktım. çorba ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. iyi olacağım. kendime öyle söz veriyorum. bugün izmir buluşması vardı. bu halde gidemiyorum. bu yüzdende çok üzgünüm. aslında ne hayaller kurmuştum. kısmet değilmiş. hala yatıyorum. sizleri merak ettiğim içim uğradım.

bari eşim iyi olsun. dün vallahi bana hizmet etti. çorbamı ısıttı. yanıma kadar getirdi. ilaç verdi. demekki çok hastayım. aslında başımın ağrısı geçse ayaklanacağım. kafamı kaldıramıyorum. gözlerimin içi kıpkırmızı. eşim ateşten diyor. ay kendime hastalığı yakıştıramıyorum. ilk defa bu kadar kötü oldum. uzun zamandır grip denen illeti almıyordum. bir sokağa çıkmakla onuda kaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…