• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

bu arada yeni 3 isim gördüm. miskokum-arzum23-mine72 bu arkadaşlar kendilerini bize tanıtırlarsa sevineceğiz. hem yeni üye olmuş bu arkadaşlar. sitemize neden üye olduklarınıda öğrenmek isteriz.

ablacığım hemşolarım iyi geceler ,bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ,maşşalah 3 hemşo daha gelmiş ,hoşgeldiniz tatlılar ,merkezdenmisiniz , ben merkezdeyim , az sonra asi maviciğim gelir ,eli kulağındadır ,maviciğim diyetime uygun bir kahvaltı sofrası hazırlarmısın benim için rica etsem ,
suzanımda olsa ne güzel olurdu şimdi ,ben kaçar hepinizi öptüm hadi bayyy

bonjour_gif_couleur.gif

canım ,haşiroğlunu sevmiyorum ama ferah pastanesi de özel yapım diye bir tarhana çıakrmuışç
belki istanbulda ki pastanelerinde vardır.
ama yine de ben maraşta doboğlu tarhanasını ve özel yoğurtla yapılanı yani zöel siparişi tek geçerim.
kzıalr hamile hamile canımı çektiriidiniz.evde var ama malesef biraz nem almış.
fırınalmadan yersem tadına varamıyorum.

a.scanım sen o tarhanayı fırınla afiyetle ye benim için de ye tarhana bu her şekil yenir ben fırınlamayı çok seviyorum hem dişler için de daha iyi gevrek gevrek
iyiki ben hamile değilim yoksa varya istanbul daki tanıdığım bütün maraşlıları seferber ederdim olurlardıda yani yıllar önce yaptığım gibi.:roflol:

ayyy tarhanayı getiren götüren sağolsunç
böyle kuru bir şey gibi göremeyin kzıalr .
bizim için ilaç gibi bir şeydir bu ,
firstim ladydim ellerine sağlık.zahmet edip getirmişsin.:))))))
ama dün evde biraz yoğundum yerim dedim ama yiyemedim.:)))
eve gittiğimde biraz halsizdim.zaten saat 8 olmuştu.
dinlendim yemek yedim.sonra bugünün yeeğini yaptım.arkasaına biraz çamaşır yerleştiridm katladım.bir baktım saat 23,30 olmuş
biraz yavaş hareket ediyorum galiba.:))))))
tabi yatma vakti derken hazırlan felan olmuş 23,55 hemen cup yatak yaptım elimi bir şeye uzatamadım.
ama bugün kısmetse inşallah yerim.
hanedan tarhana bu başka şeye benzmez yani tabi canın isteyeince birbirmiden bulacğaız şekerim

mrblar herkese,FirstLady yeni üye oldum sayılır.Başka bir şeye bakarken bu siteyi keşfettim.Hoşuma gitti.Burda doğu görevini tamamlamaya çalışıyoruz.Gerçi 2.dönem başlıcam.Bebek biraz daha büyüsün diye rapor alıp duruyorum.Aranızda olmak güzel

Merkezde misin miskokulum.
Bebeğin ne kadarlık.ay benim minik kızım daha çokkk çücükkkkk 3,5 aylık teyzeleri.
Inşallah hayırla sağlıkla dünyaya gelir.yavrum.

eşim merkezde,ben ilçede.Ev merkezde.ilk dönem 100 km gitmekten kurtuldum.Özür grubu açılır diye bekliyordum.Az önce baktık,merkezde açmamışlar.Bebeği bırakıp nasıl giderim hergün,3.5 saatim yollarda geçecek.Moralim bozuldu.Bebeğim 6.ayın bitirecek 3 gün sonra.Hayırlısıyla doğurursun inşallah

bu arada yeni 3 isim gördüm. miskokum-arzum23-mine72 bu arkadaşlar kendilerini bize tanıtırlarsa sevineceğiz. hem yeni üye olmuş bu arkadaşlar. sitemize neden üye olduklarınıda öğrenmek isteriz.

arkadaşım ben maraşlıyım ama antepte oturuyoruz eşim öğretmen ve antepli o yüzden.ben aslında çok da yeni sayılmam sadece buraya yazmıyordum.niye üye olduğuma gelince bir bebeğim var ve özellikle onunla ilgili paylaşımlarda bulunup bebeklerle ilgili bilgi alabilmek için üye oldum o vesileyle burayı da gördüm ve hemşehrilerimle tanışmak beni çok mutlu etti hepinizle tanışmak ve görüşmek istiyorum ayrıca

eşim merkezde,ben ilçede.Ev merkezde.ilk dönem 100 km gitmekten kurtuldum.Özür grubu açılır diye bekliyordum.Az önce baktık,merkezde açmamışlar.Bebeği bırakıp nasıl giderim hergün,3.5 saatim yollarda geçecek.Moralim bozuldu.Bebeğim 6.ayın bitirecek 3 gün sonra.Hayırlısıyla doğurursun inşallah

eğitimcisiniz herhalde. branş mı yoksa sınıf öğretmenliği mi yapıyorsunuz. bende emekli branş öğretmeniyim.

arkadaşım ben maraşlıyım ama antepte oturuyoruz eşim öğretmen ve antepli o yüzden.ben aslında çok da yeni sayılmam sadece buraya yazmıyordum.niye üye olduğuma gelince bir bebeğim var ve özellikle onunla ilgili paylaşımlarda bulunup bebeklerle ilgili bilgi alabilmek için üye oldum o vesileyle burayı da gördüm ve hemşehrilerimle tanışmak beni çok mutlu etti hepinizle tanışmak ve görüşmek istiyorum ayrıca

canım tanıştığımıza memnun oldum. eşinizde öğretmenmiş. ne güzel. bende emekli branş öğretmeniyim. bebeğinizin resmini gördüm. allah bağışlasın.

öğretmenliğimin 5 yılı köylerde geçti. oradaki sıcak ilişkileri hiç unutamıyorum. mutlaka zorlukları vardır. bende yakın köylere gidip geldim. 1 saatim gidiş, 1 saatimde dönüş için geçiyordu. tam gün görev yapıyordum. hele kar yağdığı zamanlar büyük işkence oluyordu. bir seferinde otobüsümüz kayıp yan yatmıştı. o günü asla unutamam. o gün köyde mahsur kalmıştık. sıralarda yatmak zorunda kalmıştık.

Hayır canım,tanışıyoruz işte.Biyoloji öğretmeniyim.Atamalarda hep sorun çıktığı için bazen başka branş seçmediğime pişman oluyorum

bir şey soracağım.Konuyla ilgisi yok ama...Başka birinin konuşmasını nasıl alıntı yapacağım,herkesin yaptığı gibi

ben 25 sene öğretmenlik yaptım. 6 senedirde evdeyim. sağlık nedeniyle emekli olmak zorunda kalmıştım. belfıtığı beni rahat bırakmamıştı. branşım ayakta kalmamı gerektiriyordu. fizik öğretmeniydim. aslında uzun seneler görevimi yapmak isterdim. işim benim bütün hayatımdı. hele öğrencilerim. çok özlüyorum. tekrar dünyaya gelsem yine öğretmen olmak isterim.

Back
X