Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ,haşiroğlunu sevmiyorum ama ferah pastanesi de özel yapım diye bir tarhana çıakrmuışç
belki istanbulda ki pastanelerinde vardır.
ama yine de ben maraşta doboğlu tarhanasını ve özel yoğurtla yapılanı yani zöel siparişi tek geçerim.
kzıalr hamile hamile canımı çektiriidiniz.evde var ama malesef biraz nem almış.
fırınalmadan yersem tadına varamıyorum.
bu arada yeni 3 isim gördüm. miskokum-arzum23-mine72 bu arkadaşlar kendilerini bize tanıtırlarsa sevineceğiz. hem yeni üye olmuş bu arkadaşlar. sitemize neden üye olduklarınıda öğrenmek isteriz.
eşim merkezde,ben ilçede.Ev merkezde.ilk dönem 100 km gitmekten kurtuldum.Özür grubu açılır diye bekliyordum.Az önce baktık,merkezde açmamışlar.Bebeği bırakıp nasıl giderim hergün,3.5 saatim yollarda geçecek.Moralim bozuldu.Bebeğim 6.ayın bitirecek 3 gün sonra.Hayırlısıyla doğurursun inşallah
arkadaşım ben maraşlıyım ama antepte oturuyoruz eşim öğretmen ve antepli o yüzden.ben aslında çok da yeni sayılmam sadece buraya yazmıyordum.niye üye olduğuma gelince bir bebeğim var ve özellikle onunla ilgili paylaşımlarda bulunup bebeklerle ilgili bilgi alabilmek için üye oldum o vesileyle burayı da gördüm ve hemşehrilerimle tanışmak beni çok mutlu etti hepinizle tanışmak ve görüşmek istiyorum ayrıca
branş öğretmeniyim.Çok sevindim tanıştığıma.
bir şey soracağım.Konuyla ilgisi yok ama...Başka birinin konuşmasını nasıl alıntı yapacağım,herkesin yaptığı gibi