Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.skızlar ben KAHRAMAN MARAŞ lıyım türkoğlu ilçesine bağlı şeker oba tüm maraşlılara selam tarhanamızı çoook özledim kayserili lere bile sevdirdim neden tarhanayı çitoz çerez gibi marketlerde satmazlar hem patates cipslerinden daha faydalı yavrularımda bayılıyor. birde bana katılırmısınız bilmem ama maraşımızın fazla tanıtılmadığından şikayetçiyim :1no2:sadece dondurmadan ibaretmiş gibi mesela tarihi, yemekleri,tarhanası,daha sayamadığım bir sürü şey canım memleketim benimŞeniz
merhaba canım
bir ara haşiroğlu marketlere özel ürünler yaptı ama sadece maraşta kaldı galiba.
ben d eistanbulda abone yaptım milleti:))
gözünü sevdiğim memleketimi özel oalrak tanıtmıyoralr gibi geliyor bana .
sanki
ama ben seviyorum ruhumu orada besledim ben.
merhaba canım
bir ara haşiroğlu marketlere özel ürünler yaptı ama sadece maraşta kaldı galiba.
ben d eistanbulda abone yaptım milleti:))
gözünü sevdiğim memleketimi özel oalrak tanıtmıyoralr gibi geliyor bana .
sanki
ama ben seviyorum ruhumu orada besledim ben.
mrh hanımlar nasılsınız
herkese mrb.Ben de maraş'ta görev yapıyorum.Gerçekten tarhana süper bir lezzet
:1no2:busene maraşa gittiğimde bir marketten aldım kilosu 8 ytl idi.ama varya harika idi haşiroğlu değildi ama annemler memleketten geldikten sonra sipariş verdi haşir oğlundan ama güzel değildi.zaten marka olduktan sonra bozuyorlar genel olarak öyle değilmi bu hep böyle:1no2:
tanışmıyoruz ama ben iyiyim canım sen nasılsın bu arada adım melike maraş merkezliyiz ama antepte yaşıyorum eş durumundan
canım firik ne?daha yemedim
yürüyüşe her çıkmamda benim de elimde bir şey olur.güya kilo vereceğiz.yaza doğru yerim inşallah.yerken de sizleri hatırlarım