• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

Afiyet olsun size de bende pazar yapıyorum inşallh söylemiştim zaten.allahım rast göütrüsn kabul etisn.
Kızına da selamlar artık hocam.
Senin kızn çok mu uzakta senden yakın mı?
Merakım tuttu gene yavvv

kızım muğla fethiyede. 5 saat buraya. evlatlarda yesin di mi ya. herkesin aşure ayı mübarek olsun. :Saruboceq:

hemşolarım buyrun k.k boyu aşurelere,

bende pazar günü yapıcam eşim evdeyken ,komşularımada vericem ,
kayınpederbabacığımada götürücem , yakın olsaydınız sizde ikram ederdim ,

gulenev_asure_tek.JPG

gulenev_asure_4.JPG

gulenev_asure_toplu.JPG

oyyyyyyyyyyyy ölüyorum aşureye ben ya bugün mahallede bi komşu dağıtıyordu gözüm düştü getirmedi gıcık ben yapacam ama
herneyse ne arsızım demi selam vermeden midemin derdine düştüm
nasılsınız ben pek giremiyorum elimde olmayan nedenlerden dolayı
ters bi durum yoktur umarım hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmm

hemşolarım buyrun k.k boyu aşurelere,

bende pazar günü yapıcam eşim evdeyken ,komşularımada vericem ,
kayınpederbabacığımada götürücem , yakın olsaydınız sizde ikram ederdim ,

gulenev_asure_tek.JPG

gulenev_asure_4.JPG

gulenev_asure_toplu.JPG

çoğumuzun evinde pazar günü yapılacak galiba. bende o gün yapacağım. kızım gelmeye yakın yapayım.ama gelmesi gecikecekse biraz daha ertelerim.:1hug:

mrb herkese.First lady,sağl canım.Ama o yanlışlıkla oldu zaten.Yoksa sana da yollamıştım.Yavaş yavaş öğreniyorum.

günaydınlarrr...ben de grip olmuşum sizlerden uzak.oğluma bulaştırırım diye korkuyorum umarım bulaşmaz

Geçmiş olsun canım.Emiyorsa emerken sen ağzını birşeyle kapat,dr öyle demişti.İnşalllah bulaşmaz.Biz yeni atlattık.

evet canım emiyor :ecrin_bebek: ama benim oğlan çok huysuz hep kucağımda hangi bir ağzımı kapatim bilmiyorum zaten zor nefes alıyorum:bbo:

mrb herkese.First lady,sağl canım.Ama o yanlışlıkla oldu zaten.Yoksa sana da yollamıştım.Yavaş yavaş öğreniyorum.

ben yinede yazayım dedim. tabii zamanla öğreniliyor. ben ilk zamanlarımda hata yapacam diye ödüm kopuyordu. devamlı kızımı arayıp bu böyle mi, şu şöylemi diye ikide bir aramıştım. halada bilmediğim o kadar çok şey var ki. zamanla öğrendikçe hoşuma gidiyor. tabii öğretmenlik alışkanlığı öğrendiğimide paylaşmayı. hele resim yükleme olayını günlerce çalışmıştım. şimdi o konularda ustalaşıyorum. ustayım diyemeyeceğim.

arzum23 sende kendi profiline yazıyorsun canım. bu sabah mesaj bırakırken farkettim. ya ismimize veya konuşmayı takip et kısmına tıklarsan sana mesaj yazana cevap verebilirsin. yoksa cevap yazmazlar sana.

merhaba kizlar nasilsiniz.neler yapiyosunuz.betus abla nesutayi seherkusum mutluluk recetem niye kapsaa alani disindaki.

Back
X