• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

bende marasliyim hemsolarim bende gözümde tütüyor maras sizden cok kitir kitir tarhana,cig köftesi dondurmasi biberi off offf.... ben afsin ilcesindenim ama almanyada yasiorum herkese slm diyorum sizleri cook sevim..

bende marasliyim hemsolarim bende gözümde tütüyor maras sizden cok kitir kitir tarhana,cig köftesi dondurmasi biberi off offf.... ben afsin ilcesindenim ama almanyada yasiorum herkese slm diyorum sizleri cook sevim..

sana da selam olsun Maraş'tan.herkese günaydın.Yine güneşli bir gün!

burdanda marasa günaydinlar olsun eee dostlarim nasilsiniz iyimisiniz havalar nasil soguklar devam ediyomu gerci maras iliktir ama bizim oralar soguktur afsin elbistan burda afsinli yokmu yaw ben afsinin köyündenim .. varsa yazin tanisalim burda tek basima kalmak istemiorum sizleri seviorum güzel yurdumun güzel insanlari.....

kaydirigubbakcemilenaber hemşehrilerim nasılsınız bakalım merkez oturan yokmu ya tanışalım kaynaşalım ben çok sıkılıyom yanlızım yapayanlızım offfffffffffffffffbenneyaptımki

Günaydın hemşerilerim,
forumu inceledim ve neredeyse Türkiye hatta dünyanın dört bir yanına dağılmış K.maraşlılar var. Hani şiirde denilen "paylaştığımız gökyüzü kavuşturuyor bizi" mısrasına ithafen ben de diyorum ki "paylaştığımız kadınlarkulubü forum kavuşturuyor bizi" Memleket hasreti zordur bilirim. Şükür ki artık ana vatanımdayım. K.maraş ı seviyorum. Hemşerilerim sizlerle buradan da olsa hayatı paylaşmak güzel. K.Maraş merkez deyim. Tüm hemşerilerime kucaklar dolusu sevgiler.

HAYAT GÜZELDİR, GÜLÜMSE....

leylasen_GUNAYDIN_6.jpg

Back
X