Kahramanmaras///46

şimdi tatil olunca anlamıyorum ama okullar açılınca iple çekiyorum cumayı,iyice gez,dinlen canım

işim yoğundu biraz yazamadım canım. iyiyim sen nasılsın? misafirin mi gelecek yoksa ? temizlikle uğraşıyorsun

canım günaydın. yok hayatım ben yaban ellerdeyim. misafir gelmesi biraz zor. :çok üzgünüm: günlük ev temizliği.
belki bilmiyorsunuz benim çilek adında bembeyaz bir ankara kedim var. onun tüyleri bu ara dökülmeye başladı. tabii mevsim dökülmesi. bu yüzden elimde elektrikli süpürge bir gün durup diğer gün süpürmek zorunda kalıyorum. birde evimin önünde inşaat başladı. ev toz içinde kalıyor. vileda ve toz bezi daima elimde. koyu renk mobilyayı düşünün artık. toz almazsam içim rahat etmiyor. hiçte toz alma olayını sevmem ama mecburen alıyorum.-tatlicadiarzu-klava:
opuyorumnanaktan

insan yoruluyor her gün 8 saat iştesin, sürekli aynı yüzler, aynı işler. bazen bunalıyorsun bile. ama çare yok :sm_confused:

canım ben emekli olmadan önce çok söyleniyordum. fakat emekli olup boşta kalınca bunaldım resmen. çalışma hayatı bizi düzenli yaşamaya sevk ediyormuş. o yoğun tempodan boşluğa düşmek inanın çok zor.:teselli:
ben o boşluğu doldurmak için çok uğraştım. ama şu var pc kullanmayı öğrendim. kedi besliyorum. ayrıca takı yapıyorum. kendimce oyalanıyorum yani.
biz çalışan bayanlar ev gezmelerine nedense pek sıcak bakmıyoruz. bu yüzden eve kapanmıştım. şimdi şimdi çıkıp yürüyüşler yapmayı öğrendim. iyide oluyor.:sm_cool:a.s.

günayınlar....
evet canım ya,inşallah bir gün karşılıklı sohbet etme imkanımız olur

canlarım bende bu aralar fırsat bulup giremedim. malum bütün evin iç ve dış işleri başımda.
bugün bile merkeze inip faturaların peşinde koştum.
pc başına geçmek bile zor geliyor. bayağı yorulmuşum. birazdan oğluş yemek diye dolanacak. ilaveler yapmam lazım. bir yandanda onu düşünüyorum. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.opuyorumnanaktan

merhaba kızlar. ben geç vakitler geldim. gündüz koşturmaktan vakit bulamıyorum. ancak gece dinlenirken pc aklıma düşüyor.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…