Kahramanmaras///46

merhaba arkadaşlar ben maraşlı degilim malatyalıyım ama maraşlılara gelin geldim maraşı eşim anlatıyor merak ediyorum allah kısmet ederse gidecegiz ne zaman kısmet olursa tabi

aaaa bende kahramanmaraş/elbistanlıyım. eşim ise malatya/hekimhanlı. oh karşılıklı değiş tokuş olmuş.:roflol::roflol::roflol:

evet ablacım,karşılamıyoruz,zaten ben 2 hafta yoktum,memleketteydim,inşallah iyisindir

ben çok şükür iyiyim. evdekilerle ve sıcakla boğuşup duruyorum. 4 yetişkine yemek yetiştirmek kolay değil. herkeze göre yemek pişirmekte daha zor. birde bulaşık temizlik derken yorgun düşüyorum. bir benim dışımda herkez tatil modunda. yardım edende yok. lmaz: inan geç vakit pc yi açabiliyorum. oda kısa süre dinlenmek amacı ile. uykum gelincede gidip yatıyorum.:sinifsinif: yani isyanlardayım.opuyorumnanaktan

Allah kolaylık versin ablacım,yakın olsam yardıma gelirdim
çiçek hoşgeldin canım

çiçekçim hoşgeldin canım.
miskokum sağol canım. kendimce yapmaya çabalıyorum.
arada kızı mutfağa sokmaya başladım. sen şunu güzel yapıyorsun gibi sözlerle tabii.:roflol:
temizlik benim görevim. ama diğer özel odalar kendilerine ait. ama genelde salon kullanıldığı için işim bitmiyor. hele mutfak hiç sorma. millet ikide bir çay, kahve yapıp içiyor. bulaşık makinasında bardaktan tabaklara resmen yer kalmıyor.:sm_cool:
bu arada gözümde sorunlar çıktı. tozdan mikrop kapmış olabilir diyorum. yarın dr. dan randevü alacağım. bakalım ne diyecek.opuyorumnanaktan

günaydınlar....
inşallah önemli bir sorun yoktur ablacım gözünde,ev kalabalıkken toplamak zor da onun da ayrı bir güzelliği var,herkes bir arada

günaydınlar....
inşallah önemli bir sorun yoktur ablacım gözünde,ev kalabalıkken toplamak zor da onun da ayrı bir güzelliği var,herkes bir arada

sabah sabah dr. a gittim. mikrop kaptırmışım. ilaçlar verdi. kullandıktan sonra kaşıntı ve sulanma kesildi. inşallah iyi gelir.
canım eskiden evde hiç ses yoktu. bundan dolayı çok sıkılıyor ve şikayetleniyordum. şimdi her odada ses var. buda zormuş vallahi. :roflol::roflol:
temizlik yapmak güzelde, hemen batıyor. eskiden ev kirlenmiyordu.:sm_cool:delikafadulden

günaydınlar....
bugün il içi yer değiştirmeler belli olacak,inş hayırlısıyla istediğim okul gelir,heyecanla bekliyoruz
gözünün biraz düzelmesine sevindim ablacım

günaydınlar....
bugün il içi yer değiştirmeler belli olacak,inş hayırlısıyla istediğim okul gelir,heyecanla bekliyoruz
gözünün biraz düzelmesine sevindim ablacım

inşallah canım istediğin yer olur. o heyecanı bizde zamanında çok yaşamıştık. ah eski günler.:a015:
canım çok şükür düzeldi. ama uzun süreli pc kullanmam yasak.
kelebekkkk hoş geldin canım. eşin k.maraşın neresinden. a.s.
opuyorumnanaktan:1hug::asigim:

iyi haftasonları
ablacım olmadı malesef,canım çok sıkkın,hala ilçedeyim,3.kez özür grubuna başvuracağım merkeze gelmek için,ev merkezde çünkü ama yine olmıcakmış gibi geliyor,bir de oğlum hasta,offf

canım geçmiş olsun. dayın var mı. bu devirde hala bu laf geçerli sanıyorum. bende merkeze gelmek için çok uğraşmıştım. en sonunda otobüsümüz karda kayıp devrilince bizi bi zahmet merkeze almışlardı. özürlerini bu şekilde bize sunmuşlardı.
zamanında puan denilen bir olay vardı. şu şehir şu puan. ilçeleri bu puan deniyordu. benim puanım merkeze gelmeyi fazlasıyla hak ettiği halde dayısı olanlara öncelik tanımışlardı. sonra kaza (tabii bu onların hatasıydı) ve böylelikle beni merkeze almışlardı. merkezdeki okullarda puana tabii idi. benim istediğim okula gitme hakkım olduğu halde düşük puanı olan okula resmen gönderilmiştim. yani eğitim sistemimiz iflas etmiş. dayın varsa tamam. krallar gibisin. CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…