- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
bende vardım kocası ile küs olanlar grubu üyesi olarakkardeşi vardı 15 gündür, yedi-içti-yattı, kız hiç bir iş yapmadı, üstelik çalışıyorum işim çok yoğun, yediğinin bulaşığını bile yıkamadı, yine de sesimi çıkarmadım. evimi istediği gibi kullandı, hatta öyle ki ne lazımsa bana sormadan girdi aldı dolabımdan, sonra hiç bişi olmamış gibi bunu kirliye mi atayım dolabına geri mi koyayım ben gündüz dışarı çıkarken dolabından almıştım diyebildi, ama ben gene de sesimi çıkarmadımmm,
eşim bi kardeşimi idare edemedin, sen benim ailemi istemiyorsun diye başladı cümlesine benim ailemi istemeyeni bende istemem dedi.
hala şoktayım.
asıl ailesi beni istemedi, ne düğün yaptı, ne çeyiz, ne takıher şeyimizi kendimiz aldık, hala borç içindeyiz, durmadan bizden para isterler, iki maaşınız var derler sürekli. oğulları asgari ücretle çalışıyor, evin kirasını zor ödüyor, benim maaşıma göz dikerler utanmadan, benim ailem istemez hiç bişi, onlara vermem üç kuruş, ama milyarlar gidiyor, sesim çıkmıyor,ben kötü oluyorum
kardeşine yaklaşık 150-200 liralık alışveriş yapıldı, öğrenci ya hani eksikleri varmış da, ama ben bi etek alacak olsam evde kıyamet koparan adam kız mağazada ne beğendiyse aldı sesini çıkarmadı. giderken 200 lira harçlık verdi, o kartlar nasıl ödenecek, faturalar nolacak demedi, sonuç olarak da ben hatalı oldum, çok üzüldüm, napıcamı da şaşırdım artık![]()
çok üzüldüm canım ya,eşin niye böyle davranıyor,sen kendine almazken....Onlar için mi çalışıyorsun,o kadar sıkıntı çekiyorsun?Allah hepsini ıslah etsin...