• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

Anneler-günü-resimli-sözler2.jpg

havada nekadar güzel.Ama ben yine temizliğe başlıcam.Sevmiyorum pazar gününü kakılmış gibi hissediyorum pazar günleri kendimi :)yapmasanda olmuyor.

havada nekadar güzel.Ama ben yine temizliğe başlıcam.Sevmiyorum pazar gününü kakılmış gibi hissediyorum pazar günleri kendimi :)yapmasanda olmuyor.

kolay gelsin canım,ben bir posta gezdim,eşim sınavdan gelsin,onunla da gezeceğim :27:

merhaba kızlar.... anneler günümüzü kutluyorum, özellikle gerçekten annelik duygusunu tatmış olanları... :16::16:
:71:

kimsecikler yokmuuuş.Malik ejdere gittik bugün kızlar.Kayınvalidemlerle gezdik.Siz neler yaptınız.Şimdide bizde oturuyoruz ben azcık kaçıp size bakim demiştim ama kimse yokmuş:)

meraba canım, bana mesaj geldiği için ben bakabiliyorum hemen :34:
malik ejder dediğin neresi? piknik alanı mı? günün güzel geçmiş sanırım, sevindim, yarına da güzel başlarsın :8:

meraba canım, bana mesaj geldiği için ben bakabiliyorum hemen :34:
malik ejder dediğin neresi? piknik alanı mı? günün güzel geçmiş sanırım, sevindim, yarına da güzel başlarsın :8:

malik ejder türbeymiş canım.Türbe ziyareti :)Kayınvalidem çok istiyordu beni götürmeyi Dün hediyesini vermeye gittiğimizde dedi.Yarın hazır olun oraya götürecem seni die.Gittim artık.Ordan da atatürk parkına oturduk ordanda bize geldik.Baya güzeldi yani:)sen neler yaptın bakalım.Gerçi eşin çalışmıştır bugün malüm başbakanımız geldi dimi .:)

malik ejder türbeymiş canım.Türbe ziyareti :)Kayınvalidem çok istiyordu beni götürmeyi Dün hediyesini vermeye gittiğimizde dedi.Yarın hazır olun oraya götürecem seni die.Gittim artık.Ordan da atatürk parkına oturduk ordanda bize geldik.Baya güzeldi yani:)sen neler yaptın bakalım.Gerçi eşin çalışmıştır bugün malüm başbakanımız geldi dimi .:)

ben sınavda görevliydim isteğim üzerine :34: yedekteydim ama, öğretmenler odasında oturdum geldim, tv izledim orda:9: eşim çarşıda görevde değildi, adliyenin açılışına katıldı başbakan, çarşıdan sonra, açılışta görevliydi yani :34:
türbeden ne medet umdun söyle bakim :4::9:
:3:

meraba arkadaşlar naslsınız, dün başbakanı görmeye gittiniz mi :1::1::1:
ben bugün işbaşı yaptım, üç gün izinliydim, kız kardeşimin bebeği oldu. teyze oldum, maşaallah öyle güzel bi bebiş ki, Allah nazardan saklasın, misler gibi kokuyor, anneler günü hediyesi oldu :16::16::16:
Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşamayı nasip etsin :49:

merhabalar :21::21::21:
teşekkürler berfinsena, haftamız iyi geçer inşallah... :16:

semacım, allah bağışlasın bebeğinizi, bize de nasip etsin inşallah :92:

ben sınavda görevliydim isteğim üzerine :34: yedekteydim ama, öğretmenler odasında oturdum geldim, tv izledim orda:9: eşim çarşıda görevde değildi, adliyenin açılışına katıldı başbakan, çarşıdan sonra, açılışta görevliydi yani :34:
türbeden ne medet umdun söyle bakim :4::9:
:3:

hiç bir medet ummadım birkere.Kayınvalidem çok seviyormuş orayı.Kıramadım gittim.Ziyaret iyidir ama medet ummaak yoook :20::20:evet adliyeden kalan balonlar bize eğlence oldu hahay.Gelen giden bir iğne patlattı.Kalnlarda güneşten patladı :1::1:

semacım bebişiniz hayırlı uğurlu sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inş.Darısıda bebiş yapmasını beceremeyenlerin başına olsun :):):

meraba arkadaşlar naslsınız, dün başbakanı görmeye gittiniz mi :1::1::1:
ben bugün işbaşı yaptım, üç gün izinliydim, kız kardeşimin bebeği oldu. teyze oldum, maşaallah öyle güzel bi bebiş ki, Allah nazardan saklasın, misler gibi kokuyor, anneler günü hediyesi oldu :16::16::16:
Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşamayı nasip etsin :49:

hayırlı olsun semacım,analı babalı,sağlıkla büyüsün kuzucuk.

Back
X