- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
- 158
günaydın hanımlar![]()
nasılsın kokoşcum
nasıl geçiyor günlerin... iyisin inşallah, alerjin ne durumda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hanımlar![]()
merhaba kızlar.ayşegülcük iyi geçmiş oturman bak bide günü sevmem diyon al sana gün :)sanada güncü çıtır dicem artık.:)gerçi hergün böle kafa dengi insanlar olmuyor ama neyse.şimdi bana konyadan misafirlerim geliyor yoldalar 2 saate burda olurlar sanırım.biraz hazırlık yaptım bende.güne gittim kiraz topladım bağa gittik demiştim sanırım :)
iyi akşamlar kızlar....
iyi geçmesine sevindim ayşegülcüm
sana da kolay gelsin göknurcum
günaydın burçin...![]()
ikimiz kaldık gibi....
sensiziz işte artık. bu gerçeği kabullenelim...((
hayırlı olsun senin için, memleketine gidiyorsun , üzülmek gayet normal, ben de giderken üzülürüm sanırım. orası burdan daha iyi olucak galiba :)
ben bu hafta yokum, haftaya olursan görüşebiliriz ancak.![]()
amannnn,ne çabuk göknurcum,haftaya görüşelim mutlaka,sen uygun olunca söyle
banada iyi olacak die geliyor zaten.inş benm kocada burda yaptığım kaprisi oda bana orda yapmaz gurbetteyim die :)Bildiğim şehir herşeyden önce memleket işte.Hayırlısı aRTIK.ama çok yoruldum bittim resmen.Şimdiden Allah sizede kolaylık versin eşya taşırken :)Gerçi siz azcık alışkınsınız.
sen nereye gidiyorsun çıtırcık.Tatilemi şekerim.
melihacım, konyaya hoş gittin diyelim :)
burda görüşemeyeceğimiz belliydi zaten, önemli değil, bu topikten devam ederiz nasılsa :) başka tatil düşünüyor musunuz bu yaz, yazın nerde olucaksın :)