• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

herkes maraş merkezmi burda ? göksun lu olan orda oturan varmı acep ?
he cok kar yagmıs kaynanacık buraya gelcekmıs orası cok soguk diye gelsin görsün bi bolunun sogugu marasın kaç katı:1::1::1:

he cok kar yagmıs kaynanacık buraya gelcekmıs orası cok soguk diye gelsin görsün bi bolunun sogugu marasın kaç katı:1::1::1:

bende iyiyim canım iş güç uğraşıyoruz şükür.
:))))) maraşlılar maraşı hep soğuk olarak görüyorlar.boluya sen hiç gelme ozaman deseydin :)

günaydın kızlar...

ben gittim geldim maraşa maraş merkez pek soğuk diil de çağlayancerit fena soğuk kar 1 metre 2 gün çıkamadık yola mahsur kaldık orda ama yinede kar çok güzeldi doyasıya kartopu oynadın tepelerden aşagı kaydık kar çok olunca çok daha eğlenceli oluyo tabi yollar kötüydü buzluydu kimi yere çığ düşmüştü ama şükür sağ salim geldik çok korktum yollardan çok buzlu kaygandı...

sizler nasılsınız kızlar zaten topikte göknur sibel ve dilekten başka kimse kalmamış :1:

dilekcim karı çok seviyosan sana ceriti tavsiye edebilirim :34:

göknurcum konyada kötüleşmiş ben yokken epey soğuk sen nasılsın cnm...

sibelcim inşallah en kısa zamanda sende bi tatil yaprsın cnm...

merhaba kızlar... özledim sizi çok, şükür ki herkesler iyiymiş....ben de iyiyim, muğlada köyümüzde internet olmadıgı için ğiremedim hiç, kocam da dün ğeldi istanbuldan, telefonu modem olarak kullanıp bağlanıyorum şu an, her neyse :) tatilim güzel geçiyor, şimdiye dek dinlendim, artık gezme zamanı...

ben gidince maraşa kar yağmış nasıl üzüldüm, nasıl üzüldüm :((( şansa bakın, karı seven insana olur mu bu... hem de bayağı yağmış. kırk yılda bi yagdı zaten...

bende iyiyim canım iş güç uğraşıyoruz şükür.
:))))) maraşlılar maraşı hep soğuk olarak görüyorlar.boluya sen hiç gelme ozaman deseydin :)
haftsonu gelcekmiş ay gelme desem yanlış anlarlarki hemen:26: diyemedimm aman gelsin görsünn işte koşarak gider geri eminim buna:1:

günaydın kızlar...

ben gittim geldim maraşa maraş merkez pek soğuk diil de çağlayancerit fena soğuk kar 1 metre 2 gün çıkamadık yola mahsur kaldık orda ama yinede kar çok güzeldi doyasıya kartopu oynadın tepelerden aşagı kaydık kar çok olunca çok daha eğlenceli oluyo tabi yollar kötüydü buzluydu kimi yere çığ düşmüştü ama şükür sağ salim geldik çok korktum yollardan çok buzlu kaygandı...

sizler nasılsınız kızlar zaten topikte göknur sibel ve dilekten başka kimse kalmamış :1:

meliha ablacım zaman ne cabuk geçio gidip gelmişsin bileee:53: valla bana yaza kadar ttil yok arada hasta olunca izin alıp yatıyorum 1-2 gün okadarcık naplımm bigün memııırrr olursak bizde yaparız tatil inşşşş:16::16:

merhaba kızlar... özledim sizi çok, şükür ki herkesler iyiymiş....ben de iyiyim, muğlada köyümüzde internet olmadıgı için ğiremedim hiç, kocam da dün ğeldi istanbuldan, telefonu modem olarak kullanıp bağlanıyorum şu an, her neyse :) tatilim güzel geçiyor, şimdiye dek dinlendim, artık gezme zamanı...

ben gidince maraşa kar yağmış nasıl üzüldüm, nasıl üzüldüm :((( şansa bakın, karı seven insana olur mu bu... hem de bayağı yağmış. kırk yılda bi yagdı zaten...
ayşegüll aplaaaa :16::16: muğladasın demek sende sıcaktır oralar valla ya napcn karı soğuğu en iyi yerdesin bnceee:31:
iyi tatillerr tekrardan bakalımmm:21:

ben senin nete girme ihtmalin olmadığı için çıtır nerde yaaa diye hiç sormadım :)tatilinin güzel geçmesinede sevindim.iyi oldu sna stresler arka arkaya gelmişti.bend çok şaşırdım maraşı öyle karlı görünce.bayada yağmış yanlız :)sen gidincede yağar belki.bol bol gez hava pek kötü değildir nasılolsa.

merhaba bende 2012 eylulden sonra marasta yasamaya baslıcam... Ve orda esımden harıc hıc tanıdıgım yok umarım burada tanısıp arkadas olma sansımız vardır...

günaydın kızlar...

meliha sendinde güzel geçmiş ne güzel.bir burçin kaldı onunda güzeldir eminim.yollar kötü ya.geçen gün konyada bir sis vrdı anlatamam sana.göz gözü görmüyordu.araba bendeydi resmen kayboldum bildiğim yolda :)konyaya da epeydir böyle sık kar yağmamıştı.bereket işte ne güzel.yollar buz olmasa dimi herşey güzel.nasıl geçti sözünüz .

merhaba bende 2012 eylulden sonra marasta yasamaya baslıcam... Ve orda esımden harıc hıc tanıdıgım yok umarım burada tanısıp arkadas olma sansımız vardır...

hogelirsin inşl :)ozamana kadar maraşta birkaç arkadaş ayrılabilir ama yeni arkadaşlar da gelecekler senin gibi gelin olarak.kısmet artık diyelim.sizde maraşlı değilsiniz sanırım iş içinmi geliyorsunuz yani tayin durumu falanmı var.

hogelirsin inşl :)ozamana kadar maraşta birkaç arkadaş ayrılabilir ama yeni arkadaşlar da gelecekler senin gibi gelin olarak.kısmet artık diyelim.sizde maraşlı değilsiniz sanırım iş içinmi geliyorsunuz yani tayin durumu falanmı var.

İnşallah ... canım nısanlım memur istanbuldan gelıcem nısanlımın 4 yıl şark görevi var o şuan orda ben geldıgımde 3 senemız kalıcak... Ama doğma büyüme istanbuldayım üniversiteyi bile istanbulda okudum hayatta başka bir şehirde yaşamak aklıma gelmezdi insan sevince herseyı goze alabılıyormus... :)))

Son düzenleme:
İnşallah ... canım nısanlım memur istanbuldan gelıcem nısanlımın 4 yıl şark görevi var o şuan orda ben geldıgımde 3 senemız kalıcak... Ama doğma büyüme istanbuldayım üniversiteyi bile istanbulda okudum hayatta başka bir şehirde yaşamak aklıma gelmezdi insan sevince herseyı goze alabılıyormus... :)))

doğu görevi olarak maraş güzel yerler arasında.o açıdan şanslısın doğu görevi için yani:)amaa istanbuldan gelen birisi için nasıl olur bilemeicem :)neyse alışırsın zamanla üzülme.Kısmet artık.

vallaa bi sen bi ben kalmışısızzz anacımmm:30::30::1::1::6:

gelmişleerrrr....:52:

selam kızlar nasılsınız.

saol şekerim ben biraz kötüyüm sankim.. haplar beni sersem etti midem bulanıyooo... Kocamda yok bu akşam gececi hapı içmiyceemmm :25: hemde karnımda ağrıyoo...

ayy seviyorum evt hatta geçen akşam arkadaşlarla çıktık kar topu oynadık çok zevkliydi.. Ama her şey tadında kalmalı demi :9: hem ben karı seviyorum ama soğukla aram pek iyi değil donarım oralarda anacımmm:18:

kuzum kıyamam yaa ama bak şansına yağıyor halaa sırf senin için bak.. Bu arada tel nasıl modem olarak kullanıyorsun kız akıllısın vesselam...

aman ne güzel olmuş burası, herkes gelmiş :) göknurcum, saol cnm, sen merak etmişndir zaten ama biliyormuşsun da :)
özluur, senle daha önce konuşmuştuk hatırlarsan, ama bi daha göremedim seni buralarda... alışmakta çok zorlanıcaksın maraşa, ama insan sevince naparsın...
sibelcim, muğlayı sel götürüyor, en çok yağış alan ildir muğla, suyu seli eksik olmaz, azcık da soğuk, maraştan daha soğuk zaten...herkes muğlayı sıcak sanıyor ama rakımı yüksek ve dağlıktır, ondan.
dilekcim :( ama ben gelene kadar biter yağmaz...

hoşgeldinnn :16: oohh ohh bi maraş gelini dahaa gelmiş ben gibi :21::21:
aplacıklarr siz nasılsınızzzzz ?:16::16:

merhaba kızlar...

ayşegülcük nasılsın cnm ohhhh ne güzel memlekttesin tadını çıkar bolca yağmur varmış ben çok severim yağmuru bugün burdada fena yağmur vardı sonra kara çevirdi çok güzel görünüyodu dışarısı :16::16:

sibelcim kaynana geliyomuş gözünaydın :1::1:

göknurcum dilekcim sizlerde iyisinizdir inşallah...

özluur hoşgeldin aramıza inşallah seversin maraşı ve çabuk alışırsın göknura sormak lazım oraya gelin gitti bi süre orda yaşadı gerçi duramadı geldi konyaya geri :1::1::1:

merhaba kızlar...

ayşegülcük nasılsın cnm ohhhh ne güzel memlekttesin tadını çıkar bolca yağmur varmış ben çok severim yağmuru bugün burdada fena yağmur vardı sonra kara çevirdi çok güzel görünüyodu dışarısı :16::16:

sibelcim kaynana geliyomuş gözünaydın :1::1:

göknurcum dilekcim sizlerde iyisinizdir inşallah...

özluur hoşgeldin aramıza inşallah seversin maraşı ve çabuk alışırsın göknura sormak lazım oraya gelin gitti bi süre orda yaşadı gerçi duramadı geldi konyaya geri :1::1::1:

meliha ablaaa sormaaa evet cumrtesi geliyo kaynanacık bende nası bi heycan var ya anlamasız ve gereksizzz :1::1:
sen nasılsınn bitirdinmi tatilii bakalım devammı ?
:31:

herkese merhaba
yarın istanbul yolcusuyum Alah nasip ederse.Antep'ten bineceğim uçağa.Yollar kapanmaz umarım.İlk defa maraş'ı bu kadar karlı görüyorum.

canım göksunun ikliminin maraşla alakası yoktur ki.Yazın bile battaniyeyle yatarsın orda.Yani cidden çok soğuktur.

İnşallah alışırsın buralara.Bizimde ilk geldiğimizde hiç tanıdığımız yoktu ama zamanla herşey olur.Muhtemelen biz de hala burda oluruz,tanışırız görüşürüz inşallah.

sibelcm, gerçektn göksunla maraşın iklimi farklıdır ama yine de boluyla yarışabilir mi bilmem :) yazın bile soğuk olduğunu duyuyorum, en yakın arkadaşımın eşi göksunlu de gittiklernde anlatır hep. kaynana da geliyor, gözünaydın , iyi geçer inş görüşmeniz.
göknurcum, dikkat et cnm arabayla siste falan, hem de buz vardır kar sonrası, iyi sür, gerçi dikkatlisindir :)
burçin, iyi yolculuklar cnm, ben de antepten binmiştm bi keresinde izmire. hem de iyi tatiller...
melihacıkkk, çoook yağmur var burda, konyada kar varsa o zaman dönüşte durur bi özlem gideririrm :)))
pt_ant, selamlar, iyisin sen de umarım :)
dilekcim, sana da merabalar :3:

herkese merhaba
yarın istanbul yolcusuyum Alah nasip ederse.Antep'ten bineceğim uçağa.Yollar kapanmaz umarım.İlk defa maraş'ı bu kadar karlı görüyorum.

canım göksunun ikliminin maraşla alakası yoktur ki.Yazın bile battaniyeyle yatarsın orda.Yani cidden çok soğuktur.

İnşallah alışırsın buralara.Bizimde ilk geldiğimizde hiç tanıdığımız yoktu ama zamanla herşey olur.Muhtemelen biz de hala burda oluruz,tanışırız görüşürüz inşallah.

vay anasını :) nettende arastırdımm cidden soğuk olurmuşş :31::31:

sibelcm, gerçektn göksunla maraşın iklimi farklıdır ama yine de boluyla yarışabilir mi bilmem :) yazın bile soğuk olduğunu duyuyorum, en yakın arkadaşımın eşi göksunlu de gittiklernde anlatır hep. kaynana da geliyor, gözünaydın , iyi geçer inş görüşmeniz.
göknurcum, dikkat et cnm arabayla siste falan, hem de buz vardır kar sonrası, iyi sür, gerçi dikkatlisindir :)
burçin, iyi yolculuklar cnm, ben de antepten binmiştm bi keresinde izmire. hem de iyi tatiller...
melihacıkkk, çoook yağmur var burda, konyada kar varsa o zaman dönüşte durur bi özlem gideririrm :)))
pt_ant, selamlar, iyisin sen de umarım :)
dilekcim, sana da merabalar :3:

ayşegül ablaa öyleymişşş valla yaa ben yeni öğrendim göksunlularmışş meğer ben merkez sanıyodum :/
4 aydır sözlüyümm yeeni öğrendim bunu maraş diip geçiştirmişlerdi geçen haberleri izlioduk sözlümle göksun da yollar kapandı falan diodu
yuh dedim maraşa kar yagarmı böyle dedim bizim orayaa yağıyo dedi :/ öyle öğrendimm de merak ettim sorıyım dedim sizlerede

Son düzenleme:
burçin sen hala gitmedinmi şekerim.:)ayşegül dönmek üzere tatilden :))))))hayırlı rötarsız uçuşların olsun :)iyi tatiller canım.
dilekcim geçmiş olsun sanada.bende bugün emara girdim bel ve boyun için.bakalım sonuçlar nasıl olacak.benm fıtık soğuk havalarda azıyor maşallaah :)

Back
X