Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes maraş merkezmi burda ? göksun lu olan orda oturan varmı acep ?
he cok kar yagmıs kaynanacık buraya gelcekmıs orası cok soguk diye gelsin görsün bi bolunun sogugu marasın kaç katı![]()
haftsonu gelcekmiş ay gelme desem yanlış anlarlarki hemen:26: diyemedimm aman gelsin görsünn işte koşarak gider geri eminim bunabende iyiyim canım iş güç uğraşıyoruz şükür.
:))))) maraşlılar maraşı hep soğuk olarak görüyorlar.boluya sen hiç gelme ozaman deseydin :)
meliha ablacım zaman ne cabuk geçio gidip gelmişsin bileeegünaydın kızlar...
ben gittim geldim maraşa maraş merkez pek soğuk diil de çağlayancerit fena soğuk kar 1 metre 2 gün çıkamadık yola mahsur kaldık orda ama yinede kar çok güzeldi doyasıya kartopu oynadın tepelerden aşagı kaydık kar çok olunca çok daha eğlenceli oluyo tabi yollar kötüydü buzluydu kimi yere çığ düşmüştü ama şükür sağ salim geldik çok korktum yollardan çok buzlu kaygandı...
sizler nasılsınız kızlar zaten topikte göknur sibel ve dilekten başka kimse kalmamış![]()
dilekcim karı çok seviyosan sana ceriti tavsiye edebilirim
göknurcum konyada kötüleşmiş ben yokken epey soğuk sen nasılsın cnm...
sibelcim inşallah en kısa zamanda sende bi tatil yaprsın cnm...
ayşegüll aplaaaamerhaba kızlar... özledim sizi çok, şükür ki herkesler iyiymiş....ben de iyiyim, muğlada köyümüzde internet olmadıgı için ğiremedim hiç, kocam da dün ğeldi istanbuldan, telefonu modem olarak kullanıp bağlanıyorum şu an, her neyse :) tatilim güzel geçiyor, şimdiye dek dinlendim, artık gezme zamanı...
ben gidince maraşa kar yağmış nasıl üzüldüm, nasıl üzüldüm(( şansa bakın, karı seven insana olur mu bu... hem de bayağı yağmış. kırk yılda bi yagdı zaten...
merhaba kızlar... özledim sizi çok, şükür ki herkesler iyiymiş....ben de iyiyim, muğlada köyümüzde internet olmadıgı için ğiremedim hiç, kocam da dün ğeldi istanbuldan, telefonu modem olarak kullanıp bağlanıyorum şu an, her neyse :) tatilim güzel geçiyor, şimdiye dek dinlendim, artık gezme zamanı...
ben gidince maraşa kar yağmış nasıl üzüldüm, nasıl üzüldüm(( şansa bakın, karı seven insana olur mu bu... hem de bayağı yağmış. kırk yılda bi yagdı zaten...
günaydın kızlar...
ben gittim geldim maraşa maraş merkez pek soğuk diil de çağlayancerit fena soğuk kar 1 metre 2 gün çıkamadık yola mahsur kaldık orda ama yinede kar çok güzeldi doyasıya kartopu oynadın tepelerden aşagı kaydık kar çok olunca çok daha eğlenceli oluyo tabi yollar kötüydü buzluydu kimi yere çığ düşmüştü ama şükür sağ salim geldik çok korktum yollardan çok buzlu kaygandı...
sizler nasılsınız kızlar zaten topikte göknur sibel ve dilekten başka kimse kalmamış![]()
dilekcim karı çok seviyosan sana ceriti tavsiye edebilirim
göknurcum konyada kötüleşmiş ben yokken epey soğuk sen nasılsın cnm...
sibelcim inşallah en kısa zamanda sende bi tatil yaprsın cnm...
merhaba bende 2012 eylulden sonra marasta yasamaya baslıcam... Ve orda esımden harıc hıc tanıdıgım yok umarım burada tanısıp arkadas olma sansımız vardır...
hogelirsin inşl :)ozamana kadar maraşta birkaç arkadaş ayrılabilir ama yeni arkadaşlar da gelecekler senin gibi gelin olarak.kısmet artık diyelim.sizde maraşlı değilsiniz sanırım iş içinmi geliyorsunuz yani tayin durumu falanmı var.
İnşallah ... canım nısanlım memur istanbuldan gelıcem nısanlımın 4 yıl şark görevi var o şuan orda ben geldıgımde 3 senemız kalıcak... Ama doğma büyüme istanbuldayım üniversiteyi bile istanbulda okudum hayatta başka bir şehirde yaşamak aklıma gelmezdi insan sevince herseyı goze alabılıyormus... :)))
vallaa bi sen bi ben kalmışısızzz anacımmm![]()
selam kızlar nasılsınız.
dilekcim karı çok seviyosan sana ceriti tavsiye edebilirim![]()
merhaba kızlar... özledim sizi çok, şükür ki herkesler iyiymiş....ben de iyiyim, muğlada köyümüzde internet olmadıgı için ğiremedim hiç, kocam da dün ğeldi istanbuldan, telefonu modem olarak kullanıp bağlanıyorum şu an, her neyse :) tatilim güzel geçiyor, şimdiye dek dinlendim, artık gezme zamanı...
merhaba bende 2012 eylulden sonra marasta yasamaya baslıcam... Ve orda esımden harıc hıc tanıdıgım yok umarım burada tanısıp arkadas olma sansımız vardır...
merhaba kızlar...
ayşegülcük nasılsın cnm ohhhh ne güzel memlekttesin tadını çıkar bolca yağmur varmış ben çok severim yağmuru bugün burdada fena yağmur vardı sonra kara çevirdi çok güzel görünüyodu dışarısı
sibelcim kaynana geliyomuş gözünaydın![]()
göknurcum dilekcim sizlerde iyisinizdir inşallah...
özluur hoşgeldin aramıza inşallah seversin maraşı ve çabuk alışırsın göknura sormak lazım oraya gelin gitti bi süre orda yaşadı gerçi duramadı geldi konyaya geri![]()
canım göksunun ikliminin maraşla alakası yoktur ki.Yazın bile battaniyeyle yatarsın orda.Yani cidden çok soğuktur.herkes maraş merkezmi burda ? göksun lu olan orda oturan varmı acep ?
he cok kar yagmıs kaynanacık buraya gelcekmıs orası cok soguk diye gelsin görsün bi bolunun sogugu marasın kaç katı![]()
herkese merhaba
yarın istanbul yolcusuyum Alah nasip ederse.Antep'ten bineceğim uçağa.Yollar kapanmaz umarım.İlk defa maraş'ı bu kadar karlı görüyorum.
canım göksunun ikliminin maraşla alakası yoktur ki.Yazın bile battaniyeyle yatarsın orda.Yani cidden çok soğuktur.
İnşallah alışırsın buralara.Bizimde ilk geldiğimizde hiç tanıdığımız yoktu ama zamanla herşey olur.Muhtemelen biz de hala burda oluruz,tanışırız görüşürüz inşallah.
sibelcm, gerçektn göksunla maraşın iklimi farklıdır ama yine de boluyla yarışabilir mi bilmem :) yazın bile soğuk olduğunu duyuyorum, en yakın arkadaşımın eşi göksunlu de gittiklernde anlatır hep. kaynana da geliyor, gözünaydın , iyi geçer inş görüşmeniz.
göknurcum, dikkat et cnm arabayla siste falan, hem de buz vardır kar sonrası, iyi sür, gerçi dikkatlisindir :)
burçin, iyi yolculuklar cnm, ben de antepten binmiştm bi keresinde izmire. hem de iyi tatiller...
melihacıkkk, çoook yağmur var burda, konyada kar varsa o zaman dönüşte durur bi özlem gideririrm :)))
pt_ant, selamlar, iyisin sen de umarım :)
dilekcim, sana da merabalar![]()